Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucineeccka píše:
Jéé to je hezká diskuze.![]()
Doufám,že vám to všem dlouho vydrží.
![]()
Já jsem sice sama,ale neztrácím naději,že ta opravdu pravá láska existuje.
To víš, že se najde… na dobré věci se vyplatí počkat…
![]()
Jsme spolu osmý rok, potkali jsme se přes seznamku na netu, po týdnu se potkali a od tý doby jsme od sebe byli jenom párkrát. Pořád mám pocit že jsem vyhrála v loterii!
Nevěra? musela bych být nevěrná s ním, jinak bych si pohoršila B-)
Zaky jsem šťastná a věrná
I když si taky občas zanadávám, ale to k tomu životu patří ![]()
Taky se připojuji…jsme spolu 4rok a nedovedu si představit být s jiným mužem.Jsem štastná za to co mám,prožívám a užívám si každičkou minutku našeho života.V minulém manželství jsem s dětmi prožívala peklo na zemi a s nynějším manželem je to ráj na zemi…ono stačí málo k tomu,aby byl člověk v životě štastný a spokojený ![]()
Já se hlásím taky do klubu
. Jsem jednou rozvedená, se současným partnerem jsem zítra přesně 3 roky a 3 měsíce, dnes jsme týden manželé
. A jako „bonus“ máme téměř dvouletou dcerku.
Poznali jsme se na netu a ještě než došlo na „live“, tak jsem o něm prohlásila, že je to chlap mého života. A jsem ráda, že s odstupem času si za tímto tvrzením můžu stát. Neříkám, že je to NEJLEPŠÍ chlap, kterého jsem kdy poznala, ale je můj a miluju ho ![]()
@ppperla Fakt dobrá diskuze
Měla jsem zrovna takovu náladu na nic… Jsem doma sama
Ale tohle mě úplně zvedlo
![]()
Tak my letos oslavíme 23 let společného života a nikdy bych svého muže nevyměnila
i když je občas na zabití ![]()
@ježibaba123 píše:
Tak my letos oslavíme 23 let společného života a nikdy bych svého muže nevyměnilai když je občas na zabití
Hlasim se do klubu!!
Stastna a verna uz 9 let..A ja teda verim ze jde mit vztah v kterym ani jeden neni nevernej.. ![]()
No, jsme sice spolu zatím 3,5 roku, ale máme dceru, prošli jsme si snad vším (tedy až na svatbu, ta nás ani ne za měsíc čeká:) ) a nikdy mne nenapadlo mu zahýbat a jeho snad taky ne.
taky jsem šťastna a věrná
letos mi bude 30
za život jsem vystřídala spoustu partnerů různých mentalit i pár magorů,hodněkrát jsem se zklamala i byla na dně,ale můj vztah za poslední 3 roky je snad už poslední,protože jsem v něm opravdu šťastná a pořád zamilovaná
Z lásky a plánovaně jsme zplodili naši teď už 9ti měsíšní dcerku,kterou oba zbožňujeme
Jasně,že si občas vymněníme názor,to je snad normální,jak se říká „Láska bez hádky,to jsou jen pohádky.“,ale jinak jsme jeden k druhému velice tolerantní a vážíme si jeden druhého,a co máme dítě,tak dvojnásob a hlavně máme společný známý,to taky děla hodně ![]()
@ppperla píše:
jooo nasrat dokáže každej chlap, ale neutíkáš hned do jiné náruče
zatim neutíkám a nemám to v plánu,ale nemužu stoprocentně říci že se to jednou nestane ![]()
já, já, já se hlásím
Letos spolu budeme 11 let, manželé 2 a dítě jsme si pořídili za odměnu, že jsme spolu 10 let
Ale nas…mě taky dovede ![]()
s manželem sme se taky poznali na netu a od prvního rande sme spolu začali chodit v září to bude 8 let manželé sme tři roky a kousek…někdy bych ho zabila někdy on zas mě sme oba tvrdé palice takže se docela i škorpíme, ale beru to jako koření vztahu a aspoň se spolu nenudíme
.ale dycky máme vsobě navzájem podporu a nikdy bychom si kvůli hádkám nezahli
(obvzlášť když ty hádky jsou kolikrát jen pitomosti na kterých člověk upouští páru)
Ppperla, zdravím tam, kde mám rodinu
.
A ano, hlásím se do klubu těch, kterým to klape a nevěru neuznávají
. Se svým mužem jsem 14 let, z toho 9 let manželé. Krize byly a z toho jedna super veliká (pár zasvěcených zlatých holek ví, čím jsem si prošla
), ale zatím jsem spolu. Zatím jsme to zvládli. Ale velmi neskromně uznávám, že jsme ten vztah zachránili hlavně díky ženské inteligenci
.