Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca131992 píše: Více
Ano, včera jsem jentak pro srandu udělala poslední dr max test, co jsem měla. A tam duch. Myslela jsem, ze je to vadný test. Tak jsem si dneska v práci zašla pro mamatest a udělala v poledne. A opět čárka. Tak snad to už je ono
![]()
Ty jo, uvažovali jsme, ze kdyby to u nás nevyšlo, že tam přejdeme. Jsi spokojena?
@Talllya určitě to bude už ono
mas nějaký příznaky? Nebo jsi bez příznaku?
Nic nepociťuji, ještě je velice brzy
ale jako jsem po praci víc KO, občas mě píchne v podbřišku
@Soncak jsem spokojená ze vším i s přístupem lékařů, libi se mi ze tam jsou i o víkendu proste porad cokoliv potrebuji kdykoliv volám i na soukromé telefoni čísla a jsou k dispozici.
Většinou nám vychází terminy na víkendy které plánuji lékaři.
Koordinátorky ochotné, milé zatím jsme neměli jediný problém. Vse vysvětlí.
@Talllya taky mám to píchání v podbřišku, ale já jsem teda doma do práce nechodím. ![]()
@Luca131992 moc děkuji za info ![]()
Ke komu tam chodíš? A moc držím palečky, ať je test stále silnější. Kdy máš kontrolu?
@Talllya @Luca131992 holky vypadá to dobře, držím pěsti, ať jen sílí ![]()
Já už radši po předešlých dvou biochemických netestuju moc brzy… ale to nebude váš případ ![]()
@Soncak nemáš za co 😊 chodím k p.Dr Jakub Texl, děkuji ti moc ja doufám že se podařilo ❤️ v sobotu jdu na krev Hcg. 😊
@Jane486 děkuji,☺️ tobě taky držím palce at to vyjde a máš //,ze se ptam to mas kolikátý pokus? a co mas za problem nebo manžel? A kolik ti je? Pochopím kdybys nechtěla odpovidat.
@Luca131992 mám třetí KET a podstupuju IVF z důvodu genetického testování, aby se vybralo zdravé embryo bez onemocnění, které přenáším a bohužel ho má první syn. Je mi 33. Jinak žádný problém nemáme. Predtim jsem přirozeně otěhotněla okamžitě
Děkuju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Holky, mamatest dnes pátý den po ket. Včera mi vyšel dušík na dr max tycinkovem ale nevěřila jsem svým očím. Ovitrelle nebyl
Příspěvek upraven 13.01.25 v 14:33