Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky jsem se pobavila. dekuji za odreagovani, bylo treba.
Ten napad nechat vysusit se mi zda dobry, pak by to melo jit odrolit ![]()
Gina108 píše:
Chachá, tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo zažil HOVNORORNám se jednou o víkendu stalo, že jsme si pěkně s přítelem přispali, Myšáka jsme nechali v ložnici hrát samotného - tenkrát ještě neuměl otevřít dveře a není tam nic, čím by si ublížil. No a najednou mě vzbudil pěknej smrádek, tak si říkám, no to bude síla, budu muset Míšu přebalit, pak otevřu jedno oko a vidím, že si Myšák sám sundal pyžámko, ba dokonce i plínu a hovňouse rozmazal kde se dalo - na hračkách, na zemi, naštěstí nemáme koberec ale plovoučku, na prostěradle a dokonce přítelovi ho rozmazal na vystrčené nohy z pod peřiny
. No chápete, on si toho vůbec při spaní nevšimnul
a pak ještě našlapal v chodbě a v koupelně, jak se šel osprchovat. No, měla jsem co dělat skoro celé sobotní dopoledne
![]()
![]()
Tak snad někdo poradí jak vyčistit autíčko
Moje ségra se v dost „mladém“ věky vykadila při koupání do vany a pak hystericky ječela: „kokodýl…kokodýl…“ a snažila se vylézt z vany, což jí teda moc nešlo… ![]()
Konečně zase po dlouhé době debata na úrovni ![]()
Tak jsem se dlouho nezasmála
![]()
Pardon,ale ještě slzím smíchy…
Ještě,že ty dětičky jsou,bez nich by to byla nuda
![]()
Tak vazne SUPER holky ,ja se tu smeju nad vasema detickama a co myslite, ze zatim delal muj synacek,strihal si v kuchyni vlasy,nastesti se nepichl nuzkama,je prej sikovnej ,ma velky ruce:))))Zitra jdem na opravu kadernikovi
![]()
mertinka píše:
Tak vazne SUPER holky ,ja se tu smeju nad vasema detickama a co myslite, ze zatim delal muj synacek,strihal si v kuchyni vlasy,nastesti se nepichl nuzkama,je prej sikovnej ,ma velky ruce:))))Zitra jdem na opravu kadernikovi![]()
Ještě,že je to kluk,u toho nevadí,když bude na ježoura.To samé udělala i moje sestra,když byla malá.Asi si dokážeš představit,jak vypadala,když je to zrzka,samá piha a na hlavě ježka… ![]()
Mertinko, když synek tak rád stříhá, tak mu zkus něco vybrat tady:
Za mě mají ty stránky
![]()
jee Juro diky,no striha na co prijde
A dnes jsme meli domluveneho holice a nevyslo to tak se chtel ostrihat sam. ![]()
Jaruše píše:mertinka píše:Ještě,že je to kluk,u toho nevadí,když bude na ježoura.To samé udělala i moje sestra,když byla malá.Asi si dokážeš představit,jak vypadala,když je to zrzka,samá piha a na hlavě ježka…
Tak vazne SUPER holky ,ja se tu smeju nad vasema detickama a co myslite, ze zatim delal muj synacek,strihal si v kuchyni vlasy,nastesti se nepichl nuzkama,je prej sikovnej ,ma velky ruce:))))Zitra jdem na opravu kadernikovi![]()
Jaruše píše:mertinka píše:Ještě,že je to kluk,u toho nevadí,když bude na ježoura.To samé udělala i moje sestra,když byla malá.Asi si dokážeš představit,jak vypadala,když je to zrzka,samá piha a na hlavě ježka…
A neříkali jí pak ve škole „Rychlonožka“?… ![]()
Jura007 píše:Jaruše píše:A neříkali jí pak ve škole „Rychlonožka“?…mertinka píše:Ještě,že je to kluk,u toho nevadí,když bude na ježoura.To samé udělala i moje sestra,když byla malá.Asi si dokážeš představit,jak vypadala,když je to zrzka,samá piha a na hlavě ježka…
Naštěstí ještě do školy nechodila
.Jen když ji poprvé viděli našs malé sestřenice(v té době cca 3 a 1,5roku),tak ta starší utekla a ta mladší sice zůstala,ale rozbrečela se…
Dodnes to vidím úplně živě… ![]()
mertinka píše:
dzarunko - s vyčištěním moc neporadím
mě by tam chyběla ta důkladná desinfekce ![]()
on je náš malej prostě čuně,nedávno jsem v jiné diskuzi psala že než jsem zjistila že se vyčůral tak tam naházel ještě hlínu z květináče a matlal se v tom.....a to hovíno ve vaně taky znám,chlap se koupal s dcerou ve vaně a taky jim tam plaval krokodýl ![]()
tak vyčištěno,tatínek autíčko rozebral,maminka vydrbala,teď se suší na topení a už jen jestli ho dáme dohromady
děda z toho má srandu,že máme zajet do myčky a švára malýho chválí jak si umí udělat pěknej terén ![]()