Jak často pláčete a proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32123
26.2.21 17:38

@Kockazvysocan Je vědecky dokázáno, že nadávky zmírňují bolest…minule o tom byl článek v časopisu Téma… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.2.21 17:39

Ja brecim skoro furt :think: ale vzdycky tak, aby me nikdo nevidel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.2.21 17:40
@Monchichik píše:
@Kockazvysocan Je vědecky dokázáno, že nadávky zmírňují bolest…minule o tom byl článek v časopisu Téma… :mrgreen:

Vážně? To by mě zajímalo, co mi zmírňují v autě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
26.2.21 17:41

@Kockazvysocan no určitě napětí…se vynadáváš a nikoho vzteky nepřejedeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
26.2.21 17:41

Velmi zřídka. Podle mě je častý pláč naprosto zbytečný, akorát je po tom člověk vyčerpaný, má oteklé oči a dává zbytečně najevo slabost před okolím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.2.21 17:42

@Karamba2020 já brečím vždy, když se neco děje dětem. Takže vlastně každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
26.2.21 17:44

2-3× ročně, i když nejsem žádný necita… jen mi došlo, že brekem se nic nevyřeší a chlapi si s těma našima slzama stejně neví rady :D
Můj jediný „problém“ jsou staří lidé, třeba třesoucí se dědeček o holi ve frontě v lékárně kvůli respirátorům, to mi zvlhnou oči. Nebo vánoční reklama na Pilsner :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
26.2.21 17:48

No ty blaho. já brecim porad, před menzes, před uplnkem, po vys…službě..jsem babovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.2.21 17:51

Moc nebrečím, ale před Vánoci jsem probrečela týden, když mi na covid umřel NEJ přítel. A poslední dobou občas vyčerpáním, kombinace práce s postiženými dětmi, zdravotních obtíží mých a otce a distanční výuky s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
26.2.21 17:53

Jednou za pár měsíců. Většinou u filmu/seriálu. Na podzim jsem si hodně oblíbila jednu postavu, a oni mi ji zabili. Spojilo se to s nějakým mým psychickým vyčerpáním z práce a všeho a brečela jsem tejden. Od tý doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
26.2.21 18:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
26.2.21 18:20

Pořád. dojímá mě smutek i radost. dojimam se sama nad sebou i nad smutkem nebo radosti druhých. naposledy nad zklamáním jednoho z dětí z výsledku ve škole a z nemoci rodinného příslušníka někoho mne blízkého. příběhy psané i zfilmované, i ty na netu, jsou jistota. nedělám to schválně, radši bych to schovala v sobě, ale často to při nejlepší vůli nejde. i tak věnuju obrovskou energii, abych nebulela úplně v jednom kuse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.2.21 18:28

V běžném životě skoro vůbec nebrečím, akorát při úmrtí nebo nějakém vážném život ohrožujícím problému u mých nejbližších a zvířecích miláčků. Ráda si ale pobrečím u filmů a seriálů a k slzám mě dojímá i některá hudba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
26.2.21 18:48

Byla jsem dneska na gastroskopii a muzu ti říct, ze jsem byla jak ten smajlik, co z něho strikaji slzy :lol: a ne ze bych brecela schválně, ale reflex, hnus a všechno dohromady, proste bublina u nosu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.2.21 18:58

@Karamba2020 brecim vesměs vzteky.. Když mi enoc nejde, někdo mě vytoci atd.. Pak u filmů, to jako slzu pustím. Takový šaman, to je hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová