Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@popina
No tak si myslím, že když chceme mímo tak ty peníze do toho budeme muset vložit, ne?
@Mazlucha - mě včera doktorka ceny říkala, ale moc si to nepamatuji.
Ale dříve jsem gonal platila jedno peru 900j za 1325,– te´d by vyšlo na 4000
A menopur prý balení, kde je snad 10ampulek či co bude stát myslím kolem 5tis nebo 9tis, já se omlouvám, ale nevím kterou cenu to říkala…předtím se snad moc nedoplácel, ale pojišťovny už jej prý hradit celé nebudou.
Prý je to tak že z celkové ceny předtím hradili pojišťovny u těch dražších léků 60 % ceny a teď že maximálně 40 %. Takže je to docela mazec no ![]()
moje doktorka prý včera ceník nový dostala..takže snad i jiný CARy by jej měly mít.
@popina
To jo, ale myslíš, že s protilátkama to půjde? My zkusíme teď 3. pokus a pak se uvidí, jestli nepomůžou prášky z imunologie tak si hold připlatíme i dále. A díky protilátkám musíme jít do ICSI a to je dalších 7000 ![]()
@Mazlucha nevím. Doktorka mě ani na to nedala léky - prý jsme ještě mladí. No nevim ve 29 letech. No a pak řekla, že by stačilo jen IUI. Tak nevím. ICSI jsme měli poprvé taky a šla bych do něj znova.
@popina
Mě je 28, mě dr. teď napsala jako podpůrnou léčbu vitamin D, před IVF budu brát metypred, předním jsem brala prednison, tak uvidíme
@Mazlucha to je teda něco. Zítra jdu do CAR, tak jsem zvědavá co domluvíme dál.
@Mazlucha díky. Mam jít na laparoskopii, tak snad mě napíšou žádanku. Tyjo hele teď jsem si našla pár článků o těch protilátkách a teda nechápu proč mě o různých věcech profesorka neinformovala.
@KamisB
Cože? Gonal (900j) z 1325 Kč na 4000 Kč?? To je neskutečný
.
@Zrzanka co se cen týče, doporučuji spíš už tuhle diskusi, kde je podrobnější info https://www.emimino.cz/…ankovani/47/#…
Dobrý den, v pátek(27.9.2013) nám v Caru řekli, že zdražení léku je přibližně o 7000Kč. Takže místo 3000kČ je to už 9000-10000Kč. Ale lékař říkal, že do 2.týdnů by se měli vrátit na původní cenu.Nic se prý neslibuje, ale jedná se prý s pojišťovnami a dealery. Pořád prý jsou léky, za které se neplatí nic…
@Ivuska88 píše:
Dobrý den, v pátek(27.9.2013) nám v Caru řekli, že zdražení léku je přibližně o 7000Kč. Takže místo 3000kČ je to už 9000-10000Kč. Ale lékař říkal, že do 2.týdnů by se měli vrátit na původní cenu.Nic se prý neslibuje, ale jedná se prý s pojišťovnami a dealery. Pořád prý jsou léky, za které se neplatí nic…
Ahoj, mě zase říkal že to je dlouhý běh, ale že se spíš budou slevňovat léky než by se to vrátilo na předchozí částku. Jo a ty bezdoplatkové léky jsou 15 let staré, takže pěkně zastaralé ![]()
@popina píše:
Ahoj, mě zase říkal že to je dlouhý běh, ale že se spíš budou slevňovat léky než by se to vrátilo na předchozí částku. Jo a ty bezdoplatkové léky jsou 15 let staré, takže pěkně zastaralé
No pořád koukám na zprávy a na internet ale nikde žádné aktuální zprávy nejsou.Byla bych ráda, kdyby se vše vrátilo na původní částku. Protože i bez léků nás to vyjde na dost peněz. A hlavně starostí… ![]()
@Ivuska88 píše:
No pořád koukám na zprávy a na internet ale nikde žádné aktuální zprávy nejsou.Byla bych ráda, kdyby se vše vrátilo na původní částku. Protože i bez léků nás to vyjde na dost peněz. A hlavně starostí…
Taky pořád cekám co bude. V prosinci bych ale asi chtěla jít na další pokus.