Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzule2014 taky beru jen kyselinu listovou - přesněji femibion… nechtěla jsem to na první pokus moc přehánět, už tak je to pro organismus zátěž a změna
@Pavlušaaaa musíš usnout dřív ![]()
Jestli to ted nevyjde, tak mi dáš pak kontakt, nebo si ho vygůglim a půjdu tam…fakt, ten Apolinář mě zklamal…Havně se trochu bojim i toho hyperstimulačního syndromu vaječníků…doktorka řekla, že jsem opravdu přehnaně reagovala na ty hormony a měla jsem tolik vajíček z jednoho vaječníku, kolik nemá třeba ani jiná ženská z obou…fakt jsem měla obr bolesti břicha a chtěli mě dát i na kapačky, ale pak se to mírně zlepšilo a transfer proběhl…Četla jsem tady na diskuzích, že pokud je taková reakce a hyperstimulace, je LEPŠÍ TRANSFER NEPROVÁDĚT, DÁT MÍMO ZAMRAZIT A POČKAT DVA MĚSÍCE, AŽ SI TĚLO ODPOČINE A PAK TEPRVE TRANSFER…TAK NEVIM…MYSLIM, ŽE TO TAKY SVOU LOGIKU MÁ…
@Katik1 TO JÁ BYCH RÁDA, ALE JSEM NOČNÍ PTÁK, JÁ TADY ČUMÁKUJU DO PŮLNOCI A STAROUŠ NA MĚ ČEKÁ…AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
![]()
Tak to já chodim spát v 10 vstávám v 8 převelim se do obýváku a spim do oběda ![]()
@pulsianek no jo..těhule
ty už máš ty správné zásluhy ![]()
holky a jak to máte s případnou PN? Máte v plánu být celou dobu doma nebo budete chodit do práce? Já se teda na PN vůbec nechystám…
To ja mam rizikovku takze na PN od prvniho dne stimulace nebod mame v praci zloutenku A nehodlam tam chodita nakazit se a hlavne u nas rapidne propousteji takze ted nemuzou…
Holky já jdu chrnět, jsem nějaká K. O…Břicho pořád bolí a mám ho pěkně nafouklý…tak zítra ráno sem hodim oko
![]()
Dobré ráno ![]()
@pulsianek tak se žloutenkou a ještě rizikem propouštění to úplně chápu
u mě je to obráceně, práci mám super a velmi nerada bych byla někým nahrazena
@Pavlušaaaa dneska se cítím asi tak jako jsi popisovala včera
začínám být z toho nervózní, jak je tobě?
Ahoj kočky
no já šla včera s drahým spát fakt kolem 22h, byla jsem nějak hotová…dnes jsem čumákovala už od 6h, nějak jsem nemohla spát…břicho mě bolí pořád, stejně jako včera, tak nevim, ci si o tom myslet…:-(
na testování se necítím, i když jsem už 9 den po ET…Mám prostě bolesti úplně stejné jako před M…
Taky se bojím, že budu zklamaná, tak se do testování nehrnu… Ale je čím dál těžší vymýšlet činnosti, abych na to nemyslela… Zítra už jdu po dovolené do práce, tak to asi bude jednodušší. A ještě mi začala mrouskat kočka, tak musím zajistit „transfer“ i pro ni ![]()
Jo dalsi priznak mam nemuzu vubec na zachod… jinak krasne rano zeny ![]()
@Katik1 Když jsem byla těhu poprvé, tak jsem vysadila antikoncepci a okamžitě otěhotněla, byla jsem mladý pískle,23 let, tak jsem si říkala, že M budu mít nepravidelnou a že bůh ví, kdy to dostanu…testy jsem samozřejmě nedělala…bolelo mě pořád břicho, tak jsem si říkala, zíra už to určo dostanu…za další dva dny už jsem si byla jistá, že to přijde…když pořád nic, tak jsem do sebe pořád lila červený víno, abych to vyprovokovala a stále nic…tak jsem udělala jen tak z nouze test a byl pozitivní…:-) Takže na druhou stranu se chlácholim tim, že ty bolesti PŘESNĚ TAKOVÉ, JAKO PŘED M, jsou snad i dobrým znamením…NEVÍM ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.