Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No že to byla blbost asi ani psát nemusím. Záleží jak moc by to tebe nervovalo, pokud bys měla být celou návštěvu napjatá a v pozoru nemá cenu tam jezdit. Kamarádka má ale pravdu, není v zájmu nikoho aby „pravda vyšla najevo“.
Jednou se mi stalo úplně to samé. Doma krize, úlet se známým a pak začal chodit s naší sousedkou. Ta to taky věděla. Na několika návštěvách se to nikdy neprovalilo, nebyl důvod se tím chlubit. Udělal by to jen vůl, navíc před svou novou partnerkou. Ztrapnil by tím i jí a je fuk, že ona to ví. Nebála bych se toho.
Jsem ráda, že i manžel do té návštěvy není zapálenej, řekl mi, že když má v týdnu jeden den volno, tak nemá chuť jet 300km za cizíma lidma…
Nejela. To, že jsi manžela podvedla je jedna věc, teď za to musíš trpět výčitkami svědomí. Ale snažit se z těch dvou udělat přátele, je teda hrozné ![]()
Jela bych a postavila se tomu konečně čelem - nemyslím přiznat se, ale už to konečně hodit za hlavu. ![]()
Nesla by som. Podla toho, co pises, mam obavu, ze by si sa verejne priznala.
Jednoznačně jsem pro návštěvu. Taky bych doporučil všem chlapům seznámit manželky s milenkama a mohou žít jako velká rodina.
@Saman Nikde přece není psáno, že je chce zkamarádit, chce je seznámit, to je rozdíl
Mě se hodně ulevilo hned po první návštěvě, rozumný člověk to dusí v sobě a pak zjistí, že to není tak horký a hodně se uleví.
Prosím moralistky, at si odpustí, že rozumný člověk toto neudělá. Většinou to nikdo neplánuje, ale prostě stane se. Já taky nejsem rozená nevěrnice. A za toto se stydím, jinak bych nebyla anonym.
Druhá anonymní se stejnou zkušeností.
@jipo Počkej,je rozdíl milenka a jeden úlet. Mikenku bych hnala ![]()
Anonymní se zkušeností
Myslím, že není nic lepšího, než vystavit manžela posměchu svého milence, jakej je to pitomec a jaké má parohy. Pěkně se společně usadit k jednomu stolu, poobědvat, poklábosit, dát kafe, zasmát se. Vy tři to budete vědět, jenom on ne. Takže mi to připomíná vtip, jaký je rozdíl mezi smutným a veselým paroháčem ![]()
Hele, prostě stalo se a zpátky to nevezmeš. Evidentně je to už pár let, když ti dva už spolu mají dítě. Kamarádce si taky neublížila, když ti dva spolu tehdy nebyli, tak přece kvůli jedný blbosti nezahodíš přátelství s kamarádkou. Navíc je to celkem daleko na to, abyste tomu stáli čelem denně. Když bude hustá atmosféra, tak se holt už nesejdete. Ta vzdálenost vždycky může být důvod. Nehrozí, že se sejdete na pouti ve vedlejší vesnici
@LadyLada Její manžel taky někoho měl a ona o tom ví, takže jeho bych až tolik nelitovala
Takže pokud budu mít jeden úlet, tak jsem v pohodě? A za jaké časové období? Ptám se ze zvědavosti, kdyby manželka zbytečně vyšilovala, abych jí mohl argumentovat. ![]()
Ahoj prosím o zachování anonymity, snad pochopíte. Jednou se mi stala věc, za kterou na sebe nejsem pyšná a dodnes mě to moc trápí. S manželem jsme měli obrovskou krizi, on si psal s kolegyní z práce (možná že tam bylo i víc), mě zanedbával a já se po jedné akci vyspala s kamarádem. Manžel do dnes nic neví, ale i tak mě to užírá.
Problém je ten, že ten, že kamarád se dal po nějaké čase do kupy s mou nejlepší kamarádkou, ona o nás ví. Už mají spolu i dítě a zvou nás na společnou návštěvu. Bydlíme od sebe zhruba 300km. Kamarád se s manželem nezná.
Mě děsí představa, že když tam třeba pojedeme na tu návštěvu, aby něco neprasklo. Prostě když jsem ve společné místnosti s tím kamarádem, necítím se dobře. Vidím, že na mě kouká prostě jinak. Z mé strany v tom žádné city nikdy nebyly. Prostě jsme byli opilí.
Nevím, jak to řešit? Jestli tam jet nebo ne? Kamarádce jsem o tom řekla, že mám strach, ona mi tvrdí, ať neblbnu, že se to manžel nedozví. Co byste dělali?