IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
4.11.14 15:01

Tak mě je 37, před 10 lety jsem měla ZT a od té doby nic. Mám klasickou sbírku neduhů - endometrioza, leiden, špatné imuno, takže nám s manželem ani nic jiného nezbylo než jít do IVF. Nebýt věku, tak bych to klidně ještě nechala, ale nechci si za pár let vyčítat, že jsme to ani nezkusili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 15:05

Ale jak to tak čtu, tak už mě taky začíná bolet břicho - fakt psychika, začínám se asi moc pozorovat. Jinak pročítala jsem pár diskuzí na téma správné životosprávy a jediné na čem se všechny shodnou je čistá voda bez bublin :-D :-D :-D a to jsem jen chtěla vědět, jak moc musím omezit kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.11.14 16:30

Ahoj holky, pridavam se mezi Vas, sice jsem jeste na IVF nebyla, ale chystam se po Novem roce. Muzu se Vas zeptat, kde jste IVF podstupovali a co byste mi doporucili si priplatit? Dekuji moc. Jo a nebyl tady neci manzel i na mesa/tesa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 16:34

@lenca21 jj, tyhe testíky mám doma, ale testit nejdu…nakonec jsem ani kolem lékárny nešla @pulsianek …:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 17:05

@Katik1 tak to je skvělý, že v tom bolení břicha nejsem sama :-) jsme z procházky doma, tak jdem s dětma dělat úkoly apod…jinak my dvě jsme od ET pouze jeden jediný den, tak bysme mohly testit stejně, když už nás stejně bolí to břicho :-) :-) kdy budeš testit poprvé, v pátek??? Dala jsem si svařák, abych kdyžtak tu mrchu červenou vyprovokovala, at pořád nedoufám, tak uvidíme…taky bereš utrogestan??? já 3krát denně 2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 17:08

@Zuzule2014 ahoj,vítáme tě mezi námi :-) Já chodím do Prahy k APOLINÁŘI…jinak já jsem za nic extra nepřiplácela, co mi řekli, že by bylo vhodné platit a jakou metodu zvolit, v tom jsem je poslechla…8 vajíček jsme nechali oplodnit, z toho 4 metodou ICSI A 4 přirozeně a chytli se všechny…pěti denní kultivaci přežili už jen dvě a jedno už je u mě a druhé v mrazáčku…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 17:11

@Katik1 a jaký jsi měla protokol…krátký, nebo dlouhý…já měla krátký stimulaci jen 7dní, ale dalo mi to pěkně zabrat…viz. mé předchozí příspěvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 17:47

@Pavlušaaaa já jsem měla taky krátký a podle doktora všechno učebnicově bez komplikací… vlastně až na můj osobní psychický problém bodnout do sebe injekci to byla totální pohoda…

já bych ten test nechala až na pátek, naštěstí žádný doma nemám :-D, ale ve čtvrtek se vracím do práce, tak se stavím do lékárny.. ;-)

utrogestan beru stejně 3×2 (po 8 hod, to mi strašně kladl na srdce doktor, takže upomínky na mobilu jak u antibiotik) a ještě navíc beru ráno prednison (na imuno) a večer píchám fraxiparine na ředění krve (leiden) a to je teda pakárna, si připadám už jak jehelníček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.14 18:16

Take beru utrogestan 1-1-2 a fraxiparin si picham…jinak abych vas uklidnila ja tehule poboliva a obas me pichne v miste kam mi je vpustili na pravo na levo nic…a jeste jsem vcera trosicku zaspinila ale to je pry dukaz zavrtani :-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 18:22

@pulsianek aha, tak mě bolí spíš nalevo, akorát vlastně nevím, kam ho doktor umístil… navrhovala jsem při ET, že by to mohli pouštět na strop jako video :-D ať z toho taky něco mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 18:56

Tak mě teda nikde nepíchá, mě regulerně bolí celý břicho přesně jak před M…Mě v caru řekli, že ten utrogestan nějak tři krát denně jak se mi to povede…dva ráno, dva odpo a dva večer…Já ani nevim, kam mi embryjko poslali :-) To mi jaksi nikdo neřekl…mě šokovalo to, že po et jsem šla rovnou domu, ani jsem nemusela ležet…jiné holčiny píšou, že musely ležet dvě tři hodky na lůžku a nohy nahoru…tak nevim…já hned sedla do auta, pak nákup, děti a večer bouwling, ale samozřejmě jsem nehrála, byla jsem za divačku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 19:21

Mě teda nechali ležet hodinu s nohama nahoře :-) ale osobně mi to přišlo, že je to jen na psychologický efekt… doma mě zalehly obě kočky, tak jsem to měla se zahříváním :-D… no není možné, že by to nevyšlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 19:27

:-) :-) ty kočky mě fakt pobavily :-)To mi vysvětli, jak je tohle možný…někde chtějí, aby se leželo, mě řekli, abych hned chodila a aby se prý děloha prokrvovala…tak to jsem z toho jelen…Já tam právě zůstala ležet a čekala, že mě někam odvezou do pelíčku a že budu mít nohy hore a prd…hned mě " vyhodili " ven a řekli, že drží palce a at si přijdu za rok, dva pro sourozence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 19:42

Taky nechápu, představa striktního „klidového režimu“ 3 dny, to bych asi fakt nedala, vlastně jsem odležela doma asi dvě hodiny a jen díky těm kočkám, bylo mi jich líto, když tak pěkně na mě spí, že bych je budila :-D :-D :-D Ale jinak mi přišlo logičtější to prokrvování, tak jsem něco lehčího pořád dělala… žehlení ne, to tvrdím, že je náročné pořád…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 19:48

:D :D :D :D :D :D :D :D asi tak, nic se nemá přehánět, my dokonce už pátý den sexovali, odůvodnili jsme to tak, že je potřeba zkontrolovat utrogestan, jestli je dostatečně hluboko a byl :-) :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jinak až do včerejška mi bylo hej, dnes od rána bolest břicha a nepřestává…prsa bolí…přesně jak před M…ale dostat bych jí měla v pondělí, tak mi to zas přijde brzy na příznaky M…UŽ JSEM Z TOHO CVOK :P :P :P :P :P :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.