Jak často byste tolerovali kontakt partnera s Ex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
2.3.23 17:43
@Cizinka 999 píše:
Ja se stykam s jedním ex, je to můj dobrý kamarád, a kdybych se rozešla s manželem tak by byl můj nejbližší člověk dál a nikoho bych nenechala mluvit do mých přátel ani nového partnera. Když je zarlivy, nebo ms nízké sebevědomí tak je to jeho problém ne můj. Oni se rozešli neboť jako milenci už spolu nechcou být, ale přátelé ano. Co ti na tom vadí?

Jak casto se s nom vidas?
Probiras s nim detaily soucasneho vztahu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
2.3.23 17:46
@boricmytu píše:
No právě a co ona dělá, když mu říká jak je jí to nepříjemné, defakto mu to zakazuje, jen ne napřímo, ale stylem, když tam nebudeš chodit, bude to pro nás lepší. To je vlastně ultimátum, takže to dostal zakázané, jen bez slova zákaz:)

Nic mu nezakazuje, jen mu dava najevo, ze ona se v takovém vztahu neciti dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
3.3.23 01:39
@Lucie_Sx píše:
Jak casto se s nom vidas?
Probiras s nim detaily soucasneho vztahu…?

Jdyz jsem v CR, takže párkrát do roka, kdybych bydlela tám tak určitě. Já ho znám už od dětství byl ti nejlepší kamarád bráchy. Převážně se bavíme jen o nás a dětech, ne o partnerem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.23 08:26

Ahoj. Děkuji všem za komentáře a vyjádření. Včera s ex byl 3 hodiny na kávě. Chytla jsem depku, po 2 hodinách mu zavolala a ani mi to nezvedl… Když přišel, promluvili jsme si o tom. Řekla jsem, že mi to vadí, že je to často. On na to, že s ní nic nemá, že je jedna z jeho nejbližších lidí a že se s ní bavit nepřestane a ani intenzitu neomezí. Mám to brát jako jeho sobeckost nebo svůj problém? Řekla jsem, že popřemýšlím, co dál. Jinak já s ex mám podobné jméno a 4× za náš vztah se přeřekl a řekl mi jejím jménem…

Zekladatelka

• Citovat
  • Upravit
14313
3.3.23 08:43
@Anonymní píše:
Ahoj. Děkuji všem za komentáře a vyjádření. Včera s ex byl 3 hodiny na kávě. Chytla jsem depku, po 2 hodinách mu zavolala a ani mi to nezvedl… Když přišel, promluvili jsme si o tom. Řekla jsem, že mi to vadí, že je to často. On na to, že s ní nic nemá, že je jedna z jeho nejbližších lidí a že se s ní bavit nepřestane a ani intenzitu neomezí. Mám to brát jako jeho sobeckost nebo svůj problém? Řekla jsem, že popřemýšlím, co dál. Jinak já s ex mám podobné jméno a 4× za náš vztah se přeřekl a řekl mi jejím jménem…Zekladatelka

Kopni ho někam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.3.23 11:10
@Anonymní píše:
Ahoj. Děkuji všem za komentáře a vyjádření. Včera s ex byl 3 hodiny na kávě. Chytla jsem depku, po 2 hodinách mu zavolala a ani mi to nezvedl… Když přišel, promluvili jsme si o tom. Řekla jsem, že mi to vadí, že je to často. On na to, že s ní nic nemá, že je jedna z jeho nejbližších lidí a že se s ní bavit nepřestane a ani intenzitu neomezí. Mám to brát jako jeho sobeckost nebo svůj problém? Řekla jsem, že popřemýšlím, co dál. Jinak já s ex mám podobné jméno a 4× za náš vztah se přeřekl a řekl mi jejím jménem…Zekladatelka

Jak dlouho jste spolu a jak dlouho je ona „ex“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 11:18
@Jmelí píše:
Jak dlouho jste spolu a jak dlouho je ona „ex“?

Jsme spolu půl roku. Dal mi sám od sebe klíče, pomalu spolu bydlíme, vidíme se často. Šel ze vztahu do vztahu

• Citovat
  • Upravit
4311
3.3.23 11:21
@Anonymní píše:

Ať jde za svoji jednou z nejbližších lidí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
3.3.23 12:26
@Anonymní píše:

Myslím, že ti jasne dal najevo, že te má těžce na háku a kdo je pro něj dulezitejsi
Zamysli si nad vztahem a jestli není problém ještě jinde…asi bych šla, tohle by mně nebavilo, měla bych pocit, že si že mně dela pr@del

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
3.3.23 12:28
@Lucie_Sx píše:
To nema smysl.
Vzdyt jednou tydne se clovek nevidi ani s nej kamoskama, natoz s nejakym exem.
Neni duvod, pochop.

Tak my to máme nastavené asi opravdu jinak, nemáme moc přátel, určitě máme o dost více známých, ale ty přátele navštěvujeme a vídáme i několikrát týdně:)

• Citovat
  • Upravit
107115
3.3.23 12:29
@boricmytu píše:
Tak my to máme nastavené asi opravdu jinak, nemáme moc přátel, určitě máme o dost více známých, ale ty přátele navštěvujeme a vídáme i několikrát týdně:)

Tak to asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.3.23 12:52
@Anonymní píše:

Pokud to řekl takhle jasně, že to s ní nijak neomezí, tak se na něho vykašli. Půl roku není zas taková doba, i když věřím, že máte třeba vztah hezký apod., ale on se nezmění, za to dám ruku do ohně. A tobě to vadit nepřestane, spíš se to bude stupňovat, ty do něho budeš hustit, jak ti to není příjemný a on řekne, že ti jasně řekl, jak to má. Pokud víš, že to nepřekousneš, tak ten vztah pro tebe fakt nemá cenu. Zvlášť, když píšeš, že šel ze vztahu s ní hned do vztahu s tebou, to fakt nebude dobrý. Mrzí mě to, ale tady není jiné východisko, než rozchod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 12:57
@Anonymní píše:

Mám to dost podobně jako ty, s jedním rozdílem. Po několika promluvách a snaze o pochopení, že mi jejich scházení několikrát měsíčně není příjemný jsme se domluvili, že přítel s ní kontakt omezí a já se pokusím být víc nad věcí. Jsme spolu už přes rok a byl cca půl roku sám, než jsme se dali dohromady. A hlavně vím, že pokud bych mu volala, tak mi telefon zvedne vždycky, i tohle o tom tvém dost vypovídá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.23 14:24

@Marie94 na druhou stranu mi říká, jak mě má rád a chce být se mnou a že s ní nic nemá… čert aby se v něm vyznal.

• Citovat
  • Upravit
941
3.3.23 14:25
@someargue píše:
Ať jde za svoji jednou z nejbližších lidí. :kytka:

Asi tak :,(.
Tři hodiny jsou hodně… Nezvedl telefon, jak moc dobře se bavil… Je mu jedno, jak se cítíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí