Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Breuovi
25.5.12 20:03

:dance:

• Citovat
  • Upravit
Naima
25.5.12 20:03

My to tak doma máme :srdce: . A mí rodiče, táta i po 31 letech tvrdí, že by druhou takovou, jako je mamka, musel hledat se svíčkou :lol: .

• Citovat
  • Upravit
peka83
25.5.12 20:04
@Lucienda1 píše:
já takýýý :pankac: mám nejlepšího manžela na světě, a na nevěru koukáme akorát všude kolem :nevim: My opravdovou lásku máme :palec: skoro už osm let :*

a to je přesně jak píšeš.Nevěra všude kolem. A je to unavujicí. Zapneš televizi všichni se podvádí. Zapneš internet tady je to to samé. Nikdo nemluví o tom jak je s někým dlouho a jak jsou šťastní všude se mluví jen o tom hnusu. A to je strašnéé.

• Citovat
  • Upravit
659
25.5.12 20:04

manželovi rodiče jsou spolu 34, a moji 28 let, myslím že by to pro nás měla být inspirace, jejich manželství byla odkojená jinou dobou, ta dnešní něco postrádá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 20:05
@Naima píše:
My to tak doma máme :srdce: . A mí rodiče, táta i po 31 letech tvrdí, že by druhou takovou, jako je mamka, musel hledat se svíčkou :lol: .

ježiši to je nádhernýý :-) :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1361
25.5.12 20:05

Já jsem věrná i šťastná!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 20:06

@Lola29 není to dobou je to v lidech.:-( já sem 83 ročník :-) žiji v téhle době a chci zažívat to co zažívají oni :-)

• Citovat
  • Upravit
29436
25.5.12 20:06

Taky se hlásím do klubu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
25.5.12 20:08

ja,17 let stastne vdana a verna

• Citovat
  • Upravit
3155
25.5.12 20:08

my jsme taky oba z manželství, kde jsou spolu rodiče do ted a milují se pořád 8) máš pravdu, mě samotnou by to ani nenapadlo nějaká nejistota, ale když to do tebe rvou kam se podíváš horem dolem je to děs…nevěru neuznávám :cert: když už to holt s tím chlapem nejde, tak ho nechám být a najdu si jiného a né že ho budu mít a vedle ještě dalšího, asi bych to ani nezvládla. A hlavně pokazit si to, co máme co je tak vzácné najít, kvůli chvilce sexu…pfff díky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
25.5.12 20:09

Já! :dance:
Stále považuji svého manžela za toho nejlepšího pod sluncem. Stále, i přes přestáté problémy, jsem do něj svým způsobem zamilovaná. Nikdy jsem mu nebyla nevěrná a nedokážu si představit, že bych byla…

Prostě velká láska a já věřím, že napořád :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
25.5.12 20:09

U nas take pohodicka a jsme spolu pres deset let. To sem byla jeste nactileta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
25.5.12 20:11

Já jsem taky věrná a šťastná :dance: Být nevěrná, tak by mě asi moje svědomí sežralo :evil: To bych tomu svému chlapovi nikdy neudělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 20:11

@Lucienda1 to jsi moc krásně napsala.

@Lucinka_Kla a já přeji aby to tak opravdu bylo tohle ráda čtu.

@Sarik12 to má někdo dvojnásobne štěstí že snad i první lásečka vyšla??

• Citovat
  • Upravit
7899
25.5.12 20:12

I já se přidávám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat