Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My to tak doma máme
. A mí rodiče, táta i po 31 letech tvrdí, že by druhou takovou, jako je mamka, musel hledat se svíčkou
.
@Lucienda1 píše:
já takýýýmám nejlepšího manžela na světě, a na nevěru koukáme akorát všude kolem
My opravdovou lásku máme
skoro už osm let
a to je přesně jak píšeš.Nevěra všude kolem. A je to unavujicí. Zapneš televizi všichni se podvádí. Zapneš internet tady je to to samé. Nikdo nemluví o tom jak je s někým dlouho a jak jsou šťastní všude se mluví jen o tom hnusu. A to je strašnéé.
manželovi rodiče jsou spolu 34, a moji 28 let, myslím že by to pro nás měla být inspirace, jejich manželství byla odkojená jinou dobou, ta dnešní něco postrádá ![]()
@Naima píše:
My to tak doma máme. A mí rodiče, táta i po 31 letech tvrdí, že by druhou takovou, jako je mamka, musel hledat se svíčkou
.
ježiši to je nádhernýý
![]()
@Lola29 není to dobou je to v lidech.:-( já sem 83 ročník
žiji v téhle době a chci zažívat to co zažívají oni ![]()
my jsme taky oba z manželství, kde jsou spolu rodiče do ted a milují se pořád
máš pravdu, mě samotnou by to ani nenapadlo nějaká nejistota, ale když to do tebe rvou kam se podíváš horem dolem je to děs…nevěru neuznávám
když už to holt s tím chlapem nejde, tak ho nechám být a najdu si jiného a né že ho budu mít a vedle ještě dalšího, asi bych to ani nezvládla. A hlavně pokazit si to, co máme co je tak vzácné najít, kvůli chvilce sexu…pfff díky ne
Já! ![]()
Stále považuji svého manžela za toho nejlepšího pod sluncem. Stále, i přes přestáté problémy, jsem do něj svým způsobem zamilovaná. Nikdy jsem mu nebyla nevěrná a nedokážu si představit, že bych byla…
Prostě velká láska a já věřím, že napořád
.
U nas take pohodicka a jsme spolu pres deset let. To sem byla jeste nactileta ![]()
Já jsem taky věrná a šťastná
Být nevěrná, tak by mě asi moje svědomí sežralo
To bych tomu svému chlapovi nikdy neudělala ![]()
@Lucienda1 to jsi moc krásně napsala.
@Lucinka_Kla a já přeji aby to tak opravdu bylo tohle ráda čtu.
@Sarik12 to má někdo dvojnásobne štěstí že snad i první lásečka vyšla??
Já