Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bettynka22 Moc moc gratuluji… ![]()
@Janez Tak nakonec jsme si ten AH pro jistotu dali…a embryoglue dávají u nás automaticky, bez příplatku…tak teď už jen čekat… ![]()
@Janez Dřív jsme chodili do Ostravy, ale teď jsme se rozhodli pro FN Olomouc a je to rozdíl, zatím jsme moc spokojeni. Koukám že máš ještě 2 mražáčky, kdy se chystáš na další pokus?
Já teď byla na revizi v fnol. Vím, že si je docela chválí a hlavně je to za super ceny.my chodime do IVF Clinic taky OL.
Já musím čekat, až po tom šestinedělí. Teď na to někam myšlenky, valim se doma v posteli a bolí mě břichojak ďas
Jo…ceny mají mnohem přijatelnější než v předešlém CAR…i s přístupem a vším okolo jsem spokojenější, i manžel má z nich lepší pocit… ![]()
Tak to jsme se tam teoreticky mohly potkat, já byla v pátek na OPU… 6 týdnů uteče jako voda…je fajn když je co mrazit, přece jen je to další šance… ![]()
Holky jak to pak probíhá po OPU, když se třeba čeká až těch 5 dní? Budu mít nějaký léky nebo tak? Mě to čeká koncem příštího týdne. A jak vám bylo? Já mám 4 den injekcí a docela to zatím jde.
Ahojky holky tak dneska mi vlozili 3 denni embrio a ted jen cekat
Já byla včera ráno na OPU, z 5 folikolů jenom dvě vajíčka, nechali jsem je oplodnit přirozeně a nic nevím. Mám volat zítra ráno, jestli se povedlo a to čekání je opravdu nějhorší na tom všem:-(
@kytkalenka jj mi meli 10 a 8 jich oplodnili
a zbylo jich 6 a vcera jedno zavedli
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.