IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
5.11.14 09:24

Ty jo to vych asi nedala :-) :-) :-) :-) kdyz vim ze manzelovo nej kamos je tak atraktivni samec :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 09:25

@Katik1 no tak ty to máš taky dobrý, holka :-) já bych se asi styděla…ale fakt je ten, že on tě bere jako pacientku, jako další z mnoha a né jako manželku kamaráda…on je profík…Já měla vždycky ženskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 09:26

Atraktivní samec!!! :-) :-) jestli mi vylítne i druhej utrouš, tak tě zabim @pulsianek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.11.14 09:27

Ja mela zenskou, chlapa, zenskou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.11.14 09:28

Tak je posbiras a zase soupnes do chaloupky :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.11.14 09:28

:D :D :D člověk si zvykne, hlavně když jsem si měla píchnout doma večer Pregnyl, tak jsem vyšilovala a manžel mu volal, ať kouká dojet a opíchat mě, když si to vymyslel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 09:29

@pulsianek vložim je zpátky kam patřej :-) :-) ale je to v cajku, kontrola proběhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 09:30

Opíchat mě :-) :-) :-) já padám!!! :-) :-) Někdo mě pozorovat, tak si řekně, že jsem dobrej pacoš, směju se tady jako blázen :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.11.14 09:30

Me picha pul rodiny kdo je zrovna po ruce ja dala jen gonal…ani fraxiparin nedam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.11.14 09:34

Můj manžel se zcela s vážnou tváří zeptal dr v CAR, komu jako bude to dítě podobné, když píchám s celou ulicí (naštěstí mám dvě sousedky zdravotní sestry), měly jste vidět ten výraz doktora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nejdřív vypadal, že nás vyrazí, jako že to neberem dost vážně, ale pak mu došlo, že jde o vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 09:35

Mě píchal můj drahý…já vidim injekci, tak omdlívám, jsem hrozná…Jinak krom jedné kamarádky, ségry, holek z caru a vás, NIKDO O IVF NEVÍ…Tajíme to…nechtěli jsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.11.14 09:37

U nás to taky nikdo neví… chtěla jsem si ušetřit ty neustále dotazy „tak co“ a nějaké útrpné pohledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.11.14 09:37

U nas to vi jen rodina jelikoz jsem doma tak to vsem doslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 09:38

No vy dva s manžou jste tedy taky páreček k pohledání… :-) to ten můj vůl, když šel dávat sperma, tak se ptal sestřičky, jestli tam bude nějaká rozkuřovačka, nebo jestli můžu jít s nim :-) :-) Sestra tam sebou málem sekla, byla to taková starší dáma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 09:40

@Katik1 přesně tak…ví to jedna moje kamarádka, která mi vlastně Apolináře doporučila, protože jí vyšlo IVF na první pokus a za tři měsíce už rodí…pak ségra, protože poznala, že se něco děje a jinak nikdo…Přesně jak píše @Katik1 se vyhnout těm lítostnejm pohledům a kecům, to neva, příště to vyjde…pokud to nevyjde, budu to zklamání prožívat jen já sama, ale nechci to řešit s celou familii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.