Jak často máte sex ve vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7748
16.7.21 20:49
@Venetia píše:
Možná, ano :nevim:

Mi to prijde jako blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.8.21 19:49

@Mango_Lassi
Jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
4.8.21 20:48
@Mango_Lassi píše:
2-3× měsíc.

zajímavá diskuze, otázka je jestli jste s tou frekvencí vy samy spokojeny, aby se to trošku vyfiltrovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.24 14:49

Obnovuji diskuzi

Ahoj. Jsme s partnerem temer rok, asi pul rok spolu bydlime. Predtim partner za mnou jezdil, byl porad nadrzeny, sex temer ve dverich, sexovali sme vsude, citila jsem z nej jiskru, chut, nadrzenost. Odkdy spolu bydlime u nej v baraku, mame tak sex jednou tydenne (deti nemame), narocnou praci taky ne. Uz to neni tak, ze mne ohne ve dverich, nebo u vareni, pride mi ze jakoby vyhasol, necitim tam iskru, vasen jako predtim. Mluvila som s nim o tom narovinu, tak to cele prehodil na mne, ze ze mne neciti jiskru (pritom se snazim, delam mu masaz, oblekam si ruzne sexy pradelko..mne prijde, ze jsem se nezmenila), ale z neho necitim vasen..pride mi taky bez chuti. Sex je jednou max 2× tydenne s tim, ze si to cele nahoru sama odskacu. Udajne, nemasturbuje (moc tomu neverim). Ako to mate vy? Mate s pocitem nezajmu co se tyce sexu od partnera zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.11.24 16:12

@SlunceVLese Ahoj, já jsem s manžel 8 let. Máme jedno dítě a druhé na cestě. Sexujeme v průměru tak 5× týdně. Aby se nevytratila jiskra tak pro to oba musíte něco dělat. Já, cvičím běhám, držím se fit. Pečuji o sebe a manžela provokuji, svadim a nabízím se mu. To samé dělá on. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
24.11.24 18:45
@Alex845 píše: Více

Já necvičím, neběhám a manžel by mohl denně. Jsme spolu o mnoho let déle než vy. Cvičíš pro sebe, na četnost sexu to nemá vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.11.24 18:47

@Kfětoslava Ano i ne s tím cvičením, myslím že bych se mu „rozkydla“ nelíbila. Ale jinak souhlasíme, že to dělám pro sebe. A každého přitahuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
24.11.24 19:58
@Alex845 píše: Více

Já nejsem rozkydlá, ale tak nějak si myslím, že určité změny by na náš vztah neměly vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí