IVF říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
2.11.15 16:33

@heve dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
3.11.15 08:17

@Bettynka22 Moc moc gratuluji… :kytka:
@Janez Tak nakonec jsme si ten AH pro jistotu dali…a embryoglue dávají u nás automaticky, bez příplatku…tak teď už jen čekat… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
3.11.15 08:19

@sonipa a kam chodíte? Tak teď držím palce ať se zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
3.11.15 08:58

@Janez Dřív jsme chodili do Ostravy, ale teď jsme se rozhodli pro FN Olomouc a je to rozdíl, zatím jsme moc spokojeni. Koukám že máš ještě 2 mražáčky, kdy se chystáš na další pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
3.11.15 09:11

Já teď byla na revizi v fnol. Vím, že si je docela chválí a hlavně je to za super ceny.my chodime do IVF Clinic taky OL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
3.11.15 09:13

Já musím čekat, až po tom šestinedělí. Teď na to někam myšlenky, valim se doma v posteli a bolí mě břichojak ďas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
3.11.15 10:04

Jo…ceny mají mnohem přijatelnější než v předešlém CAR…i s přístupem a vším okolo jsem spokojenější, i manžel má z nich lepší pocit… :palec:
Tak to jsme se tam teoreticky mohly potkat, já byla v pátek na OPU… 6 týdnů uteče jako voda…je fajn když je co mrazit, přece jen je to další šance… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
26.11.15 17:46

Holky jak to pak probíhá po OPU, když se třeba čeká až těch 5 dní? Budu mít nějaký léky nebo tak? Mě to čeká koncem příštího týdne. A jak vám bylo? Já mám 4 den injekcí a docela to zatím jde.

• Citovat
  • Upravit
13002
5.12.15 22:40

Ahojky holky tak dneska mi vlozili 3 denni embrio a ted jen cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
6.12.15 13:24

Já byla včera ráno na OPU, z 5 folikolů jenom dvě vajíčka, nechali jsem je oplodnit přirozeně a nic nevím. Mám volat zítra ráno, jestli se povedlo a to čekání je opravdu nějhorší na tom všem:-(

• Citovat
  • Upravit
13002
6.12.15 14:01

@kytkalenka jj mi meli 10 a 8 jich oplodnili
a zbylo jich 6 a vcera jedno zavedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.