IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
11.11.14 08:21

Pavluškaaa Ahoj, vůbec se netrap, že máš pouze jednoho mrazáčka, nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě :P :P :P

A ten tvůj je určitě šampion a do vánoc budeš těhulka a dát příteli a holkám ten nejkrásnější dárek pod stromeček :D :D :D :D :srdce: :srdce: :srdce:

Jinak jsme na tom dost podobně, akorát můj současný manžel zatím žádné děti nemá :| :|

Co se týká KET, myslím, že nemusíš čekat měsíc, ovulace se dá vyvolat léky a navíc při KET ani nemusí být. Já mám tak jen jeden vejcovod.

Na stránkách heliosu píši, že ovulace pro ket není nutná, tak si to přečti http://www.sanatoriumhelios.cz/…-bez-ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.11.14 08:36

Dobre ranko devcata :-). Ketty je pravda ze ja jsem zaspinila jen jedeen den ale myslim ze to bude v pohode ja uz jsem 8 den po ET s prodlouzenou lultivaci 5 dni mela ducha z ranni moci, na TT pak obden silil. Brisko me pobolivalo v miste tak mi je dali koukala jsem na to pres UZ a prsa me neboli jen je mam velly s citim bradavky ale tekrat me tak boleli ze jsem se nemohla dotknout ani pri koupani. drzim moooc pesticky vseeem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.11.14 08:45

Našla jsem ještě jeden zajímavý článek o postupu IVF a KET :jazyk:

http://www.mrnous.com/…lodneni-ivf/

Katik1 co se týká mražení embryjek, tak se mohou mrazit po 1 až 3, tak si myslím, že asi zřejmě budeš mít taky po dvou. Jinak jak jsem psala, dle kontrolního ultrazvuku stanoví doktor termín Ket. Ty si pak zajdeš nebo zavoláš do laboratoře v kolik hodin máš přijít na ket a můžeš se zeptat jak máš embryjka zmražené a kolik jich rozmrazí. Paní embryoložky jsou moc příjemné i celý personál, tak ti určitě vše rádi řeknou. Pokud jste si je zamrazili virtifikací (my jsme si to připláceli), tak se vůbec neboj, většinou přežijí všechna :P :P :D :) Při obyčejné metodě mrazení, rozmrazení přežívá dle statistik asi 50%, to je také hodně :*

Taky se někde četla, že při ket je i větší úspěšnost, protože není tělo zatížené stimulací hormoyny. Musíme věřit :) :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.11.14 08:49

Ahoj pulsianek, pořád věřím, že to dopadne, nezbývá, než čekat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.11.14 09:37

Katik1 ahoj, moc na tebe myslím :hug:

Dej pak vědět jak jsi dopadla na krvy a u doktora  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.11.14 12:16

Tak jsem si dala obed a asi musim jit spat :-) :-) :-) co vy devcata? Ketty ty chodis do prace nevo PN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.11.14 12:25

Ahojki, já se zrovna chystám ohřát si oběd.
Já jsem doma na PN. Měla jsem po ET OHSS, tak jsem zůstala doma do ket. No aspoň jsem spočla a dala se do pořádku :P :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.11.14 12:26

Jj taky jsem doma ale ty prachy teda to je husty…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.11.14 19:32

Ahoj holky, tak jsem ráno odevzdala krev, a v jednu volala doktorovi, co jako se chystá tedy dělat, když se mu to nepovedlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Oficiálně mi oznámil, že jako těhu nejsem 8o, ale že máme ty 4 blasty, tak budeme zkoušet. A navrhuje hned tento měsíc, protože v prosinci by to vyšlo na svátky a to oni nepracují :zed: :D :D :D takže tam jdu po srovnání našich diářů příští středu na kontrolní ultrazvuk a pak se domluvíme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.11.14 20:06

No tak sup sup at se rozrustame devcatka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.11.14 08:30

Dobre ranko devcatka :-). Vcera se na nas Pavluska vyprdla :-) tak doufam ze si den pro sebe uzila :-)
Ketty kolik jsi po ET a kdy budes testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.11.14 13:55

Ahoj holky :mavam:

Katik1 to je dobrá zpráva :P :P Budu moc držet palečky, ať vše dobře dopadne :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :srdce: :srdce:

Pulsianek Já jsem dnes po KET 9. den, zatím se testit nechystám. Po těch 3 neúspěších, už nemám odvahu. Vždy jsem začal špinit a pak to nedopadlo. Teď taky pořád špiním a bolí mě i břicho na M tak nevím nevím :| :| :|
V úterý ráno 18.11. jdu na krev a v jednu budu mít výsledky.
PN a peníze, to mi povídej, žádná sláva. No ale mám náročnou práci, tak mi nezbývá než být doma. Stále doufám, že to už tentokrát vyjde. Uklidňují mě aspoň ty dva mrazáčci :dance:
Když by to nedopadlo, šla bych hned v tomto cyklu znova. Vzhledem k tomu, že už nejsem nejmladší, nemohu dlouho čekat, pojišťovna IVF hradí částečně jen do 39 let

A jak se jinak dnes máte děvčata? Já jsem teď snědla oběd a odpočívám

Příspěvek upraven 12.11.14 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.11.14 14:18

Ja varila a ted se valim u tv… zachvilku prijde kamoska tak se prodem :-). Jinak nevim jak je to mozny ale kdyz jse, byla na ET byla tam pani 42 let tak jsme se bavili a ja rikam kolik to stoji kdyz sicti plati sama a ona ze plati i neco za manzela asi neni cech jak jsem pochopila a vysledek? Vyslo ji to o 1500 mene nez me!! A me to hradila pojistovna! Uz jsem zase nas… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.11.14 16:24

Ahoj holky, tak jsem doma z práce, manžel jel vyzvednout naše chlupaté dítko, doufám, že tam to bude úspěšnější než u mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@ketty1 jestli to není moc vlezlá otázka…kolik ti je? Mě je 37, takže taky nás v tomhle tlačí čas. Prý jenom VZP to hradí do 40, ostatní do 39…říkal dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.11.14 17:01

Katik1 No mě je 38, v dubnu budu mít už 39, proto tak a tím pospícháme :dance: :dance:
Určitě budete mít krásná koťátka :lol: Co máte vlastně za kočku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.