Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pavluškaaa Ahoj, vůbec se netrap, že máš pouze jednoho mrazáčka, nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě
![]()
A ten tvůj je určitě šampion a do vánoc budeš těhulka a dát příteli a holkám ten nejkrásnější dárek pod stromeček
![]()
Jinak jsme na tom dost podobně, akorát můj současný manžel zatím žádné děti nemá
![]()
Co se týká KET, myslím, že nemusíš čekat měsíc, ovulace se dá vyvolat léky a navíc při KET ani nemusí být. Já mám tak jen jeden vejcovod.
Na stránkách heliosu píši, že ovulace pro ket není nutná, tak si to přečti http://www.sanatoriumhelios.cz/…-bez-ovulace
Dobre ranko devcata
. Ketty je pravda ze ja jsem zaspinila jen jedeen den ale myslim ze to bude v pohode ja uz jsem 8 den po ET s prodlouzenou lultivaci 5 dni mela ducha z ranni moci, na TT pak obden silil. Brisko me pobolivalo v miste tak mi je dali koukala jsem na to pres UZ a prsa me neboli jen je mam velly s citim bradavky ale tekrat me tak boleli ze jsem se nemohla dotknout ani pri koupani. drzim moooc pesticky vseeem
![]()
Našla jsem ještě jeden zajímavý článek o postupu IVF a KET ![]()
http://www.mrnous.com/…lodneni-ivf/
Katik1 co se týká mražení embryjek, tak se mohou mrazit po 1 až 3, tak si myslím, že asi zřejmě budeš mít taky po dvou. Jinak jak jsem psala, dle kontrolního ultrazvuku stanoví doktor termín Ket. Ty si pak zajdeš nebo zavoláš do laboratoře v kolik hodin máš přijít na ket a můžeš se zeptat jak máš embryjka zmražené a kolik jich rozmrazí. Paní embryoložky jsou moc příjemné i celý personál, tak ti určitě vše rádi řeknou. Pokud jste si je zamrazili virtifikací (my jsme si to připláceli), tak se vůbec neboj, většinou přežijí všechna
Při obyčejné metodě mrazení, rozmrazení přežívá dle statistik asi 50%, to je také hodně ![]()
Taky se někde četla, že při ket je i větší úspěšnost, protože není tělo zatížené stimulací hormoyny. Musíme věřit
![]()
Ahoj pulsianek, pořád věřím, že to dopadne, nezbývá, než čekat… ![]()
Katik1 ahoj, moc na tebe myslím ![]()
Dej pak vědět jak jsi dopadla na krvy a u doktora ![]()
Tak jsem si dala obed a asi musim jit spat
co vy devcata? Ketty ty chodis do prace nevo PN?
Ahojki, já se zrovna chystám ohřát si oběd.
Já jsem doma na PN. Měla jsem po ET OHSS, tak jsem zůstala doma do ket. No aspoň jsem spočla a dala se do pořádku
![]()
Ahoj holky, tak jsem ráno odevzdala krev, a v jednu volala doktorovi, co jako se chystá tedy dělat, když se mu to nepovedlo
Oficiálně mi oznámil, že jako těhu nejsem
, ale že máme ty 4 blasty, tak budeme zkoušet. A navrhuje hned tento měsíc, protože v prosinci by to vyšlo na svátky a to oni nepracují
takže tam jdu po srovnání našich diářů příští středu na kontrolní ultrazvuk a pak se domluvíme… ![]()
Dobre ranko devcatka
. Vcera se na nas Pavluska vyprdla
tak doufam ze si den pro sebe uzila ![]()
Ketty kolik jsi po ET a kdy budes testit?
Ahoj holky ![]()
Katik1 to je dobrá zpráva
Budu moc držet palečky, ať vše dobře dopadne
![]()
Pulsianek Já jsem dnes po KET 9. den, zatím se testit nechystám. Po těch 3 neúspěších, už nemám odvahu. Vždy jsem začal špinit a pak to nedopadlo. Teď taky pořád špiním a bolí mě i břicho na M tak nevím nevím
![]()
V úterý ráno 18.11. jdu na krev a v jednu budu mít výsledky.
PN a peníze, to mi povídej, žádná sláva. No ale mám náročnou práci, tak mi nezbývá než být doma. Stále doufám, že to už tentokrát vyjde. Uklidňují mě aspoň ty dva mrazáčci ![]()
Když by to nedopadlo, šla bych hned v tomto cyklu znova. Vzhledem k tomu, že už nejsem nejmladší, nemohu dlouho čekat, pojišťovna IVF hradí částečně jen do 39 let
A jak se jinak dnes máte děvčata? Já jsem teď snědla oběd a odpočívám
Příspěvek upraven 12.11.14 v 16:58
Ja varila a ted se valim u tv… zachvilku prijde kamoska tak se prodem
. Jinak nevim jak je to mozny ale kdyz jse, byla na ET byla tam pani 42 let tak jsme se bavili a ja rikam kolik to stoji kdyz sicti plati sama a ona ze plati i neco za manzela asi neni cech jak jsem pochopila a vysledek? Vyslo ji to o 1500 mene nez me!! A me to hradila pojistovna! Uz jsem zase nas… ![]()
Ahoj holky, tak jsem doma z práce, manžel jel vyzvednout naše chlupaté dítko, doufám, že tam to bude úspěšnější než u mě
![]()
@ketty1 jestli to není moc vlezlá otázka…kolik ti je? Mě je 37, takže taky nás v tomhle tlačí čas. Prý jenom VZP to hradí do 40, ostatní do 39…říkal dr
Katik1 No mě je 38, v dubnu budu mít už 39, proto tak a tím pospícháme
![]()
Určitě budete mít krásná koťátka
Co máte vlastně za kočku?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.