Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mokkk píše:
Tvůj přítel je cvok, jet na Srí Lancu je blbost a rozejít by ses měla hlavně se svými rodiči.
Proč je blbost jet na Srí lancu?
Možná, že odjezd na Srí Lanku je to nejlepší řešení. Odstěhovat se hned klidně tajně, jak už tu někdo psal, až bude ten psychopat v práci. S rodiči bych si taky dala pauzu. Řekla jim o odjezdu a další kontakt až po návratu, čímž nedodáš informace ani příteli, kdyby náhodou zůstal v kontaktu s tvými rodiči. Snad rodičům dojde, že mají být na tvé straně a ne věřit cizímu chlapovi. I když to asi myslí dobře. Vidí ho jako hodného a tobě se snaží domluvit, abys nepřišla o skvělou partii. S odstupem času by mohli být přístupní tvému pohledu na věc.
@mokkk píše:
Tvůj přítel je cvok, jet na Srí Lancu je blbost a rozejít by ses měla hlavně se svými rodiči.
proc odjet na sri lanku je hloupost? dle meho to bude super zazitek, a ze pn je cvok? spis ona je cvok, ze si zacla s ortodoxnim katolikem ![]()
@Pudloslava píše:
Katolicky fanatik? zeptej se, co si mysli o harry potterovi.
Jim vadí Harry? hele zakladatelko, rozchod, hned. Zachraň se.
@jkra píše:
Jim vadí Harry? hele zakladatelko, rozchod, hned. Zachraň se.
jistym kruhum. vetsina je normalni
Rozchod okamzity, idealne tajny, ten pan se mi jevi jako dusevne nemocny, po rozchodu zadny kontakt (brr, bala bych se)
a rodice se podobne divne chovaji casto? jako ze nechcou vedet tvuj nazor? pokud je to normal tak bych omezila svuj kontakt i s nimi, pokud to je prekvapivy nestandard pokusila bych se jeste osobne vysvetlit
hodne stesti na Sri Lance, kdy jindy nez ted ![]()
Moji rodiče nejsou fanatici do náboženství, to vůbec. Do kostela chodí jen když někdo zemře, nebo má svatbu, jinak vůbec ne, sex před manželstvím jim nevadí ani trochu, jóga taky ne, i když trochu se brání, té to chci mít jako povolání. Jediná babička mě v tom podporuje. A není to trolling, i když se nedivím, tohle je stěží uvěřitelné, ale ano, je to psychopat, navíc poznačen svou těžce náboženskou rodinkou. Kde jsou náboženské rituály a žehnání před jídlem a po jídle, u nich doma jako někde v sakristii nebo klášteře, na Vánoce betlém přes celou místnost. A řeči jen o kostelech, o fararich, biskupech, kde kdy jaká mše.
Preklad: zakoukala jsem se jinde, jsem trochu free (uceni se jógy na Srýlance
), rozchod se snazim oduvodnit chybami ex a rodice se mi do toho jako na potvoru pletou ![]()
A to sis toho, že je šíblej všimla až víc jak roce? Jednou by mi něco zakazoval a jel by jak fretka. Nevidím nic špatnýho na radě ať se solidně rozejdeš. Asi nikomu by se nebílo kdyby jim někdo volal a říkal, že jsi hnusná a zlá. Třeba to je to co se jim nelíbí.
@Anonymní píše:
Moji rodiče nejsou fanatici do náboženství, to vůbec. Do kostela chodí jen když někdo zemře, nebo má svatbu, jinak vůbec ne, sex před manželstvím jim nevadí ani trochu, jóga taky ne, i když trochu se brání, té to chci mít jako povolání. Jediná babička mě v tom podporuje. A není to trolling, i když se nedivím, tohle je stěží uvěřitelné, ale ano, je to psychopat, navíc poznačen svou těžce náboženskou rodinkou. Kde jsou náboženské rituály a žehnání před jídlem a po jídle, u nich doma jako někde v sakristii nebo klášteře, na Vánoce betlém přes celou místnost. A řeči jen o kostelech, o fararich, biskupech, kde kdy jaká mše.
A co si na něm teda viděla? To má toho svýho katolickýho ptáka posvěcenýho?
Příspěvek upraven 06.08.23 v 21:06
Je to podivín, o tom žádná. Ale s jógou má pravdu, byt to vyjadřuje dost špatně. Dávej pozor, ne vše, co se tváři jako dobre, je dobre.
Otevíráš se silám, o nichž asi nemáš potuchy.
Když je to jen cvičení, ok, ale jak k tomu přibudou mantry, zdrhala bych o sto šest.
https://www.vira.cz/…tanstvi.html
Jestli je tvůj, nyní ex, věřící - tam je to tak, ze muž je hlavou ženy, takže pro příště, kdybys narazila zase na věřícího, je v pořádku a žádoucí, když té muž vede.
Jen tento byl jaksi neobratny.
Pekne léto …
@sahrazad1 souhlas a to nejsem úplně věřící, jen jsem se o toto zajímala. Ale o tomhle ta diskuse úplně není. Zakladatelko zdrhej, jste každý úplně jinde.
Já teda rozhodně souhlasím s tím, že by ses s ním měla prvně rozejít
píšeš, že se doma nosí jako páv (takže spolu bydlíte?) A zároveň se ti někde formuje nový vztah? Prvně ukonči jeden vztah, pak řeš nový