Jak dlouho po rozchodu jste našly nového partnera?

Anonymní
26.5.12 18:53

Jak dlouho po rozchodu jste našly nového partnera?

Ahoj holky, píšu anonymně, protože je to pro mne citlivé téma. Jsem sama s děťátkem už přes dva roky a už to prostě nezvládám. Hodně mi chybí sdílet s někým život. Nějací muži se objevili, ale pořád to není to pravé a já se akorát trápím víc a víc. Teď mám vztah/nevztah, protože nějak nechce akceptovat, to, že mám dítko, takže sama moc dobře chápu, že z toho nic vážného nebude. Už nevím, jak hledat dál. Jsem velký introvert a samotář, takže nějaké bary a balení vůbec nepřichází v úvahu. Už jsem začala uvažovat i o seznamce, ale zatím jsem k tomu ještě nedozrála..
Jak dlouho po rozchodu jste potkaly toho pravého?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.5.12 18:55

po 4 měsících. Přes seznamku :) byla to hezká „náhoda“. V červnu se po roce a půl bereme.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
26.5.12 18:59

Hledat přítele na seznamce,ale který má taky dítko.Protože ti bezdětní spíše chtějí své vlastní.Ale ne všichni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Anonymní píše:
po 4 měsících. Přes seznamku :) byla to hezká „náhoda“. V červnu se po roce a půl bereme.

Tak to moc gratuluju a přeju hodně štěstíčka :)
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
6726

vztah jsem ukončovala po 10letech a po 2 měsících od rozchodu jsem odpověděla na 3 inzeráty na internetovýchs eznamkách…dva první byli sympatičtí muži, ale od počátku bylo jasné, že z toho nic nebude…tak sem si řekla „do třetice všeho dobrého“ a pak už na to kašlu! no a vyšlo to :) Už na prvním setkání mě tak zaujal, že jsem věděla to, co vím i teď po dvou šťastných letech…že s tímhle chlapem chci strávit zbytek života :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 19:01

@Breuovi

Já se dalšímu dítku vůbec nebráním, nechtěla bych aby bylo moje jedináček. Ale moc těm seznamkám nevěřím..nebo spíš si neumím představit, scházet se s někým, koho vůbec neznám a tak. Jsem opravdu šíleně plachý a stydlivý, možná až nespolečenský člověk :nevim:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
26.5.12 19:04

Na seznamce máš výhodu toho že můžeš napsat o co ti jde.Můžete si psát a pak se sejít.A setkávat se ve dvou.

• Citovat
  • Upravit
4132
26.5.12 19:04

Potkali jsme se vlastně ještě v době rozchodu, kdy jsem nebyla ještě od ex přestěhovaná. A od té doby jsme se od sebe nehli, i když intimní vztah se vším všudy z toho byl až po delším čase. No teď završuji těhotenství a každý den děkuju, že to takhle krásně všechno dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.5.12 19:05

Manžela jsem potkala za 3 měsíce od rozchodu s ex. 7.7.2007 jsme se poznali :mrgreen: bude to 5 let a čekáme druhé mimčo. Brali jsme se 27.6.2010. Jsem moc štastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 19:09

Ani bych nevěřila, že je fakt možný na seznamce najít toho pravého.
Holky vy mě snad do tý seznamky přece jen „nakopnete“ :)
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
6726
26.5.12 19:12
@Anonymní píše:
Ani bych nevěřila, že je fakt možný na seznamce najít toho pravého.
Holky vy mě snad do tý seznamky přece jen „nakopnete“ :)
Zakladatelka
:mrgreen: ani nevím, čím mě ten přítelův inzerát zaujal…možná takovou věcností, skromností, přímostí…žádné vtípky, romantika, nabídky, bláboly, prostě jasně stručně :) vyměnili jsme si 2 maily, fotky a za týden se sešli :) a bylo :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
26.5.12 19:16

Jako dá se najít partner na seznamce.Protože tam napíšeš o co ti jde a jakého partnera chceš.A když napíšeš že máš dítko tak odepíše ten kterému děti nevadí. :)

• Citovat
  • Upravit
5505
26.5.12 19:19

Zakladatelko, mam kolem sebe 3 sezdane pary, co se nasly na seznamce (vcetne moji sestry) … takze ja bych se toho nebala a s chuti do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.5.12 19:20

Anonymní, já jsem taky spíš introvert a nejsem někoho schopná balit na ulici, ale přeci většinou se začnou scházet dva lidé, kteří si jsou cizí, tak jako občas se někdo seznámí postupně v práci, v partě, ale je spousta těch, kteří na sebe natrefí jako na úplně cizí. Jde o to se moc nerozpakovat, vyměnit pár mailů a sejít se, v psaném projevu je většinou člověk trochu jiný, navíc hraje svoji roli i vzhled, osobní návyky atd.
Na takovém randění je výhoda, že toho dotyčného nemusíš už nikdy vidět, v podstatě se můžeš zvednout uprostřed věty a odkráčet, jemu tím teda asi nepřidáš, ale jinak o případném trapasu nikdo kolem tebe nebude vědět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 19:45
@Gladys píše:
Anonymní, já jsem taky spíš introvert a nejsem někoho schopná balit na ulici, ale přeci většinou se začnou scházet dva lidé, kteří si jsou cizí, tak jako občas se někdo seznámí postupně v práci, v partě, ale je spousta těch, kteří na sebe natrefí jako na úplně cizí. Jde o to se moc nerozpakovat, vyměnit pár mailů a sejít se, v psaném projevu je většinou člověk trochu jiný, navíc hraje svoji roli i vzhled, osobní návyky atd.
Na takovém randění je výhoda, že toho dotyčného nemusíš už nikdy vidět, v podstatě se můžeš zvednout uprostřed věty a odkráčet, jemu tím teda asi nepřidáš, ale jinak o případném trapasu nikdo kolem tebe nebude vědět 8)

No, pro mně je právě už jen ta představa schůzky značně znervózňující. Jsem fakt případ pro Bohnice, co se mojí povahy týče.. :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky