Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, já
někdy nahoře, někdy dole, ale o tom je život, jinak nevím o ničem zásadním, co by nám kalilo rodinné štěstí ![]()
@ppperla jsem sice s přítem 2 roky-ne nějak dlouhou ale miluju ho a neměnila bych a brzy budeme rodinkou
!!!
Já taky(zatím
)ale po pravdě nevěřím,že jde celý život být věrný.Aspon jeden vždy v tom vztahu ujede.Nevěřím tomu prostě.Teda já doufám,že budeme vyjímka ![]()
Já taky, jsme spolu 7 let, manželé 4, jsem pořááád zamilovaní a věrní ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
já 12 let ale taky mě dokáže nasrat
jooo nasrat dokáže každej chlap, ale neutíkáš hned do jiné náruče ![]()
já takýýý
mám nejlepšího manžela na světě, a na nevěru koukáme akorát všude kolem
My opravdovou lásku máme
skoro už osm let ![]()
@kamikaa píše:
Já taky(zatím)ale po pravdě nevěřím,že jde celý život být věrný.Aspon jeden vždy v tom vztahu ujede.Nevěřím tomu prostě.Teda já doufám,že budeme vyjímka
ty přestaň tak přemýšlett
jde tooo
Jasně… určitě těch šťastných a spokojených nás tu bude víc, jen o tom člověk prostě tak moc nemluví… většinou píšou a ozývají se ti lidi, co mají nějaké problémy, které tíží nějaký kámen na duši a jsou nešťastní…
Já jsem asi nenapravitelný optimista, věřím na lásku, věřím, že jde být věrný a milovat svého partnera…
Já jsem taky dostala od života druhou šanci se vším všudy a jsem moc ráda, že to tak je… taky za sebou nemám zrovna růžové chvilky, ale teď mám vedle sebe fajn chlapa a velkou rodinu (4 děti) a dovedu se radovat z těch každodenních maličkostí…
Tak se přidávám do klubu…
![]()
Já se MOC omlouvám, že zakládám tuhle diskuzi, ale mám pocit, že pokud nezačnu číst i nějake pozitivní životní příběhy, tak že brzo přestanu věřit, že v dnešní době může být člověk i šťastný.
Vím, že né vždycky se vydaří v životě natrefit hned na poprvé na tu pravou lásku. I já jsem již rozvedená a zažila jsem kde co. Ale přesto vše zlé co je za mnou tak jsem šťastná se svým partnerem, mám zdravé dítě a dokáži se radovat s maličkostí.
Poslední dobou tady vídám samé negativní diskuze.
Dá se v dnešní době věřit v opravdovou lásku, která opravdu vydrží??
Musí pořád nějaké ženy, nebo nějací muži zahýbat svým polovičkám? Nejde to i bez toho? Já jsem nebyla nevěrná v životě a nevěru odsuzuji a chci dál věřit tomu, že to funguje i JINDE TAKHLE JAKO U MĚ.
PROSÍÍMM JESTLI NĚKDO takovej tady je prosím pišteeeee

nechci už číst jak milujete své prodavače, doktory a kolegy v práci.