Je tady někdo věrný a šťastný?

peka83
25.5.12 19:57

JE TADY I NĚKDO VĚRNEJ A ŠTASTNEJ ?

Já se MOC omlouvám, že zakládám tuhle diskuzi, ale mám pocit, že pokud nezačnu číst i nějake pozitivní životní příběhy, tak že brzo přestanu věřit, že v dnešní době může být člověk i šťastný.
Vím, že né vždycky se vydaří v životě natrefit hned na poprvé na tu pravou lásku. I já jsem již rozvedená a zažila jsem kde co. Ale přesto vše zlé co je za mnou tak jsem šťastná se svým partnerem, mám zdravé dítě a dokáži se radovat s maličkostí.
Poslední dobou tady vídám samé negativní diskuze.
Dá se v dnešní době věřit v opravdovou lásku, která opravdu vydrží??
Musí pořád nějaké ženy, nebo nějací muži zahýbat svým polovičkám? Nejde to i bez toho? Já jsem nebyla nevěrná v životě a nevěru odsuzuji a chci dál věřit tomu, že to funguje i JINDE TAKHLE JAKO U MĚ.

PROSÍÍMM JESTLI NĚKDO takovej tady je prosím pišteeeee :-D
nechci už číst jak milujete své prodavače, doktory a kolegy v práci. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
25.5.12 19:59

:pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.5.12 20:00

Ano, já :mrgreen: někdy nahoře, někdy dole, ale o tom je život, jinak nevím o ničem zásadním, co by nám kalilo rodinné štěstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.5.12 20:01

Já taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094

@ppperla jsem sice s přítem 2 roky-ne nějak dlouhou ale miluju ho a neměnila bych a brzy budeme rodinkou :D !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

já 12 let ale taky mě dokáže nasrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

Já taky(zatím :mrgreen: )ale po pravdě nevěřím,že jde celý život být věrný.Aspon jeden vždy v tom vztahu ujede.Nevěřím tomu prostě.Teda já doufám,že budeme vyjímka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
25.5.12 20:02

Já taky, jsme spolu 7 let, manželé 4, jsem pořááád zamilovaní a věrní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132

Já teda miluju jenom a jenom svého muže a své děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
@Kamča.dalmatinka píše:
já 12 let ale taky mě dokáže nasrat :lol:

jooo nasrat dokáže každej chlap, ale neutíkáš hned do jiné náruče :-DD

• Citovat
  • Upravit
peka83

@Magnificata nádhera :-))

• Citovat
  • Upravit
3155
25.5.12 20:03

já takýýý :pankac: mám nejlepšího manžela na světě, a na nevěru koukáme akorát všude kolem :nevim: My opravdovou lásku máme :palec: skoro už osm let :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737

:pankac: Ale někdy bych ho nakopala, to jooo :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
@kamikaa píše:
Já taky(zatím :mrgreen: )ale po pravdě nevěřím,že jde celý život být věrný.Aspon jeden vždy v tom vztahu ujede.Nevěřím tomu prostě.Teda já doufám,že budeme vyjímka :mrgreen:

ty přestaň tak přemýšlett :-DD jde tooo

• Citovat
  • Upravit
29350

Jasně… určitě těch šťastných a spokojených nás tu bude víc, jen o tom člověk prostě tak moc nemluví… většinou píšou a ozývají se ti lidi, co mají nějaké problémy, které tíží nějaký kámen na duši a jsou nešťastní…
Já jsem asi nenapravitelný optimista, věřím na lásku, věřím, že jde být věrný a milovat svého partnera…
Já jsem taky dostala od života druhou šanci se vším všudy a jsem moc ráda, že to tak je… taky za sebou nemám zrovna růžové chvilky, ale teď mám vedle sebe fajn chlapa a velkou rodinu (4 děti) a dovedu se radovat z těch každodenních maličkostí…
Tak se přidávám do klubu… ;) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria