Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
25.5.12 21:26

ahoj :mrgreen:
nerikam, ze je to nejaky recept…
ale kdyz jsem byla s pritelem cca 1/2 roku(ja tehdy 16let), tak jsem mu v opilosti zahnula…
a ten strach, ze bych o nej prisla me tak vylecil…
ted jsme spolu 11let, mame 4leteho syna a stavime rodinny dum.
a jsem fakt stastna ! ! !! ! ! ! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 21:29
@radúna píše:
Ppperla, zdravím tam, kde mám rodinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam: .
A ano, hlásím se do klubu těch, kterým to klape a nevěru neuznávají :lol: . Se svým mužem jsem 14 let, z toho 9 let manželé. Krize byly a z toho jedna super veliká (pár zasvěcených zlatých holek ví, čím jsem si prošla :* :kytka: ), ale zatím jsem spolu. Zatím jsme to zvládli. Ale velmi neskromně uznávám, že jsme ten vztah zachránili hlavně díky ženské inteligenci :mrgreen: .

Tak to gratuluji a doufám, že vydrží na věky a že díky ženské inteligenci bude na dále vztah rozkvétat a ne uvadat :-) ono se říká, že když vztah přežije kryzi jakoukoliv tak že je to bud posílí a upevní, nebo pošle od sebe.

• Citovat
  • Upravit
Michaella69
25.5.12 21:30
@ppperla píše:
děkuji :-) já ji jen založila. To hezké tady ženušky s partnerama nahodily :-D taky jsem za to ráda:-) nestíham už ani všem psát jak jsem za to ráda :-D prostě to tu jen hltám:-)

jj, tak nějak :D Narazila jsem na diskuzi, která tě k tomu asi přiměla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Přečetla jsem si jen zakladatelku a jen kousek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2185
25.5.12 21:30
@ppperla píše:
@tessy a tojá chci na pohádky věřit dál a jak koukám tak ono jde pohádek dosáhnout:-) Čemu by člověk měl věřít, když by přestal věřit na lásku??

Ona se dosti plete romantická zamilovanost a dlouhodobá láska, jsou to dvě hodně jiné věci. Většinu baví právě ta romantika a zamilovanost a přes nepříznivé období se nepřeklene, nezapracuje, alebrž zdrhne :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.5.12 21:31

Tak já se taky přidávám ke spokojeným a věrným. Sice nejsme jako dvě hrdličky, občas je tu oblačno, občas i bouřky, ale když to shrnu kolem a kolem, tak vítězí spokojenost a to, že se máme rádi. Máme za sebou 5 let manželství, 8 let jsme spolu celkem a jak to bude dál, to je samozřejmě ve hvězdách. Ale doufám že to zůstane tak, jak to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18128
25.5.12 21:31

22 let spolu, z toho 12 let manželství, v manželství jsem fakt věrná ;) Teda skutkem, myšlenkou občas zhřeším. Šťastná jsem, nechtěla bych jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
25.5.12 21:33

Jsme spolu 13let a 7 let jsme manželé, máme postavený krásný baráček a máme 5ti letého prcka - milujeme se jako od prvního dne, co jsme spolu :palec: mám neuvěřitelného chlapa na kterém miluju všechno. Nepodvádíme se - nemáme to za potřebí ;)

Prošli jsme si hodně špatnými věcmi (dvě revize z důvodu genetické nemoci u plodu) a v každý chvíli stát při mě a dokazoval mi, jak mě miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 21:33

@Michaella69 :-DDD ANO PŘESNĚ a dneska se otevřela další podobná diskuze to už na mě bylo moc:-D tahle diskuze ty negativni převálcovala :-D V jedne diskuzi se někdo zamiloval do prodavače v další do gynekologa. :-DD už ani nevim jestli se v těch diskuzích smát, nebo brečet, ale tohle jsme už potřebovala._) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14598
25.5.12 21:35

jááááá :pankac: :pankac: :dance:

Ale až ve 2 manželství nás obou :srdce: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
25.5.12 21:36

I já jsem šťastná a věrná..čekáme s přítelem rodinku a oba se už moc těšíme.. :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5505
25.5.12 21:38

Jaaaaaa :) … vidis sama, ze za 2 hodky je uz tady 7 stranek stastnych emiminacek, tak doufam, ze Te to pozitivne naladi trosicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.5.12 21:38
@Marau píše:
jááááá :pankac: :pankac: :dance:Ale až ve 2 manželství nás obou :srdce: :srdce: :*
:mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
25.5.12 21:39

Nevím, možná jsem naivní, ale myslím, že každej člověk má rozumu dost na to, aby se uměl ovládnout… Že se občas objeví někdo, kdo mi může bejt sympatickej, to je asi normální… Ale hledat výmluvy pro zdůvodnění si, že na nevěru mám právo atd… :nevim: Nechápu a neuznávám…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
25.5.12 21:39
@ppperla píše:
@Silwinka87 ja myslím, že každej se háda kvuli pitomostem :-)

Jo jo.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3429
25.5.12 21:43

Já taky :pankac: jsme spolu necelých 7 let, za chvíli oslavíme čtvrté výročí svatby. Taky se občas pohádáme, ale bez toho by to snad ani nešlo. Já bych ani zahýbat nemohla, neumím totiž lhát a hned by to na mě bylo poznat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí