Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak mi rekli ze to stouplo ze dobry mam prijit za tyden na UZ
Ahojki
DĚKUJI HOLKY ZA PODPORU ![]()
testit se nechystám, počkám do pondělí. Pokaždé, když jsem začla po špinit, tak to nedopadlo ![]()
Pulsianek Gratuluji, to je výborná zpráva!!!
A ;příští týden už možná bude vidět srdíčko
![]()
Pavluškaa takto je super, uvidíš, určitě ultrazvuk dopadne dobře a budeš moci jít na ket. Budu držet palečky
![]()
Dekuji snad bude uz vse v poradku..ted uz jen pockat na vas holky.. ![]()
Devcata necetli jste novou diskusi zde na emimi? Ma nazev odsuzuji IVF…jak tohle muze nekdo napsat…pry mame jit do Detskych domovu…
@pulsianek tak vidíš drahuško, vše je v pořádku
vždyt jsem ti to říkala
Tak hezky odpočívej a těhulkuj i za nás, my tě snad doženem ![]()
P. S. NA TU DISKUZI JDU TEDY HODIT OKO!!!
To teda hoď
. A tehulkuju i za vas uz aby jsme se rozrostli
. Kdy jdes do caru?
Krásné ráno
![]()
Ta diskuze je masakr, nechápu, která ženská takovouhle diskuzi založila…ty její názory a argumenty, no mam dost!!!
Jinak já jdu do caru příští středu…tak uvidíme…:-)
A doma se dohadujem v jakym jsem tydnu jak se to pocita po ivf?
@pulsianek někde jsem četla, ze se to počítá ET + 2 týdny ( v podstatě když je to klasicky tak se to počítá od poslední MS, což by tak nějak mělo odpovídat)
Ale ta diskuze je fakt hustá, člověk tady jeden den není… To jsou názory - místo vlastního dítěte
![]()
Ahojky holky ![]()
Zdravím Vás po prodlouženou víkendu. Jak jste si ho užili?
Pročtela jsem Vaš příspěvky a tak diskuse „IVF NIKDY“ je opravdu masakr. ![]()
Pulsianek Tak já žádné dobré dobré zprávy nemám.
Po týdenním špinění jsem začala v sobotu odpoledne krvácet a mám to hrozně mooooc silné
Dělala jsem i v sobotu tt a byl negativní, ani žádný dušík.
Takže po čtvrtém pokusu zase neúspěch. Cítím se opravdu hrozně, moc mě to sebralo a cítím v sobě hrozné prázdno
![]()
Teď ráno jsem byla sice na krev, ale nedávám tomu žádné naděje ![]()
A jak se jinak holky máte? Nějaké nové zprávy?
Kdy jdeš na ultrazvuk Pulsianek? Budu na tebe myslet, ať je všechno v pořádku a miminko krásně roste
![]()
Jinak my ostatní půjdeme zřejmě v listopadu všechny na KET
Tak a tentokrát už to přece musí už vyjít!!!
@ketty1 Ahoj kočko
![]()
to mě mrzí, že ta mrcha červená dorazila…vím, jak se cítíš…před 10dny jsem prožívala to samé…:-( Zklamání, smutek a pocit prázdnoty…
Ale ted jsem zase " nastartovaná " a plná síli na další pokus ",člověk nesmí přestat doufat a věřit…TAKŽE VĚŘÍM, ŽE LISTOPAD, NEBO PROSINEC BUDE PRO NÁS TŘI.. @ketty1 @Katik1 a mě tím ŠTASTNÝM
a nadělíme si ten nejkrásnější dárek k Vánocům…moc bych nám to všem přála
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.