Jak často se tu rozčílíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
5.10.20 19:18

Tak mě vadí diskuze o tom jak nasytit celou rodinu za 100, pak už za 150 na den a všichni jsou z toho přejedení. O slibech na rozpis jídel a další kecy…to kvetu, ne nekvetu, už to nečtu..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9352
5.10.20 19:22
@kacakaca píše:
Ja uz se s tim musim nekde sverit: Nerozciluje me to, ale opravdu se mi udela zle od zaludku, kdyz ctu v kazde druhe diskuzi (napric tematy) radu „Vstup do psychoterapie.“ :poblion: "

To teda vůbec nechápu proč. Jediný, co mě napadá, je akorát pak ten účet jak pro Onassise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
5.10.20 19:27

Rozčílit ne, ale občas si kladu otázku WTF? A vyvalím oči, asi takhle 8o.

• Citovat
  • Upravit
24995
5.10.20 19:52
@Netopirek píše:
@debra.morgan
Myslím, že vím o které uživatele píšeš. Taky jsem už kolikrát měla sto chutí ji napsat o adresu, že jí přijedu aspoň uklidit :mrgreen:A ty konce mě kolikrát točí taky. To je jak když se člověk nedozví konec filmu :nevim:

jako nejde o ty deb*lní diskuse, které jsou pro srandu nebo naše pobavení…jde mi spíš o těch pár vážných, které tu byly a kde by mi fakt štastný konec udělal radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.10.20 20:19
@Lucy75 píše: :mrgreen:
chodím sem pro realax a proto, že mne to baví :mrgreen:
občas mne zvedne ze židle nějaký anonym, de-il nebo záměrný provakatér, ale v rámci své životní otrlosti nic, co bych nevydýchala ;) není přece nic snazšího, než sem nechodit, pokud to „někdo nedává“.. ;)

Špica slovní obrat, tomu říkám originál… v rámci své životní otrlosti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.10.20 20:49

Tak ja se tu doopravdy rozcilila jen jednou, a to v ramci ciste teoreticke debaty o rovnosti muzu a žen, to jsem teda byla fakt běsná, dneska na to rada vzpominam :P a jeste me stve bezduvodne sproste napadani, jsem rada, ze se to řeší a nema to tu misto.

U vseho ostatniho se pobavim, diskutuju, klidne i durazneji, ale v ramci pravidel. Postoje se lisi podle hodnot ;)

• Citovat
  • Upravit
1235
5.10.20 21:02

Nechápu stále se opakující diskuse typu přítel mě mlátí, podvádí, chlastá, fetuje, nepracuje, je zlý, strašný, doma nic nedělá. Máme miminko, jsem znovu těhotná, nemám peníze, k rodičům nemůžu, do azyláku nepůjdu, co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 21:13
@AnneElliot píše:
Nechápu stále se opakující diskuse typu přítel mě mlátí, podvádí, chlastá, fetuje, nepracuje, je zlý, strašný, doma nic nedělá. Máme miminko, jsem znovu těhotná, nemám peníze, k rodičům nemůžu, do azyláku nepůjdu, co mám dělat?

Přesně to jsem psala také. Nechápu co ty ženský tady očekávají? Že je budou všichni litovat? svým způsobem mi jich líto je, ale komu není rady, tomu není pomoci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1129
5.10.20 21:20

Čas od času mě některý příspěvek rozčílí, říkám si bože to je zase krá. a. Většinou když si někdo pohoní ego nad někým, kdo evidentně moc rozumu nepobral. A pak takové ty zaryté názory, které nepřipouštějí možnost, že to může být v pořádku i jinak. Diskuze o testech, soc. dávkách, milencích, tchyních, mě nechávají chladnou, někdy je to sranda, jindy kulím oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 21:23
@Zlatývoči píše: Čas od času mě některý příspěvek rozčílí, říkám si bože to je zase krá. a. Většinou když si někdo pohoní ego nad někým, kdo evidentně moc rozumu nepobral. A pak takové ty zaryté názory, které nepřipouštějí možnost, že to může být v pořádku i jinak. Diskuze o testech, soc. dávkách, milencích, tchyních, mě nechávají chladnou, někdy je to sranda, jindy kulím oči.

Souhlas nad těmi názory!!! To mě občas zvedá z gauče, když by si někdo roztrhal občanku jen proto, aby dokázal že jeho pravda je jediná na zeměkouli a všichni ostatní jsou blbci, že to tak nedělají :potlesk: :D

• Citovat
  • Upravit
10073
5.10.20 21:29
@Cenarius píše:
Presne takove zbytecne a tlachajici diskuze me zvedaji ze zidle! Ja bych te hnal klackem, to bys neco zazila!

Vidíš a já bych tě hnala klackem za arogantní chování a za to, že asi nemáš moc co na práci když převážnou většinu času tráví chlap jako Ty na webu pro ženy/matky.. :mrgreen:

@zakladatelko Jinak, mě tu nic moc nerozčiluje :) spíš se bavím tím jak lidi dokážou z komára vykouzlit velblouda a hlavně že zakládají diskuze s otázkami na které si dokážou najít odpověď na netu v průběhu pár minut akorát se jim nechce číst :lol: asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
5.10.20 21:35

Já se nejvíc rozčiluji nad ženskýma, co si tady stěžují, že jsou tlustý, hnusný a nic neumí a ostatní jim poradí jak s něčím začít, postavit se na nohy a ony stále hledají výmluvy proč nemůžou. To mě fakt nasere.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.20 21:36

Celkem nic mě nerozčiluje, snad jen uměle založené trollí diskuse, se kterými admini nic nedělají.
Jednou mě zvedla ze židle tupka, co tady hrála na city, že má porodit postižené dítě, všichni jí litovali a vyklubal se z toho troll. Tak té bych dala osobně přes tlamu.
Jinak nemám problém lajkovat příspěvek někomu, s kým jsem v jiném tématu v neshodě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.20 21:39
@Anonymní píše:
Celkem nic mě nerozčiluje, snad jen uměle založené trollí diskuse, se kterými admini nic nedělají.
Jednou mě zvedla ze židle tupka, co tady hrála na city, že má porodit postižené dítě, všichni jí litovali a vyklubal se z toho troll. Tak té bych dala osobně přes tlamu.
Jinak nemám problém lajkovat příspěvek někomu, s kým jsem v jiném tématu v neshodě.

Tak to je dost ubohá sranda. FUJ!!! :pocitac: :pocitac: tak takový kace bych do té tlamy dala taky.

• Citovat
  • Upravit
1609
5.10.20 23:12

Diskuse tipu,, Jsem těhotná, nepracuju, přítel taky nepracuje, na co máme nárok?" A někdy naopak odsuzování a takové to shazování pokud se někdo svěří s opravdovým problémem, takových těch chytrolínek, kterým by se rozhodně nic takového stát nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová