Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tiez sa hlasim. A takisto ze na rozpravky treba verit, moj princ sa zamiloval do mojho obrazku, zabil draka a do pol roka bola. Sme spolu 5 rokov, cakame druheho prcka a ja tvrdim ze neverna nebudem NIKDY. Ostatne, mam doma virtuoza, preco by som mala ozrata testovat kdejakeho fusera? (A tak trosku si myslim o nevernikoch ze su sebecki slabosi, co si sama o sebe mysliet nechcem
)
A vobec, moja mama je mojmu otcovi verna az za hrob (a ze je uz skoro 30 rokov po smrti) a tchanovcov som nacapala ako sa este teraz drzia za rucicky.
Vsetko sa da, len treba uverit ze co do mlynceka das, to z neho vypadne. Ked si budem opakovat ze nevera je normalna a raz sa mi to MOZE stat, tak sa mi to zarucene raz aj STANE.
Já, v červnu to bude 12 let…někdy bych nejradši sice utekla, ale vždycky to za chvíli přejde a jinak jsme šťastní!!!! Tedy já určitě a z manželového projevu můžu říct, že on taky ![]()
Já se taky hlásím… Teď máme i nádhernou dcerku…miluju je oba víc, než svůj život ![]()
Jáááá takyyyyyyy!!!!! Nedávno jsme oslavili 10 let, minulý týden 7. výročí svatby. Pořád manžela miluju, pořád si ho vážím, pořád mám chuť mu dělat radost a pořád chci být jen jeho. On je lepší, než bych si mohla kdy přát a nikdy bych ho nevymněnila. Na růžové brýle už to vážně svádět nejde- po všech stránkách jsem absolutně spokojená. Každý den našeho vztahu je pro mě potvrzením, že on je pro mě ON! ![]()
Taky se hlasim do klubu. S manzelem se zname 11 let, svoji jsme 9 let a stale nam to klape. Zadne problemy, zadne hadky, jsme proste oba naladeni na stejnou notu a pohoda.
Musim to zatukat! A to jsme oba uplne odlisni. Ja Ceska, on American, ja bila, on cernoch, navic je o 27 let starsi nez ja.
si tu připadám jak malá holka, ale já tu nad těma vašima příběhama aji slzičku zatlačuji:-) Jsem děsná citlivka asi nebo co haha Ale jsem strašně šťastná za tyhle příběhy. Dokonce jsem svému chlapovi přečetla pár vašich příběhů.
Jemu NAŠTĚSTÍ první láska taky nevyšla. A ani jiné.Ale taky mi říká že až semnou zažívá tu PRVNÍ A POSLEDNÍ LÁSKU. Tak jsem mu musela ty krásné příběhy taky přečíst, aby taky viděl něco krásně pozitivního a ne jen to zlo všude kolem.
@Easinka píše:
Taky se hlasim do klubu. S manzelem se zname 11 let, svoji jsme 9 let a stale nam to klape. Zadne problemy, zadne hadky, jsme proste oba naladeni na stejnou notu a pohoda.Musim to zatukat! A to jsme oba uplne odlisni. Ja Ceska, on American, ja bila, on cernoch, navic je o 27 let starsi nez ja.
jakoze tak to smekám:-D tolik extrému a přesto nádhera gratuluji moc a přeji hodně štěstíčka.
Diky a taky preju do budoucna jenom sama pozitiva a socialni jistoty!
![]()
@ppperla píše:
jakoze tak to smekám:-D tolik extrému a přesto nádhera gratuluji moc a přeji hodně štěstíčka.
@ppperla píše:
Já se MOC omlouvám, že zakládám tuhle diskuzi, ale mám pocit, že pokud nezačnu číst i nějake pozitivní životní příběhy, tak že brzo přestanu věřit, že v dnešní době může být člověk i šťastný.
Vím, že né vždycky se vydaří v životě natrefit hned na poprvé na tu pravou lásku. I já jsem již rozvedená a zažila jsem kde co. Ale přesto vše zlé co je za mnou tak jsem šťastná se svým partnerem, mám zdravé dítě a dokáži se radovat s maličkostí.
Poslední dobou tady vídám samé negativní diskuze.
Dá se v dnešní době věřit v opravdovou lásku, která opravdu vydrží??
Musí pořád nějaké ženy, nebo nějací muži zahýbat svým polovičkám? Nejde to i bez toho? Já jsem nebyla nevěrná v životě a nevěru odsuzuji a chci dál věřit tomu, že to funguje i JINDE TAKHLE JAKO U MĚ.PROSÍÍMM JESTLI NĚKDO takovej tady je prosím pišteeeee
nechci už číst jak milujete své prodavače, doktory a kolegy v práci.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Také jsem se spálila, expřítel mi byl nevěrný, ale nyní mám nejskvělejšího muže, kterého jsem mohla potkat. ![]()
1.10.2011 sme měli svatbu a já pevně věřím, že nám to vydrží, dokud nás tzv. smrt nerozdělí.
@LUCIPERKA-ddub tak láska až za hrob:-) krásné:-) my si zase říkáme že se budeme milovat na věky věků:-)
TAK GRATULUJI.
Taky se hlásím,jsem spolu 13.let, z toho 10 jako manželé, navzájem se podporujeme a milujeme, vím že se postará o děti i o mě, když to bude potřeba a nedokážu si představit,že bych ho neměla.
My jsme relativně šťastní, žádný nevěry jsme neřešili
Jsme spolu skoro 10 let ![]()
@ppperla píše:
@Lucienda1 to jsi moc krásně napsala.@Lucinka_Kla a já přeji aby to tak opravdu bylo tohle ráda čtu.
@Sarik12 to má někdo dvojnásobne štěstí že snad i první lásečka vyšla??
Nám vyšla první láska
![]()