Jak často byste tolerovali kontakt partnera s Ex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
28.2.23 18:19

Rozhodne by mi to nebylo příjemné…nevím, je to zvláštní, 1× za 14dni je dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
28.2.23 18:24
@bigl píše:
Tak něco jiného je setkávat se s nimi v rámci party a společných aktivit a něco jiného dávat si s nimi vyloženě plánované schůzky ve dvou a kafíčkovat.

Což se taky děje, protože máme prostě společné i zájmy. Jen protože nepiju kávu, dáme si něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42750
28.2.23 18:39

Já se s některými svými ex kamarádím celozivotně a vůbec by se mi nelíbilo, kdyby mi to chlap zakazoval. Stejně tak i on má jednu bývalku, se kterou kamarádí od dětství a po ukončení vztahu, který neklapal, spolu kamarádí dál. Nežárlím, mám ji ráda, je to fajn ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
28.2.23 19:26

Prosim?? 8o asi by me nenapadlo manzelovi diktovat s kym se ma schazet a s kym ne :nevim: a je to tim, ze mu duveruji, stejne tak on me :srdce:

• Citovat
  • Upravit
13197
28.2.23 19:37
@Ahep píše:
Cimpak asi bude okorenena, že by špetkou sexu? :pankac:O takového, co chce sedět na 2 židlích, bych teda zájem neměla. A přátelství mezi mužem a ženou? :lol: Teď ještě tu o Karkulce :mrgreen:

pratelstvi mezi muzem a zenou muze byt, ale to ty nepochopis, tebe meli muzi jen na jedno, mam plno kamosu, nektere plno let a nikdy mezi nama zadny hlubsi vztah, vyjma toho kamaradskeho, nevznikl. ono je to i o tom, ze zenske, co normalne kamosi s chlapama, jim mohou nabidnout vice nez jen to mezinoží. ale to nektere ocividne nepochopite. a pokud maji kratce po rozchodu, tak to v sobe nemaji jeste zpracovane a ted jen zalezi, jak se to vyvrbi, bohuzel autorka bude asi jen prevazec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.2.23 19:39
@Annabela11 píše:
@Ahep Asi tak :mrgreen:

no koukam, tak to je mi te lito, kamaradstvi s muzi je uplne jiny level nez se zenskyma, ale to nekterym ocividne clovek nevysvetli, protoze ony pri rozhovoru nebo casu traveny s chlapem mysli jen na jedno, jak ho ulovit, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.2.23 19:41

@markytka3 Každý máme jiný názor… @markytka3 tak nekoukej ale pochop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.2.23 19:42
@Betty MacDonald píše:
Já se s některými svými ex kamarádím celozivotně a vůbec by se mi nelíbilo, kdyby mi to chlap zakazoval. Stejně tak i on má jednu bývalku, se kterou kamarádí od dětství a po ukončení vztahu, který neklapal, spolu kamarádí dál. Nežárlím, mám ji ráda, je to fajn ženská.

ano, mam to taky tak, dokonce jeden muj ex bydlim v jednom mem byte v podnajmu, kdyz se potkame, pokecame, nekdy vyrazime i na vylet s nasima detma (nemame spolecny), proste jsme zustali i pres rozchod pratele, a ani jeden to opravdu neminime vratit zpet. ja zas nechapu lidi, kteri hodi svoji minulost za hlavu a chlap po rozchodu pro ne prestane existovat… no mozna je to tim, ze nejsou pri vyberu partnera moc narocne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.2.23 19:44
@Annabela11 píše:
@markytka3 Každý máme jiný názor…

no hodne omezeny (myslim sirkou), to jako fakt jste nikdy nemely za pritele chlapa aniz byste se mu nedivaly do rozkroku nebo on vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.2.23 19:46

@markytka3 No já se snažila, chtěla ale vždy to bylo právě ze strany kamaráda trochu jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.2.23 19:46

Tolerovat? Ty nemáš co tolerovat, s kým se kdo stýká, je čistě jeho věc a druhý do toho nemá co pindat. Rozejít se tak, aby oba zůstali přátelé a zůstala v nich vzájemná úcta, je znakem dospělých a inteligentních lidí. Mně spíš přijde dost divný, že někdo opakovaně vytváří vztahy, který musí končit pálením mostů. Tohle není normální.

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
28.2.23 19:47
@Janli píše:
Tolerovat? Ty nemáš co tolerovat, s kým se kdo stýká, je čistě jeho věc a druhý do toho nemá co pindat. Rozejít se tak, aby oba zůstali přátelé a zůstala v nich vzájemná úcta, je znakem dospělých a inteligentních lidí. Mně spíš přijde dost divný, že někdo opakovaně vytváří vztahy, který musí končit pálením mostů. Tohle není normální.

Lepe bych to nenapsala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
403
28.2.23 19:56

Mého prvního ex přítele znám xx let, z toho jsme byli cca 5 let spolu. Nikdy bych se ho nevzdala a vím, že i on mě. Prostě jsme se každý dal jiným směrem, ale to, že se máme rádi se tím nezměnilo. Vzájemně se respektujeme, známe navzájem i svoje partnery.

To, že se tvůj partner schází se svojí ex automaticky neznamená, že tě podvádí. Kdyby ti schůzky zatajoval, tak bych zbystrila, ale takhle na tom nevidím nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
28.2.23 20:00
@Betty MacDonald píše:

Já mám třeba celoživotního kamaráda, se kterým se občas vídám. Ale přišlo mi přirozené, že jsem ho seznámila i se svým tehdy ještě partnerem, teď manželem a že jsme přátelé všichni. Jednou se vidíme třeba všichni, jednou já s ním sama. Problém by pro mě byl, kdybych toho kamaráda odseparovala s tím, že je jen můj a stýkám se s ním sama. Pro mě teda byli všichni mí přátelé potom už společní přátelé mě a manžela.
Jasně že on nechodí plkat s ženskýma, když máme spolu nějaké akce a já se necpu na jeho chlapské, ale když mám já svého kamaráda, tak se prostě staví u nás na kafe, jednou doma manžel je, podruhé není, jak to vyjde. Nebo když mám cestu kolem, klidně zajdu na kafe já k němu, někdy spolu zajedeme na pizzu, když je manžel doma, tak ve třech, když není, tak jen já s ním…
Já třeba jsem dost tolerantní ohledně toho, když manžel kamkoliv jde a jede, nikdy mu do ničeho nekecám, ale přiznávám, že pravidelné sólo schůzky s nějakou kamarádkou, kde by bývali jen oni dva a nemohl tam být nikdo jiný a trvalo by to dlouho a bylo to pravidelné, to by mi fakt vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.2.23 20:08
@Janli píše:

krasne a vystizne napsano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria