Jak dlouho mě mohou lékaři držet v porodnici po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.5.11 19:10

JEŠTĚ DODÁM ŽE TĚ NEDAJÍ PO PORODU NA ŠESTINEDĚLÍ ALE NA GYNEKOLOGII…JESTLI ROZUMÍŠ

• Citovat
  • Upravit
13797
18.5.11 19:16
Anonymní píše:
AHOJ,JÁ SI TÍM PROŠLA,HNED PO PORODU TĚ NEPUSTÍ,TO JE NESMYSL.ZÁLEŽÍ NA PRŮBĚHU PORODU,ČIŠTĚNÍ A SPOUSTĚ VĚCÍ.NAHLAŠ TO DOPŘEDU NA GYNDĚ KAM CHODÍŠ ABY PAK NEBYLI V PORODNICI PROBLÉMY.PŘEJU TI HODNĚ SIL PROTOŽE AŽ PORODÍŠ,BUDE TO O TO VÍC BOLET…MĚ K TOMU VEDLI JINÉ DŮVODY A ZA 4TÝDNY JSEM MĚLA MIMINKO ZPÁTKY V NÁRUČÍ.RODILA JSEM PŘIROZENĚ A MIMI VYDĚLA,PUSTILI MĚ ZA 3DNY.PAK JSEM O MIMI BOJOVALA.DNES JÍ JE 5LET A UŽ BYCH TO NIKDY NEUDĚLALA-VÝČITKY NA CELÝ ŽIVOT.NEODSUZUJU TĚ,VÍM JAKÉ TO JE :hug:

Nevím, proč by to měl být nesmysl… Jsme dospělé, nikde nás nemůžou držet (krom vězení :lol: ). Samozřejmě pokud bude všechno v pořádku. Většinou dělají problémy s propuštěním dítěte, ale to v tomto případě odpadá.
Já jsem měla dokonce velké natržení a šití, ale stejně jsem šla a nikomu to nevadilo. Muž se o mně doma postaral líp, než by to mohly dělat sestřičky v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.11 19:23
AnastazieB píše:
Anonymní píše:
AHOJ,JÁ SI TÍM PROŠLA,HNED PO PORODU TĚ NEPUSTÍ,TO JE NESMYSL.ZÁLEŽÍ NA PRŮBĚHU PORODU,ČIŠTĚNÍ A SPOUSTĚ VĚCÍ.NAHLAŠ TO DOPŘEDU NA GYNDĚ KAM CHODÍŠ ABY PAK NEBYLI V PORODNICI PROBLÉMY.PŘEJU TI HODNĚ SIL PROTOŽE AŽ PORODÍŠ,BUDE TO O TO VÍC BOLET…MĚ K TOMU VEDLI JINÉ DŮVODY A ZA 4TÝDNY JSEM MĚLA MIMINKO ZPÁTKY V NÁRUČÍ.RODILA JSEM PŘIROZENĚ A MIMI VYDĚLA,PUSTILI MĚ ZA 3DNY.PAK JSEM O MIMI BOJOVALA.DNES JÍ JE 5LET A UŽ BYCH TO NIKDY NEUDĚLALA-VÝČITKY NA CELÝ ŽIVOT.NEODSUZUJU TĚ,VÍM JAKÉ TO JE :hug:
Nevím, proč by to měl být nesmysl… Jsme dospělé, nikde nás nemůžou držet (krom vězení :lol: ). Samozřejmě pokud bude všechno v pořádku. Většinou dělají problémy s propuštěním dítěte, ale to v tomto případě odpadá.
Já jsem měla dokonce velké natržení a šití, ale stejně jsem šla a nikomu to nevadilo. Muž se o mně doma postaral líp, než by to mohly dělat sestřičky v nemocnici.

Pro někoho Věc názoru a troufnu si říct(ted se na mě nezlob to není osobní)nezodpovědnost.Nic méně tě obdivuji,teda :pankac: 2hod po porodu bych já osobně neriskovala,těch 12jo ale dvě??? :nevim: to už je hazard.Ona bude na gyn oddělení nikdo jí na 6ti nedělky nedá-to taky mění situaci.

• Citovat
  • Upravit
13797
18.5.11 19:27

Jistě, věc názoru to je, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.5.11 19:27

matka muze odejit kdyz toho je fyzicky schopna kdykoliv.. dite musi zustat den porodu + 48 hodnin..

personal by to mel vedet a dat te na gyn. oddeleni - ale pozor i tam semuzes s matkami a miminy setkat - ja tam taky byla i se spoustou jinych mamin pac na sestinedeli nebylo misto - kdyz jsem rodila byl nacvak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.5.11 19:30

jinak ja osobne jsem se citila po porodu ok na odchod tak asi tech 12 hodin uplne v pohode…
ale to je hodne individualni..

no nakonec jsme tam s prckem zkejsli 5 dni :jazyk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
18.5.11 19:38

Anonymko, promiň, že se v tom rýpu, ale nedá mi to- Co tatínek dítěte a tvoje širší rodina? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.11 19:42

Moc děkuji všem za podpporu, a su ráda (zroveň nerada- cítím s Vámi) že jsou tu takové které si prožili to samé, i třeba se šťastným koncem :)
Takže asi nejvhodnější bude třeba druhý den odejít nebo v podstatě jak se budu cít a jak mi to zdravotní stav dovolí.
Tak to jsem nevěděla, že mě přesunou na gynekologii. Ano, už jsem se dozvěděla u svého gynekologa, že budu muset to nahlásit doktorovi, hrozně ráda bych miminko viděla, ale bojím se toho pohledu, jednou se podívám a pak se už nikdy toho obrázku nezbavím, zůstane mi na paměti a budu litovat. To miminko, které uvidím, to malé stvořeníčko, které jsem 9 měsíců nosila :´( to co by si každý pár přál :´(mít krásné a zdravé miminko, které jim v životě bude dělat radost. a já se ho vzdám :´(

• Citovat
  • Upravit
134
18.5.11 19:42

Záleží na Tvěm zdravotním stavu, ale násilím Tě tam určitě držet nemůžou, kdyžtak podepíšeš revers. Ale myslím že pokud bude všechno v pořádku, tak by Tě mohli pustit už druhý den.
Jinak pokud víš že se opravdu nemůžeš o děťátko postarat, tak adopce je to nejlepší co pro něj můžeš udělat, dáváš mu tím velkou šanci na spokojený život :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
18.5.11 19:43

Ahojky,nedá mi to nereagovat…v každém případě tě NEODSUZUJI!Ale přijde mi to spíš jako výmluva v těžké životní situaci.Každá druhá odpověd je že mu zajistíš lepší budoucnost ale jak to víš?Co když tam bude dlouho atrápit se víc jak ty?Byla jsi se podívat v kojenaku?V děcáku?Myslím že by jsi to zvládla,každopádně ti držím palce a přeju hodně sil.No snad se to tu na mě nesesipe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.11 19:47
Anonymní píše:
Moc děkuji všem za podpporu, a su ráda (zroveň nerada- cítím s Vámi) že jsou tu takové které si prožili to samé, i třeba se šťastným koncem :)
Takže asi nejvhodnější bude třeba druhý den odejít nebo v podstatě jak se budu cít a jak mi to zdravotní stav dovolí.
Tak to jsem nevěděla, že mě přesunou na gynekologii. Ano, už jsem se dozvěděla u svého gynekologa, že budu muset to nahlásit doktorovi, hrozně ráda bych miminko viděla, ale bojím se toho pohledu, jednou se podívám a pak se už nikdy toho obrázku nezbavím, zůstane mi na paměti a budu litovat. To miminko, které uvidím, to malé stvořeníčko, které jsem 9 měsíců nosila :´( to co by si každý pár přál :´(mít krásné a zdravé miminko, které jim v životě bude dělat radost. a já se ho vzdám :´(

Ano stáole ho budeš vidět jako já a budeš slyšet jeho pláč,připrav se na to,jak píšu:po porodu to bolí ještě víc. :cry: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.11 19:49

Joještě nutno dodat že jsem se podívala sama a viděla jak mimi odnášejí a pak slyšela ten pláč - to se mi vracelo hlavně v noci,upřímně:je potřeba aby si stím počítala do předu :hug:

• Citovat
  • Upravit
2377
18.5.11 19:49
kibooolka píše:
Ahojky,nedá mi to nereagovat…v každém případě tě NEODSUZUJI!Ale přijde mi to spíš jako výmluva v těžké životní situaci.Každá druhá odpověd je že mu zajistíš lepší budoucnost ale jak to víš?Co když tam bude dlouho atrápit se víc jak ty?Byla jsi se podívat v kojenaku?V děcáku?Myslím že by jsi to zvládla,každopádně ti držím palce a přeju hodně sil.No snad se to tu na mě nesesipe

ale pokud dava novorozence k osvojeni/adopci tak v podstate z porodnice jde dite do nove rodiny, v ustavech vubec neni, vis kolik bezradnych bezdetnych paru na toto ceka jako na smilovani, protoze jinou cestu jak se dostat k vytouzenemu miminku nema?
myslim ze tohle si musi kazdej vyresit v sobe, kdyz se na to neciti at uz ze zdravotnich nebo jinych duvodu tak toto je nejlepsi cesta jak diteti zajistit zivot…
kdyby takhle premyslelo vic matek taky by teti nemusely umirat pohozene v popelnicich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.11 19:51

ahoj sieta.m , :´( :´( :´( nechci se k tomu vyjadřovat promiň.

• Citovat
  • Upravit
cher
18.5.11 19:52
Anonymní píše:
ahoj sieta.m , :´( :´( :´( nechci se k tomu vyjadřovat promiň.

Ano chápu, přeju mnoho sil :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí