Jak často cvičíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.8.20 07:46

Když jsem chtěla zhubnout, tak jsem cvičila doma každý den cca 30 minut. Většinou cardio, core a trochu posilování. Bez problémů jsem za pár měsíců zhubla a dostala se do kondice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.20 10:38

Já tak 1× týdně doma, 1× plavání, 2× posilovna silový trénink+kardio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.9.20 09:50

My si doma udělali takovou vlastní domácí posilovnu, neradi chodíme do veřejného fitka. Máte to taky někdo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.20 10:31

@LauraStara Tak trochu. Máme nějaké činky, bosu, osu, závaží, totalgym, podložky… co se nějak do bytu vejde. Větší plánujeme v domečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
29.9.20 10:58

Sportuju denne. minimalne hodinu. Protoze proste sport mame radi. Cca 5× tydne beham, v lete kolo nekolikrat tydne, v zime 3× tydne bazen. Do toho doma posilovani nebo joga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hey.you
4.10.20 11:42

Téměř denně. Nemám přesně stanovený režim, ale poslouchám své tělo. Pokud se mi chce, klidně v jeden den ráno běhám, odpoledne posiluji a k večeru si vyjedu na koloběžce. Pokud cítím, že potřebuji pauzu, jdu jen na dlouhou procházku.

• Citovat
  • Upravit
1
5.10.20 19:30

Ahoj, já dřív chodila cvičit do posilovny 4× týdně a skoro žádný výsledky :?,pak jsem si našla skvělého trenéra a už chodím cvičit jenom 2× týdně a 10 kg tuků dole, ale hlavně ta radost z nakupování je teď úplně jinačí! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.20 12:24

Cvičím 3 krát týdně + každé ráno pár kiláčků běh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
4.3.21 11:02

Cvicim cca 5× týdne, pokud to vyjde. Beham s kocarem nebo cvicim venku a dítě buď kouká nebo vypustil z kočáru a lozi kolem mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková