Jací jsou Francouzi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.7.17 09:22

Francie

Já Francii miluji a hlavně přírodu a zámky. Nejhezčí 2 jsou Pierrefonds a Azay-Le-Rideau. A z měst mám nejradši Amiens, Nice, Paříž, Avignon, Orange a Besançon. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
30.7.17 11:53

Mě připadá, že francouzi mají velké nosy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.7.17 20:08
@LadyBrigit píše:
Mě připadá, že francouzi mají velké nosy :D

a pořád hulí. A volí Macrona.Na dotaz ubohého turisty, co si dovolíse na cestu zeptat anglicky(! :zed: ), reagují povýšeně.
Ale na druhou stranu - dali světu Belmonda, Funese, Coco Chanel, Diora, Edith Piaf, impresionisty, vybranou kuchyni…beru je. Tvoří starý dobrý základ naší Evropy. Ale toho Macrona si vážně mohli odpustit, no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
30.7.17 20:22

@Burj Chalifa tak oni dokážou reagovat podrážděně i když mluvíš francouzsky a máš slabý přízvuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.17 10:24
@Wani píše:
@Burj Chalifa tak oni dokážou reagovat podrážděně i když mluvíš francouzsky a máš slabý přízvuk :D
A já právě jsem v Ambarès-et-Lagrave.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
3.8.17 14:24

@Jean Gallois tam jsem nikdy nebyla, jaké to tam je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.17 21:31

Dobré. Ambarès-et-Lagrave je severně od Bordeaux a když se jde po proudu řeky Dorgogne, tak jsou postupně 3 města a to jsou: Bergerac, Libourne a nakonec Ambarès-et-Lagrave a pak se řeka vlévá do moře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
17.8.17 21:42

@Jean Gallois To zní dobře, v Bordeaux jsem kdysi byla. Můžu si zapsat jako místo, kam bych v případě mého výskytu ve Francii mohla jet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
17.8.17 22:08

Na prvni dojem jsou pratelsti, mili, spolecensti a zabavni. Druhy dojem je, jen kdyz si vas pripusti bliz k telu (podobne jako Cesi, nakonec).pak jsou opravdu docela nacionalisti a rasisti. Umeni, priroda, zradlo, pamatky, to je parada, o tom zadna. Jsou hrdi na svou zem, umeji se oblekat, nosit, predvadet (casto je dojem vic, nez nakonec realita). Pokud je poznate povrchne - prijemni. Pokud je poznate vic - vase stesti, ze vam ukazou pravou tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová