Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ty jo to vych asi nedala
kdyz vim ze manzelovo nej kamos je tak atraktivni samec
![]()
@Katik1 no tak ty to máš taky dobrý, holka
já bych se asi styděla…ale fakt je ten, že on tě bere jako pacientku, jako další z mnoha a né jako manželku kamaráda…on je profík…Já měla vždycky ženskou…
Atraktivní samec!!!
jestli mi vylítne i druhej utrouš, tak tě zabim @pulsianek
člověk si zvykne, hlavně když jsem si měla píchnout doma večer Pregnyl, tak jsem vyšilovala a manžel mu volal, ať kouká dojet a opíchat mě, když si to vymyslel ![]()
@pulsianek vložim je zpátky kam patřej
ale je to v cajku, kontrola proběhla…
Opíchat mě
já padám!!!
Někdo mě pozorovat, tak si řekně, že jsem dobrej pacoš, směju se tady jako blázen ![]()
Me picha pul rodiny kdo je zrovna po ruce ja dala jen gonal…ani fraxiparin nedam ![]()
Můj manžel se zcela s vážnou tváří zeptal dr v CAR, komu jako bude to dítě podobné, když píchám s celou ulicí (naštěstí mám dvě sousedky zdravotní sestry), měly jste vidět ten výraz doktora
nejdřív vypadal, že nás vyrazí, jako že to neberem dost vážně, ale pak mu došlo, že jde o vtip.
Mě píchal můj drahý…já vidim injekci, tak omdlívám, jsem hrozná…Jinak krom jedné kamarádky, ségry, holek z caru a vás, NIKDO O IVF NEVÍ…Tajíme to…nechtěli jsme…
U nás to taky nikdo neví… chtěla jsem si ušetřit ty neustále dotazy „tak co“ a nějaké útrpné pohledy.
No vy dva s manžou jste tedy taky páreček k pohledání…
to ten můj vůl, když šel dávat sperma, tak se ptal sestřičky, jestli tam bude nějaká rozkuřovačka, nebo jestli můžu jít s nim
Sestra tam sebou málem sekla, byla to taková starší dáma ![]()
@Katik1 přesně tak…ví to jedna moje kamarádka, která mi vlastně Apolináře doporučila, protože jí vyšlo IVF na první pokus a za tři měsíce už rodí…pak ségra, protože poznala, že se něco děje a jinak nikdo…Přesně jak píše @Katik1 se vyhnout těm lítostnejm pohledům a kecům, to neva, příště to vyjde…pokud to nevyjde, budu to zklamání prožívat jen já sama, ale nechci to řešit s celou familii…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.