Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Omlouvám se, pokud píšu do nesprávné kategorie a prosím anonymně, píšu z profilu kamarádky. Mám, líp řečeno měla vztah přes rok. A chci to opravdu ukončit. Z dotyčného se vyklubalo něco, co mi nevyhovuje. Pro pochopení mi zakazuje jógu, protože pochází od ďábla a satana, nemůžu nosit minisukně nad kolena a krátké trika na ramínka, nemůžu mít živnost má sebe, ale práci nekde, pravidelně chodit do kostela a na zpověď. Nechce se mnou dost, že prý stejně v posteli nemožná. A boji se, že otehotnim i přes ochranu. Jenže rodiče si ho velice oblíbili. Protože byl na Vánoce u nás a pořád mě tam hladil a pusinkoval, chodil za mnou jako pejsek, co jsem navrhla, to udělal a řekli, že když toho kluka nechám, lepšího už nenajdu. Takových moc není. Včera našim volal, že jsem prý na něj hnusná, to si nejsem vědoma, že prý si chci udělat kurs instruktorky jógy, to je snad moje věc, když si ho zaplatím já sama a chcu jít cvičit na Srí Lanku, a proč jako ne? Jsem mladá a bezdětná, ideální čas si myslím. Ale rodiče vyjeli, že jak si to představují, že ať se s ním solidně rozejdu, nebo poprosím o odpuštění a ať se na něj ani špatně nepodivam, špatně dopadnu, přijedou k nám, i když bydlíme na druhé straně republiky a udělají se mnou rychlý proces, on je pod jejich ochranou. Pak jsem přišla domů, on se nosil po bytě jako páv, protože věděl, že moji vlastní rodiče jsou na jeho straně, tak jsem mu řekla, že s ním skončím a stěhuju se, jen co to bude možné. Taky se mi možná buduje nový vztah, zatím to není jisté, je to jen takové spoznavani na začátku, uvidí se, ale i kdyby ne, tohoto už nechci, ale je chování rodičů normální? Pod jejich ochranou? A pod koho ochranou mám byt já? Úplně jim řekl blbosti a oni tomu věří a nechtěli mě ani poslouchat, jeli si svou. Je mi z toho smutno. A ty ultimáta teď už můžu říct byvalyho, co dodat. Já třeba normálně cvičila na podložce jógu a in mi řek, satane odejdi. A že je pojivo mezi mnou a ďáblem
Tvůj přítel je cvok, jet na Srí Lancu je blbost a rozejít by ses měla hlavně se svými rodiči.
Udelala jsi dobre ze jsi mu rekla ze se chces rozejit a rodice asi nevi, ktera bije. Tohle co tu pises oni vi? A jinak asi maji hodnoty vztahu, vi ze vztah neni lehky, snazi se aby sis ho udrzela. Ale kdyz se jim nesverujes, pak se nediv reakci
Tak ať si ho adoptují a tebe vydědí.
Jsi snad dospělá prostě si žij svůj život ať si rodiče dělají co chtějí a ty si taky dělej co chceš.
@Anonymní píše:
Omlouvám se, pokud píšu do nesprávné kategorie a prosím anonymně, píšu z profilu kamarádky. Mám, líp řečeno měla vztah přes rok. A chci to opravdu ukončit. Z dotyčného se vyklubalo něco, co mi nevyhovuje. Pro pochopení mi zakazuje jógu, protože pochází od ďábla a satana, nemůžu nosit minisukně nad kolena a krátké trika na ramínka, nemůžu mít živnost má sebe, ale práci nekde, pravidelně chodit do kostela a na zpověď. Nechce se mnou dost, že prý stejně v posteli nemožná. A boji se, že otehotnim i přes ochranu. Jenže rodiče si ho velice oblíbili. Protože byl na Vánoce u nás a pořád mě tam hladil a pusinkoval, chodil za mnou jako pejsek, co jsem navrhla, to udělal a řekli, že když toho kluka nechám, lepšího už nenajdu. Takových moc není. Včera našim volal, že jsem prý na něj hnusná, to si nejsem vědoma, že prý si chci udělat kurs instruktorky jógy, to je snad moje věc, když si ho zaplatím já sama a chcu jít cvičit na Srí Lanku, a proč jako ne? Jsem mladá a bezdětná, ideální čas si myslím. Ale rodiče vyjeli, že jak si to představují, že ať se s ním solidně rozejdu, nebo poprosím o odpuštění a ať se na něj ani špatně nepodivam, špatně dopadnu, přijedou k nám, i když bydlíme na druhé straně republiky a udělají se mnou rychlý proces, on je pod jejich ochranou. Pak jsem přišla domů, on se nosil po bytě jako páv, protože věděl, že moji vlastní rodiče jsou na jeho straně, tak jsem mu řekla, že s ním skončím a stěhuju se, jen co to bude možné. Taky se mi možná buduje nový vztah, zatím to není jisté, je to jen takové spoznavani na začátku, uvidí se, ale i kdyby ne, tohoto už nechci, ale je chování rodičů normální? Pod jejich ochranou? A pod koho ochranou mám byt já? Úplně jim řekl blbosti a oni tomu věří a nechtěli mě ani poslouchat,@Anonymní píše:
Omlouvám se, pokud píšu do nesprávné kategorie a prosím anonymně, píšu z profilu kamarádky. Mám, líp řečeno měla vztah přes rok. A chci to opravdu ukončit. Z dotyčného se vyklubalo něco, co mi nevyhovuje. Pro pochopení mi zakazuje jógu, protože pochází od ďábla a satana, nemůžu nosit minisukně nad kolena a krátké trika na ramínka, nemůžu mít živnost má sebe, ale práci nekde, pravidelně chodit do kostela a na zpověď. Nechce se mnou dost, že prý stejně v posteli nemožná. A boji se, že otehotnim i přes ochranu. Jenže rodiče si ho velice oblíbili. Protože byl na Vánoce u nás a pořád mě tam hladil a pusinkoval, chodil za mnou jako pejsek, co jsem navrhla, to udělal a řekli, že když toho kluka nechám, lepšího už nenajdu. Takových moc není. Včera našim volal, že jsem prý na něj hnusná, to si nejsem vědoma, že prý si chci udělat kurs instruktorky jógy, to je snad moje věc, když si ho zaplatím já sama a chcu jít cvičit na Srí Lanku, a proč jako ne? Jsem mladá a bezdětná, ideální čas si myslím. Ale rodiče vyjeli, že jak si to představují, že ať se s ním solidně rozejdu, nebo poprosím o odpuštění a ať se na něj ani špatně nepodivam, špatně dopadnu, přijedou k nám, i když bydlíme na druhé straně republiky a udělají se mnou rychlý proces, on je pod jejich ochranou. Pak jsem přišla domů, on se nosil po bytě jako páv, protože věděl, že moji vlastní rodiče jsou na jeho straně, tak jsem mu řekla, že s ním skončím a stěhuju se, jen co to bude možné. Taky se mi možná buduje nový vztah, zatím to není jisté, je to jen takové spoznavani na začátku, uvidí se, ale i kdyby ne, tohoto už nechci, ale je chování rodičů normální? Pod jejich ochranou? A pod koho ochranou mám byt já? Úplně jim řekl blbosti a oni tomu věří a nechtěli mě ani poslouchat, jeli si svou. Je mi z toho smutno. A ty ultimáta teď už můžu říct byvalyho, co dodat. Já třeba normálně cvičila na podložce jógu a in mi řek, satane odejdi. A že je pojivo mezi mnou a ďáblemNo našla jsi si kvalitního magora, jen co je pravda. Úplně mám husí kůži, když si představím, že by se mě snažil někdo takhle ovládat a u rodičů by se mu to i dařilo 😖
Nějak vašim nerozumím - dospělý přítel jim žaluje na jejich vlastní dceru a ještě se ho zastávají?
Máš to teda doma zvláštní zastání
Hezké podmínky vztahu nastavil. Jóga ne, sukně ne, trička ne…stačila by mi zmínka o józe a už jsem pryč. Tohle nemá smysl. Dnes mu vadí jóga, zítra to bude co?
A rodiče? Je to smutné. Předně mi přijde on jako malý neschopný chlapeček, co žaluje rodičům na zlobivou holčičku, která nechce vrátit lopatku. To si neumíte vyříkat mezi sebou? A je pod ochranou rodičů? Takže rodiče se nepřesvědčí, jak to je, a hned to na vyjedou? Já bych ještě zvážila, jestli není dobré se odstřihnout i od nich a nechat jich, ať všichni žijou spokojeně žijou. Po svém.
A jinak jóga jako pojivo mezi ním a ďáblem, to teda opravdu střelil. Takový blábol se hned tak nevidí.
Tak se sním solidně rozejdi
rodiče tě asi neživí, tak je nemusíš poslouchat, jsi dospělá
@pikola píše:
Tak se sním solidně rozejdirodiče tě asi neživí, tak je nemusíš poslouchat, jsi dospělá
Přesně tak, poslouchat nemusi, ale v tomto případě bych poslechla a solidně rychle se rozesla ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se, pokud píšu do nesprávné kategorie a prosím anonymně, píšu z profilu kamarádky. Mám, líp řečeno měla vztah přes rok. A chci to opravdu ukončit. Z dotyčného se vyklubalo něco, co mi nevyhovuje. Pro pochopení mi zakazuje jógu, protože pochází od ďábla a satana, nemůžu nosit minisukně nad kolena a krátké trika na ramínka, nemůžu mít živnost má sebe, ale práci nekde, pravidelně chodit do kostela a na zpověď. Nechce se mnou dost, že prý stejně v posteli nemožná. A boji se, že otehotnim i přes ochranu. Jenže rodiče si ho velice oblíbili. Protože byl na Vánoce u nás a pořád mě tam hladil a pusinkoval, chodil za mnou jako pejsek, co jsem navrhla, to udělal a řekli, že když toho kluka nechám, lepšího už nenajdu. Takových moc není. Včera našim volal, že jsem prý na něj hnusná, to si nejsem vědoma, že prý si chci udělat kurs instruktorky jógy, to je snad moje věc, když si ho zaplatím já sama a chcu jít cvičit na Srí Lanku, a proč jako ne? Jsem mladá a bezdětná, ideální čas si myslím. Ale rodiče vyjeli, že jak si to představují, že ať se s ním solidně rozejdu, nebo poprosím o odpuštění a ať se na něj ani špatně nepodivam, špatně dopadnu, přijedou k nám, i když bydlíme na druhé straně republiky a udělají se mnou rychlý proces, on je pod jejich ochranou. Pak jsem přišla domů, on se nosil po bytě jako páv, protože věděl, že moji vlastní rodiče jsou na jeho straně, tak jsem mu řekla, že s ním skončím a stěhuju se, jen co to bude možné. Taky se mi možná buduje nový vztah, zatím to není jisté, je to jen takové spoznavani na začátku, uvidí se, ale i kdyby ne, tohoto už nechci, ale je chování rodičů normální? Pod jejich ochranou? A pod koho ochranou mám byt já? Úplně jim řekl blbosti a oni tomu věří a nechtěli mě ani poslouchat, jeli si svou. Je mi z toho smutno. A ty ultimáta teď už můžu říct byvalyho, co dodat. Já třeba normálně cvičila na podložce jógu a in mi řek, satane odejdi. A že je pojivo mezi mnou a ďáblem
Neni, nejsou taky pobozni jako on?
@mokkk Proc by mela byt blbost jezdit na Sri Lanku a jeste k tomu na kurz jogy? Mam zname - lektorky jogy, ktere kvuli ruznym jogovym workshopum sjezdily kdejakou zemi.
Anonymni, fofrem bych zdrhla. Tady tyhle kecy mi nezni vubec bezpecne a pokud je to mozne, odstehovala bych se nejlip zitra, kdyz bude ten clovek v praci. A nerekla bych mu adresu. A rodicum bych rekla, ze je to tvuj zivot a ze se jim tva rozhodnuti muzou tak maximalne nelibit, ale to je vsechno, co s tim muzou udelat.
Jojo, delej jen to, co sama chces, sama vis, co je pro tebe dobre…a rodiče? asi vlastne ani nechces, aby ti neco rikali, ze…hodne stesti ![]()