Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
25.5.12 20:46
@lucineeccka píše:
Jéé to je hezká diskuze. :palec: :) Doufám,že vám to všem dlouho vydrží. :srdce: :srdce:
Já jsem sice sama,ale neztrácím naději,že ta opravdu pravá láska existuje. :srdce:

To víš, že se najde… na dobré věci se vyplatí počkat… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
25.5.12 20:46

Jsme spolu osmý rok, potkali jsme se přes seznamku na netu, po týdnu se potkali a od tý doby jsme od sebe byli jenom párkrát. Pořád mám pocit že jsem vyhrála v loterii!
Nevěra? musela bych být nevěrná s ním, jinak bych si pohoršila B-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
25.5.12 20:52

Zaky jsem šťastná a věrná :srdce: I když si taky občas zanadávám, ale to k tomu životu patří :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.5.12 20:54

Taky se připojuji…jsme spolu 4rok a nedovedu si představit být s jiným mužem.Jsem štastná za to co mám,prožívám a užívám si každičkou minutku našeho života.V minulém manželství jsem s dětmi prožívala peklo na zemi a s nynějším manželem je to ráj na zemi…ono stačí málo k tomu,aby byl člověk v životě štastný a spokojený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
25.5.12 20:55

Já se hlásím taky do klubu :dance: . Jsem jednou rozvedená, se současným partnerem jsem zítra přesně 3 roky a 3 měsíce, dnes jsme týden manželé :srdce: . A jako „bonus“ máme téměř dvouletou dcerku.
Poznali jsme se na netu a ještě než došlo na „live“, tak jsem o něm prohlásila, že je to chlap mého života. A jsem ráda, že s odstupem času si za tímto tvrzením můžu stát. Neříkám, že je to NEJLEPŠÍ chlap, kterého jsem kdy poznala, ale je můj a miluju ho :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Michaella69

@ppperla Fakt dobrá diskuze :palec: ;) Měla jsem zrovna takovu náladu na nic… Jsem doma sama :( Ale tohle mě úplně zvedlo :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
285

Tak my letos oslavíme 23 let společného života a nikdy bych svého muže nevyměnila :hug: i když je občas na zabití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
25.5.12 20:57
@ježibaba123 píše:
Tak my letos oslavíme 23 let společného života a nikdy bych svého muže nevyměnila :hug: i když je občas na zabití :mrgreen:
:potlesk: :palec: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
3003
25.5.12 20:58

Hlasim se do klubu!! :palec: Stastna a verna uz 9 let..A ja teda verim ze jde mit vztah v kterym ani jeden neni nevernej.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
25.5.12 20:59

No, jsme sice spolu zatím 3,5 roku, ale máme dceru, prošli jsme si snad vším (tedy až na svatbu, ta nás ani ne za měsíc čeká:) ) a nikdy mne nenapadlo mu zahýbat a jeho snad taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.5.12 21:04

taky jsem šťastna a věrná :hug: letos mi bude 30 :roll: za život jsem vystřídala spoustu partnerů různých mentalit i pár magorů,hodněkrát jsem se zklamala i byla na dně,ale můj vztah za poslední 3 roky je snad už poslední,protože jsem v něm opravdu šťastná a pořád zamilovaná :srdce: Z lásky a plánovaně jsme zplodili naši teď už 9ti měsíšní dcerku,kterou oba zbožňujeme :hug:Jasně,že si občas vymněníme názor,to je snad normální,jak se říká „Láska bez hádky,to jsou jen pohádky.“,ale jinak jsme jeden k druhému velice tolerantní a vážíme si jeden druhého,a co máme dítě,tak dvojnásob a hlavně máme společný známý,to taky děla hodně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.5.12 21:08
@ppperla píše:
jooo nasrat dokáže každej chlap, ale neutíkáš hned do jiné náruče :-DD

zatim neutíkám a nemám to v plánu,ale nemužu stoprocentně říci že se to jednou nestane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
25.5.12 21:08

já, já, já se hlásím :D Letos spolu budeme 11 let, manželé 2 a dítě jsme si pořídili za odměnu, že jsme spolu 10 let :) Ale nas…mě taky dovede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.5.12 21:13

s manželem sme se taky poznali na netu a od prvního rande sme spolu začali chodit v září to bude 8 let manželé sme tři roky a kousek…někdy bych ho zabila někdy on zas mě sme oba tvrdé palice takže se docela i škorpíme, ale beru to jako koření vztahu a aspoň se spolu nenudíme :-D .ale dycky máme vsobě navzájem podporu a nikdy bychom si kvůli hádkám nezahli :hug: (obvzlášť když ty hádky jsou kolikrát jen pitomosti na kterých člověk upouští páru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.5.12 21:14

Ppperla, zdravím tam, kde mám rodinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam: .
A ano, hlásím se do klubu těch, kterým to klape a nevěru neuznávají :lol: . Se svým mužem jsem 14 let, z toho 9 let manželé. Krize byly a z toho jedna super veliká (pár zasvěcených zlatých holek ví, čím jsem si prošla :* :kytka: ), ale zatím jsem spolu. Zatím jsme to zvládli. Ale velmi neskromně uznávám, že jsme ten vztah zachránili hlavně díky ženské inteligenci :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí