Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
po 4 měsících. Přes seznamku
byla to hezká „náhoda“. V červnu se po roce a půl bereme.
Hledat přítele na seznamce,ale který má taky dítko.Protože ti bezdětní spíše chtějí své vlastní.Ale ne všichni.
@Anonymní píše:
po 4 měsících. Přes seznamkubyla to hezká „náhoda“. V červnu se po roce a půl bereme.
Tak to moc gratuluju a přeju hodně štěstíčka ![]()
Zakladatelka
vztah jsem ukončovala po 10letech a po 2 měsících od rozchodu jsem odpověděla na 3 inzeráty na internetovýchs eznamkách…dva první byli sympatičtí muži, ale od počátku bylo jasné, že z toho nic nebude…tak sem si řekla „do třetice všeho dobrého“ a pak už na to kašlu! no a vyšlo to
Už na prvním setkání mě tak zaujal, že jsem věděla to, co vím i teď po dvou šťastných letech…že s tímhle chlapem chci strávit zbytek života ![]()
Já se dalšímu dítku vůbec nebráním, nechtěla bych aby bylo moje jedináček. Ale moc těm seznamkám nevěřím..nebo spíš si neumím představit, scházet se s někým, koho vůbec neznám a tak. Jsem opravdu šíleně plachý a stydlivý, možná až nespolečenský člověk ![]()
Zakladatelka
Na seznamce máš výhodu toho že můžeš napsat o co ti jde.Můžete si psát a pak se sejít.A setkávat se ve dvou.
Potkali jsme se vlastně ještě v době rozchodu, kdy jsem nebyla ještě od ex přestěhovaná. A od té doby jsme se od sebe nehli, i když intimní vztah se vším všudy z toho byl až po delším čase. No teď završuji těhotenství a každý den děkuju, že to takhle krásně všechno dopadlo.
Manžela jsem potkala za 3 měsíce od rozchodu s ex. 7.7.2007 jsme se poznali
bude to 5 let a čekáme druhé mimčo. Brali jsme se 27.6.2010. Jsem moc štastná
Ani bych nevěřila, že je fakt možný na seznamce najít toho pravého.
Holky vy mě snad do tý seznamky přece jen „nakopnete“ ![]()
Zakladatelka
@Anonymní píše:
Ani bych nevěřila, že je fakt možný na seznamce najít toho pravého.
Holky vy mě snad do tý seznamky přece jen „nakopnete“
Zakladatelka
Jako dá se najít partner na seznamce.Protože tam napíšeš o co ti jde a jakého partnera chceš.A když napíšeš že máš dítko tak odepíše ten kterému děti nevadí. ![]()
Zakladatelko, mam kolem sebe 3 sezdane pary, co se nasly na seznamce (vcetne moji sestry) … takze ja bych se toho nebala a s chuti do toho ![]()
Anonymní, já jsem taky spíš introvert a nejsem někoho schopná balit na ulici, ale přeci většinou se začnou scházet dva lidé, kteří si jsou cizí, tak jako občas se někdo seznámí postupně v práci, v partě, ale je spousta těch, kteří na sebe natrefí jako na úplně cizí. Jde o to se moc nerozpakovat, vyměnit pár mailů a sejít se, v psaném projevu je většinou člověk trochu jiný, navíc hraje svoji roli i vzhled, osobní návyky atd.
Na takovém randění je výhoda, že toho dotyčného nemusíš už nikdy vidět, v podstatě se můžeš zvednout uprostřed věty a odkráčet, jemu tím teda asi nepřidáš, ale jinak o případném trapasu nikdo kolem tebe nebude vědět ![]()
@Gladys píše:
Anonymní, já jsem taky spíš introvert a nejsem někoho schopná balit na ulici, ale přeci většinou se začnou scházet dva lidé, kteří si jsou cizí, tak jako občas se někdo seznámí postupně v práci, v partě, ale je spousta těch, kteří na sebe natrefí jako na úplně cizí. Jde o to se moc nerozpakovat, vyměnit pár mailů a sejít se, v psaném projevu je většinou člověk trochu jiný, navíc hraje svoji roli i vzhled, osobní návyky atd.
Na takovém randění je výhoda, že toho dotyčného nemusíš už nikdy vidět, v podstatě se můžeš zvednout uprostřed věty a odkráčet, jemu tím teda asi nepřidáš, ale jinak o případném trapasu nikdo kolem tebe nebude vědět
No, pro mně je právě už jen ta představa schůzky značně znervózňující. Jsem fakt případ pro Bohnice, co se mojí povahy týče..
![]()
Ahoj holky, píšu anonymně, protože je to pro mne citlivé téma. Jsem sama s děťátkem už přes dva roky a už to prostě nezvládám. Hodně mi chybí sdílet s někým život. Nějací muži se objevili, ale pořád to není to pravé a já se akorát trápím víc a víc. Teď mám vztah/nevztah, protože nějak nechce akceptovat, to, že mám dítko, takže sama moc dobře chápu, že z toho nic vážného nebude. Už nevím, jak hledat dál. Jsem velký introvert a samotář, takže nějaké bary a balení vůbec nepřichází v úvahu. Už jsem začala uvažovat i o seznamce, ale zatím jsem k tomu ještě nedozrála..
Jak dlouho po rozchodu jste potkaly toho pravého?