IVF září 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
23.1.16 22:12

Ahojky holky tak už víc jak týden dáváme zeleninove prikrmy a nejvíc ji chutná brambor s mrkví jinak samotná mrkev dyne to mi prska :?. Takže teď budu zkoušet brokolici květák a taky mi byli doporučené rajčata a špenát. No a dneska odpolko jsem male zkusila dát 3 lžičky ovocné presnidavky a moc jí chutnala. Ale nejvíc je klidná a spokojená po UM no ve čt jdeme k dr tak uvidím co mi řekne. Jako už mi malá spapa tak 120g prikrmu ale brzy má po tom hlad prostě UM ji zasyti víc no tak jsem z toho taková přešlá :think: a hlavně teda je dost vybirava. Nemůžu ji přeci pořád dávat jen brambor s mrkví. Jo a kaši teda ne zkusila jsem jednou a měla nafoukle bříško a strašně plakala takze tu už dávat nebudu určitě. Jinak mě holky znovu čeká operace jdu na žlučník teď jsem měla velké problémy a mám tam kaminky a dělají tam neplechu :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
23.1.16 22:23

@skubanek 86 Ahojky neboj do puberty určitě ne :palec: No taky s tím bojujeme jak jsem tu již zmiňovala nejvíc ji chutná brambor s mrkví ale to nejde dávat pořád postupně měním kvůli alergiim takze se snažím dávat jeden druh 3 dny ale fakt nic moc nechce jen ten brambor s mrkví :(. No ve čt jdeme k dr tak se s ním domluvim co a jak. Prostě nejlepší pro malou je stále ještě UM to mi pije 160 ml a je spokojená usměvavá a po prikrmech je taková protivna. No snad se to bude zlepšovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
24.1.16 08:09

@Petka199 Ahojky,neboj ona si zvikne, malý už si zviknul i na brokolici a to prskal, dala jsem mu do toho kousíček masa a hned to jinak chutná, smlsne toho hodně na posezení, ale pak si řekne o mlíčko na žízeň, takže ho ještě trošku dokojím. Nelam si hlavu s tím že chce mlíčko, to je základ v jejím jídelníčku, mléčná strava je pro miminka důležitá, ta zelenina je zatím jen vedlejší dokrm, čím bude větší, tím ti zbaští víc zeleninky a míň mlíčka, všechno chce čas, jsou to ještě malý drobečci :palec: Jinak mi jdem dnes na náš první karneval, do teď byl zdraví a dneska nám chytil rýmu :nevim: chceme jíd jen na hodinku, malý má rád malé děti, tak ať se trošku skamarádí :lol: Jdeme za kravičku, přikládám foto jak sedí na dědovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
24.1.16 08:27

@skubanek 86 ahoj holky. Tak my už se s jídlem dostly na nejvyšší level :) oběd konečně davam naraz a smakuje jim takřka vse( micham jim možné i nemožné :D) a u kase a presnidavek musím každou zvlášť, pac uz nestíhám, jak jim chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.1.16 09:35

@skubanek 86 ju ten je sladký a už velký :palec:. Asi máš pravdu tak v podstatě začínáme prikrm zatím asi 9 dní a chce to prostě čas a zatím ji přidávat postupně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.1.16 09:37

@Lenek Ahoj a kolik už je holcickam? Už ti začínají sedět? A jinak teda pěkně basti podle toho co pises :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
24.1.16 10:23

@Petka199 v sobotu budou mít půl roku…je to neuvěřitelné jak to letí :D Jj baští celkem pěkně. občas jim nějaký oběd nechutná, tak mám v zásobě i kupované a to do nich teda padá jak nic :mrgreen:,ale to je fakt jen poslední záchrana, když mi odmítnou vařené. Jediné co, tak mi příjde, že jim jídlo moc nejede, když do toho dám bramboru. :nevim: Tak většinou spíš dávám těstovinu nebo kuskus. A kaši a přesnídávky by jedly ve velikém :mrgreen:
Tady fotky, když sme byli poprvé vyzkoušet min týden bazén. Ještě než začnem chodit na lekce, tak mě zajímala jejich reakce ;) Vana se líbí, ale bazén je bazén…no dopadlo to na 1 s hvězdičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
24.1.16 12:34

@Lenek Krásné fotky z plavání, mi už se taky těšíme, až poprvé vyzkoušíme vodu jinde než ve vaničce :palec: Mi už taky baštíme vše, dnes jsem mu udělala kuřecí prsa z červenou řepou, brokolicí, mrkvičkou a bramborem, no nestačila jsem mu, jak otevíral pusinku, padalo to do něj jak do studny :P @Petka199 Jo jo určitě tomu dej čas, pak uvidíš, jak bude malá mlaskat po všem možném :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
24.1.16 12:41

@skubanek 86 no holky minule dostaly úplný mišmaš jakožto repa, celer, hrasek, dyne, kure a kuskus a to bylo neco :D ja se s tím neparam. Když zbyde trocha z předchozího dne, tak tam pro změnu hodin neco vyraznyho jako celer nebo sladkou mrkev a je. Mrazim většinou po kostkach, tak delam ruzne možné i nemožné kombinace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
24.1.16 12:43

@Lenek Jo to je nejlepší, jak je tam málo druhů zeleniny, tak mu to moc nechutná, nejlepší je mišmaš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
27.1.16 14:45

Ahoj holky, jdu si také pro radu. Včera jsme byli na očkování a doktorka mi řekla, že už můžem začít s bílím jogurtem, ne smetanový, jen activii a podobné, dáváte už prckům jogurt? Mě to přijde brzo, malý má 5,5 měsíce :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
27.1.16 15:09

@skubanek 86 ty jo. Co vím tak jogurt snag az v 7m. A hodně se dává holandia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
27.1.16 16:27

@Lenek No teď jsem byla v obchodě a vzala jsem mu tu Holandii, tak jsem zvědavá, nevím jestli mu to mám dat samotný, nebo mu do toho dát trošku rozmixovaného banánu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
27.1.16 16:40

@skubanek 86 ja bych to dala se susenkama nebo přesnídávkou. Popr vse dokupy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
27.1.16 16:47

@Lenek Sušenky nemám, jen obyčejné piškoty, nevím, jestli ty by mohl? Přesnídávka mu nejvíc chutná banánová, tak jsem si říkala, že bych mu ten jogurt přichutila tím čerstvým banánem, ale vyzkouším mu ten jogurt na užičku jen tk samotný a když neuspějeme, tak to nakombinuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.