IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
4.11.14 19:58

Ja teda jezdím do ISCARU a divím se že nevíte kam Vám je dali ja jsem si připlatila za no ted si nevzpomenu jak se tomu říká ale pozorovala jsem vše na ultrazvuku jak tam doktorka jede a jak mi je tam pouští vše mi ukazovali hrozně miloučký fakt super… takže vím kam mi je dali..po ET jsem nesměla vstát a dali mě na postel a vezli na pokoj a min 30 minut ležet nohy a zadeček výš… pak popřáli štěstí a že doufají že se už neuvidíme jen na setkání dětí co je každý rok…a 2 dny jsem dodržela klid u TV to mě bavilo :-D zkoukla jsem všchny díly sexu ve městě :D a třetí den už jsem se šla projít na chaloupku…no a pak jsem žehlila jak blázen.. jinak mi teda řekli v žádném případě nekoupat jen sprcha vlažná ne vařicí vyvoválá potrat. a sex zakázali do potvrzení. :? :roll: ale počkejte ve čtvrtek až ucítíte zemětřesení tak to jsou otřesy od nás :-D :lol: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 20:04

Fakt netušim, nikdo mi nic neřekl, vlastně to proběhlo strašně rychle…přišla jsem, šla jsem na křesílko, tam jsem čekala na embryjko, to mi tak doktorka " foukla " a odcházela jsem…Ještě před samotným zákrokem po mě chtěli, aby se mi chtělo čůrat…tak jsem poctivě do sebe lila vodu a než na mě přišla řada, tak jsem se málem počůrala :-) :-) Ale mímo mi tam dali a moje první cesta byla na wc…to byla úleva…:-) Jinak tu možnost jako ty, sledovat to na kamerce jsem neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 20:04

Fakt sex??? 8o Tak to nám fakt zakázali… :zed: takže musím pořád provádět „náhradní program“, i když jsem namítala, že kouření zakázali taky :mrgreen: :mrgreen:

ono těhotenství vždycky začíná stejným pocitem jako MS, akorát nepřijde, tak se nestresuj… nejtěžší je se přestat pozorovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.14 20:06

Holky já vám to tak moc přeju // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.11.14 20:07

Holky a podle ceho voli doktori kratky ci dlouhy protokol? je tu nekdo kd podstupoval IVF ve FN v Olomouci nebo v Reprofitu? myslite si, ze je lepsi Ivf z cerstvych spermii nebo ze zamrazenych? Jinak Vam preji vsem moooc stesti, at se konecne dockame nasich vytouzenych miminek :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 20:09

Nám sex taky zakázali, mám to dokonce psané i ve zprávě, ale když ten můj loudil tak loudil, že jsem se nad ním slitovala :D :D :D :D :D :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a tak z lehka a opatrně, žádná divočina, ale od té doby řikám, že má vybráno a nashledanou :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 20:10

Já chodím do Gyncentra v Ostravě, sice recenze nic moc, ale je to po známosti a s doktorem máme podobný suchý humor… No, to žehlení bude asi příliš náročné příštích devět měsíců ;) konečně praktická výmluva… Na druhou stranu mám pocit, že mám plno energie, ale to je spíš tou dlouhou dovolenou, jsem doma už 12. den a mám skoro vánoční úklid hotový (akorát okna ne, přes ty je ještě vidět :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 20:12

@Zuzule2014 asi podle hormonálního profilu :think: my měli spermie čerstvé, manžel žádný problém nemá, to jen já. Kolikrát už říkal, že mě vrátí mamince, že mu mně prodali pokaženou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 20:12

@Zuzule2014 ahoj :-) netušim, dle čeho se doktor rozhoduje, jaký protokol zvolí…slyšela jsem různé názory jak na krátký, tak na dlouhý protokol, je to asi hodně individuální…I tobě moc moc držím palečkyat se vytouženého miminka dočkáš a můžeme se všechny pyšnit rostoucími pupky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 20:13

@Pavlušaaaa já dneska taky na obvyklou otázku „Tak co, bude sex?“ odpověděla, že jo. Tak se zarazil a prý vydržíme… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 20:16

No já přemýšlím o tom, že pokud to ted nevyjde, zkusím nějaký jiný car tady v Práglu, protože ty " apolinářské " metody se dost liší od těch vašich…nejvíc mě dostalo to, že jste obě ležely a měly nohy nahoru, to já rovnou slezla z křesílka a šla domů…Nevim, myslim, že těch prních pár hodin je to nejdůležitější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.11.14 20:19

No ja mam pry hormonalni profil v poradku, akorat mam nizsi progesteton, ale hned mi rekla doktorka, ze budeme stimulovat dlouhy protokol, proto se ptam. A holky, delali jste neco nebo brali jste neco na vic, aby se IVF podarilo co nejdrive? Kolikaty jste pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 20:19

@Katik1 :-) to ten můj kaňour loudí každý večer, ale zakázala jsem mu večer k telce víno ( to je pro něj životabudič) a vždy usne jak miminko, jen ho přenést :-) :-) :-) Ale dneska chodí na tajnačku usrkávat, tak jsem trošku v křeči, co se zas bude odehrávat v ložnici :-) :-) Ale budu tvrdá a nekompromisní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 20:21

Já krom těch injekcí a kyseliny listové žádné další povzbuzovadla nebrala… @Zuzule2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.14 20:21

Já jestli můžu doporučit tak v Praze Iscar na poprvé.. ale ty nic jinýho potřebovat nebudeš určitě ho tam máš :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.