IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
13.11.14 13:52

Tak mi rekli ze to stouplo ze dobry mam prijit za tyden na UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.11.14 17:05

Ahojki

DĚKUJI HOLKY ZA PODPORU 8)

testit se nechystám, počkám do pondělí. Pokaždé, když jsem začla po špinit, tak to nedopadlo :nevim:

Pulsianek Gratuluji, to je výborná zpráva!!! :dance: :dance: A ;příští týden už možná bude vidět srdíčko :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Pavluškaa takto je super, uvidíš, určitě ultrazvuk dopadne dobře a budeš moci jít na ket. Budu držet palečky :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.11.14 18:53

Dekuji snad bude uz vse v poradku..ted uz jen pockat na vas holky.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.11.14 19:41

Devcata necetli jste novou diskusi zde na emimi? Ma nazev odsuzuji IVF…jak tohle muze nekdo napsat…pry mame jit do Detskych domovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.11.14 20:41

@pulsianek tak vidíš drahuško, vše je v pořádku :-) vždyt jsem ti to říkala :-) Tak hezky odpočívej a těhulkuj i za nás, my tě snad doženem :-)

P. S. NA TU DISKUZI JDU TEDY HODIT OKO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.11.14 20:56

To teda hoď :-). A tehulkuju i za vas uz aby jsme se rozrostli :-). Kdy jdes do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.11.14 09:22

Krásné ráno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ta diskuze je masakr, nechápu, která ženská takovouhle diskuzi založila…ty její názory a argumenty, no mam dost!!!
Jinak já jdu do caru příští středu…tak uvidíme…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.11.14 09:56

Budu na tebe moc myslet ja jdu ve ctvrtek na prvni UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.11.14 09:56

A doma se dohadujem v jakym jsem tydnu jak se to pocita po ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.11.14 20:10

@pulsianek někde jsem četla, ze se to počítá ET + 2 týdny ( v podstatě když je to klasicky tak se to počítá od poslední MS, což by tak nějak mělo odpovídat)

Ale ta diskuze je fakt hustá, člověk tady jeden den není… To jsou názory - místo vlastního dítěte :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.11.14 20:11

@Pavluškaaaa tak to my zase jdeme spolu :mrgreen: taky ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.11.14 12:42

Ahoj devcata tak jak je?
Ketty je pondeli jak jsi na tom?? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.11.14 09:11

Ahojky holky :mavam:

Zdravím Vás po prodlouženou víkendu. Jak jste si ho užili?
Pročtela jsem Vaš příspěvky a tak diskuse „IVF NIKDY“ je opravdu masakr. :pocitac:

Pulsianek Tak já žádné dobré dobré zprávy nemám. :nevim: Po týdenním špinění jsem začala v sobotu odpoledne krvácet a mám to hrozně mooooc silné :roll: :( :,( Dělala jsem i v sobotu tt a byl negativní, ani žádný dušík. :,( Takže po čtvrtém pokusu zase neúspěch. Cítím se opravdu hrozně, moc mě to sebralo a cítím v sobě hrozné prázdno :| :zed: :x :(
Teď ráno jsem byla sice na krev, ale nedávám tomu žádné naděje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.11.14 09:16

A jak se jinak holky máte? Nějaké nové zprávy?

Kdy jdeš na ultrazvuk Pulsianek? Budu na tebe myslet, ať je všechno v pořádku a miminko krásně roste :dance: :potlesk: :palec:

Jinak my ostatní půjdeme zřejmě v listopadu všechny na KET :P Tak a tentokrát už to přece musí už vyjít!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.11.14 10:00

@ketty1 Ahoj kočko :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
to mě mrzí, že ta mrcha červená dorazila…vím, jak se cítíš…před 10dny jsem prožívala to samé…:-( Zklamání, smutek a pocit prázdnoty… :( :( :( :( Ale ted jsem zase " nastartovaná " a plná síli na další pokus ",člověk nesmí přestat doufat a věřit…TAKŽE VĚŘÍM, ŽE LISTOPAD, NEBO PROSINEC BUDE PRO NÁS TŘI.. @ketty1 @Katik1 a mě tím ŠTASTNÝM :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a nadělíme si ten nejkrásnější dárek k Vánocům…moc bych nám to všem přála :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.