Jak dlouho mě mohou lékaři držet v porodnici po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1918
19.5.11 19:01

Myslím, že to chtělo hodně odvahy. Většina takových žen to řeší většinou potratem, protože si nejsou jisté jestli by to zvládly. Ale zároveň si myslím že jsi pro to maličké udělala to nejlepší co jsi mohla. Jak jsi psala, je spousta párů které děti mít nemohou a přáli by si je. Znám takové lidi, a ty děti se u nich mají jako v ráji. Myslím že to bývají jedni z nejlepších rodičů. Interrupcí by jsi mu vzala právo na život, takhle mu chceš dát lepší než by jsi mu dokázala sama poskytnout a to chce hodně pevnou odvahu, takže tě velmi obdivuji. Já si nejsem jistá jestli bych to dokázala…

Nicméně pokud po porodu nebudou komplikace, druhý den by jsi měla jít domů. Jinak tedy podle tvého zdravotního stavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.5.11 21:59
kocunka píše:
tak jsem dočetla,přemejšlela jsem,co může mít zakladatelka na nemoc,pak teda ta bouračka a ten její poslední příspěvek (omlouvám se,nechci bejt hnusná nebo tak něco,snad se na mě nesesypete… :think: ) ale napadlo mě,jestli ta bouračka třeba nemá něco společnýho s jinou těhulkou nebo miminkem.. protože jinak už nevím,spousta věcí,co mě napadala,už tady padla… No ale přeju pevné nervy,já se taky řadím k těm,co by miminko nedaly..

Také jsem spekulovala co za tím může být-co mě napadlo,tak že byla bouračka a ona zabila přítele a otce dítěte a cítí v sobě velikou vinu a nezvládla by to psychicky dítko vychovat.
Nebo nehodou může být myšleno že měla „úlet“ s jiným a přílel jí vzal zpět za podmínky,že dítko dá k adopci.Protože v jednom příspěvku píše,že s přítelem jsou šťastný.
Ale ať je to jak chce,tak toto je pro to nenarozené dítě mnohem lepší než interupce a jeden pár se stane těmi nejšťastnějšími rodiči.

Bratranec maminky má adoptovanou dceru-tenkrát si jí dovezli jako týdenní miminko z porodnice.Její maminka byla sekretářkou velkého podniku.Vdaná,doma dvě děti.Ale měla poměr s ředitelem,byla zamilovaná,otěhotněla a ředitel dal od ní ruce pryč.A ona byla opravdu v těžké situaci-manžel sdělil,že s dítětem být u něj nemůže.A že on si nechá děti a ona ať tedy odejde.Takže aby ona nepřišla o dvě děti co měla doma,tak se rozhodla dát toto dítko k adopci.A můžu říct,že tolik radosti co do rodiny přišlo,že ještě dnes mě tečou slzy,jak jsou všichni spokojený.Dnes je jejich dceři 24 let,dodělává vysokou školu a dodnes nevím,zda ona ví,že není biolog. dítětem svých rodičů.Mají úžasný vztah.A maminka bratrance s oblibou říkala-tak inteligentní dítě by spolu měli také,ale tak hezké ne. :lol: Ona je opravdu moc hezká holka.

Takže důvody opravdu mohou být různé,ale to je každého věc a rozhodnutí každý nese sám za sebe.Zakladatelku neodsuzuji,naopak si myslím,že to bude pro ni těžké.Ale co vím určitě,udělá šťastnými všechny-miminko i nové rodiče.A to by jí mělo držet nad vodou v těžkých chvílích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.11 15:48

dobrý den, děťátko je na světě, mám holčičku :) je krásná a zdravá. I když je porod zamnou a nemít ty stehy, tak ani nevím že jsem rodila, pořád si to nějak ani neuvědumiji, jen cítím bolest na srdíčku, :( :( :( :( :( je to nepopsatelná bolest :( :( :´( :´( každičou minutu přemýšlím nad tím jak to udělat abych si holčičku mohla nechat.. :´( nevím co mám dělat nechci udělat chybu.. :´( ale nechci aby holčička vyrůstala nešťastná, nedokáži si ani představit že by mi říkala mami.. :( něco se ve mě probudilo.. LÁSKA.. ale ne MATEŘSKÁ LÁSKA… :´(
vím každá maminka mě tu asi proklíná že su bezcitá, ale opravdu nejsu, hrozně to bolí… :( :( :( :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
1249
28.5.11 16:00

četla jsem si to tu a je mi hrozně smutno,vůbec si nedovedu představit,že bych doma neměla ty raubíře,máš můj obdiv a přeju hodně síly na další rozhodování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.5.11 16:13

Myslím, že nikdo tady z nás tě nemá právo soudit. Nevím jaké máš problémy ani co tě vede k tomu, abys dala miminko k adopci, ale chci jen říct, že jestli to uděláš tak si opravdu silná ženská, protože já bych to nedokázala a ani si nedokážu představit, že bych malou neviděla vyrůstat a dělat lumpačiny jaké dělá. Ale jestli dáš dítě k adopci, určitě uděláš někoho nesmírně šťastným. Rozhodnutí je jen na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.5.11 16:26

Gratuluji k holčičce! Kontaktovala jsi nakonec ten FOD kvůli přímé adopci nebo jak ses nakonec rozhodla? A možná, kdybys tu blíže popsala, proč si nemůžeš miminko nechat, našlo by se nějaké řešení… Ale chápu, jestli to nechceš udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.11 16:43

nechci tu dále nic roztahovat, jen jsem chtěla napsat že je to holčička a je zdravá. a stále mě běží doba 6 týdnů kdy se mohu rozhodnout :´( Už tak se utápím v bolesti, proto tu nic rozebírat z prominutím nebudu.. :´( :´( je to těžké rozhodování :´(

• Citovat
  • Upravit
24320
28.5.11 17:01
Anonymní píše:
nechci tu dále nic roztahovat, jen jsem chtěla napsat že je to holčička a je zdravá. a stále mě běží doba 6 týdnů kdy se mohu rozhodnout :´( Už tak se utápím v bolesti, proto tu nic rozebírat z prominutím nebudu.. :´( :´( je to těžké rozhodování :´(

No na druhou stranku kdyz clovek nevi co te k tomu vede tak je to tezke.A kazdy ti tu napise ze by to neudelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.5.11 18:10
Anonymní píše:
nechci tu dále nic roztahovat, jen jsem chtěla napsat že je to holčička a je zdravá. a stále mě běží doba 6 týdnů kdy se mohu rozhodnout :´( Už tak se utápím v bolesti, proto tu nic rozebírat z prominutím nebudu.. :´( :´( je to těžké rozhodování :´(

Držím palce, ať už se rozhodneš jakkoliv, aby jsi se rozhodla co nejlíp.
:srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.5.11 18:13
kattkka píše:
Anonymní píše:
No na druhou stranku kdyz clovek nevi co te k tomu vede tak je to tezke.A kazdy ti tu napise ze by to neudelal.

Nenapíše, ale fakt těžko něco radit, když člověk neví o co jde.
Zakladatelko a kde je to miminko teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
28.5.11 18:34

Jask tu někdo psal, také si nedokážu představit nemít moje Zaltíčko doma. Jak se snaží lízt, sedět a nejde to. Uspávat jí. I když to ze začátku není pro nikoho jednoduché. Pro mě první tři měsíce byli hrozné, ale teď to je nádhera, kterou mi nikdo ničím nevynahradí. Držím palce v rozhodování. Není to pro Tebe vůbec jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
31.5.11 11:45

jak pak jsi se rozhodla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
18.8.11 19:03

Ví někdo, jak se zakladatelka rozhodla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.8.11 19:28

Adopce je jistě lepší řešení než potrat. Rozhodně není na místě zakladatelku jakkoliv odsuzovat, je to její rozhodnutí a má k tomu své důvody. Pouze mi zde nesedí to, že zakladatelka nechce nic rozpitvávat, na otázky odpovídat nechce (samozřejmě, že nemusí), ale založí na emiminu kontroverzní téma s tím, že se ptá na informaci, kterou ji mohl poskytnout každý lékař nebo zaměstnanec nemocnice - totiž že ji nikdo nikde násilím držet nemůže.
Zakladatelko, nediv se, že se holky ptají, zkrátka je to pro 99,9% z nich nepředstavitelné…Zvlášt´když o miminku mluvíš s láskou a o tom, že si ho nemůžeš nechat s bolestí v srdci…Hele kdybys byla nějaká narkomanka nebo alkoholička s 6 nezajištěnými dětmi, tak by se nikdo asi ani na nic neptal.
Pravda nic do toho nikomu není, ale když to tady píchneš na internet, tak se otázkám nepodivuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
18.8.11 21:02

Nevím a doufala jsem, že se nám ozve. Taky jsem si na ní už několikrát vzpoměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie