Jak často máte sex ve vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
15.7.21 14:58
@Venetia píše:
Oboje je nepříjemný problem

odkaz být nemůže, to bych ti musel jmenovat ty, kterých se to týká, to jsem nikde nečetl. To je příroda, když to dříve ženy zabalí, asi už nepotřebují být schopné mít dítě a když šukají jako o závod, tak ta možnost pozdějšího oplodnění tu ještě je. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
15.7.21 14:59
@akavi píše:
Ano, ale kde je ta spontánnost, když můžeš buď jen večer nebo jen ráno. Co třeba v poledne? Nebo v jednu ráno chlapa vzbudit? Chápeš, že v tomhle kontextu je to vaše frflání na téma „no jo, neuměj si přes den uklidit děti, aby na to mohli hupsnout“ nebo „no jo, se vymlouvají na únavu“ (představ si, že bys třeba dělala dvanáctihodinové směny v domově důchodců nebo na LDN, kde polohuješ celý den ležáky a chlap po příchodu domů po tobě hned chtěl sex, ač tě děti celý den neviděly, potřebují třeba od tebe s něčím pomoct a ty bys jim řekla „ne, otec rodiny chce sex, tak zapadněte do pokojů, smradi“), strašně směšný a vlastně si tak trochu kálíte do úst.

Jak se rika, nalejme si cisteho vina. Ti, co sex maji 1 x za 14 dni na nejaky spontanni sex behem dne ani nepomysli. Malokdo s detmi ma sex behem dne, pres den jsi v praci a doma se vidite rano a vecer, tak jaky planovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.7.21 15:01
@Josefuna píše:
Jak se rika, nalejme si cisteho vina. Ti, co sex maji 1 x za 14 dni na nejaky spontanni sex behem dne ani nepomysli. Malokdo s detmi ma sex behem dne, pres den jsi v praci a doma se vidite rano a vecer, tak jaky planovani?

@Josefuna proč ty to tak výstižně dovedeš napsat??? A to ti nepodkuřuji, jak jsem byl obviněn. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107116
15.7.21 15:03
@opozice píše:
věřím tomu, že to tak chlapi mají v rámci vymakat peníze pro rodinu. Pokud mají ženu potřebnou, ta už tu chuť v nich nabudí, o tom nepochybuji, ale pokud mají frigitku, které to vyhovuje, je to ztracený a máme tu ty případy. :roll:

No, ony ty frigidky můžou být dost přitažlivé :D Vsimni si, jak tu chlapi občas píšou, že mají vedle sebe po které touží a přitahuje je a nemůžou se jí dotknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
15.7.21 15:04

@Venetia.. mas pravdu víc ve soukr. zprávě
@opozice na vlastním vzorku vyzkoušeno, ze není pravdou ono tvrzení o přechodu. Měli jsme do čtyřicítky docela slušnou frekvenci téměř denně až max obden s výjimkou rudého bloku. ( i to rudé moře kapitán někdy přeplavat muže ) a moje má od maminky dědičné brzké přecházení. Což tedy znamenalo ze se bála, zda jsem byl šikovný či nikoliv a téze o neplodnosti chlapů mi nevěřila, a pak se to stalo a 43-44 konec … strachu z těhotenství a taktéž toho libida … nějaké zbylo, ale nedá se porovnat před a po..

Příspěvek upraven 15.07.21 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
15.7.21 15:04
@opozice píše:
@Josefuna proč ty to tak výstižně dovedeš napsat??? A to ti nepodkuřuji, jak jsem byl obviněn. :mrgreen: ;)

No jsou to tu same vymluvy, proc ne. Je to trapny, pritom staci rict, ze nechteji. Mne nejak netrapi, ze nemam sex behem dne, a presto mi to neprijde jako planovani nebo stereotyp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
15.7.21 15:05
@Venetia píše:
No, ony ty frigidky můžou být dost přitažlivé :D Vsimni si, jak tu chlapi občas píšou, že mají vedle sebe po které touží a přitahuje je a nemůžou se jí dotknout

Presne, vetsinou je to krasna zena, kterou mu udajne vsichni zavidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.7.21 15:06
@Voltík píše:
@Venetia.. mas pravdu víc ve soukr. zprávě
@opozice na vlastním vzorku vyzkoušeno, ze není pravdou ono tvrzení o přechodu. Měli jsme do čtyřicítky docela slušnou frekvenci téměř denně až max obden s výjimkou rudého bloku. ( i to rudé moře kapitán někdy přeplavat muže ) a moje má od maminky dědičné brzké přecházení. Což tedy znamenalo ze se bála, zda jsem byl šikovný či nikoliv a téze o neplodnosti chlapů mi nevěřila, a pak se to stalo a 43-44 konec … strachu z těhotenství a taktéž toho libida … nějaké zbylo, ale nedá se porovnat před a po..Příspěvek upraven 15.07.21 v 15:05

přiznávám to, že to není dogma, ale já psal o vzorku, která znám. Samo sebou, že výjimky jsou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
15.7.21 15:06

@KalamityJohn název seriálu by nebyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.7.21 15:07
@Josefuna píše:

s takovým příkladem jsem se poznal osobně, takže tomu rozumím. Dopředu o tom nikdo /chlapi/ neví, protože na čele to žádná napsaný nemá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
15.7.21 15:08

@opozice mám výjimečnou ženu, díky, musím ji to zase dnes říct, jenom nesmím prokecnout ze z epipi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
15.7.21 15:10

Na čele ne …

@opozice píše:
s takovým příkladem jsem se poznal osobně, takže tomu rozumím. Dopředu o tom nikdo /chlapi/ neví, protože na čele to žádná napsaný nemá. :zed:

Ale v očích to lze rozeznat, na Slovensku sa vraví, že má kučeravé oči.. Švagr videl moji snoubenku a hned to o ni řekl. Škoda ze se ji nějak ke staru vyžehlíly … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107116
15.7.21 15:10
@Josefuna píše:

A nejdelší manželství jsou ta s frigidkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.7.21 15:11
@Voltík píše:
@opozice mám výjimečnou ženu, díky, musím ji to zase dnes říct, jenom nesmím prokecnout ze z epipi …

to musíš před ní tajit? na tom nic není, že jsi tady. To moje ví a dokonce se bavíme, když tu padne něco, co je na zasmání. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.7.21 15:15
@Venetia píše:
A nejdelší manželství jsou ta s frigidkama :D

asi, ale jen v tom případě, že oba dva jsou frigidní, nebo chlap má milenku a věnuje se dobře jak milence, tak rodině a není podezření, že má bokovku. :nevim: V podstatě chlapi jsou srabové a za těchto okolností jsou rádi, že jim žena nezahejbá a rozvádět se nechtějí pro druhou. Tak jim to vyhovuje. otázka je, jak jsou šikovní a jak dlouho jim to vydrží. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí