Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
28.5.12 16:57

Taky se přidám.jsme spolu 15let a brali jsme se po 13letech :jazyk: :jazyk: Ještě dneska se držíme za ruku jako za mlada a jsme štastný.Nevěru nějak neřeším dokud na ní nepřijdu..zatím je to dobrý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
28.5.12 17:06

@denisa 76 gratuluji :-) a zasee po takové době co se páreček vzal :-D ale mooccc gratuluji. A buu věřit, že žádná nevěra nebyla:-) :*

• Citovat
  • Upravit
29350
28.5.12 17:40
@ppperla píše:
nádhera tak to je fajn, protože nevím jestli jsi četla nějaké stránky do zadu. Já četla všechny a mnoho lidí psalo, že jsou třeba v 10 letem vztahu a dva roky manželé :-D A kdybychom se měly řídit zase podle toho co se píše v chytrých časopisech, tak by to už dávno byly přechozené vztahy, protože tam radi po peti letech nejpozději se vzít jinak by to byl přechozenej vztah :-D Ale mi to přijde taky hloupost. Hlavně to musejí chtít oba a dneska mít peníze na svatbu to by byl pomalu vybavenej krásně celej byt :-)

No jako přechozenej vztah se bere, když spolu chodí tak dlouho a nikam se to neposune, čili nemají děti a někdy ani nebydlí spolu… prý nejméně po dvou letech by se z toho „chození“ stát něco víc, svatba, dítě, sestěhování, prostě cokoliv, co je víc než jen to chození… jinak svatba může být jen malá a nemusí stát skoro nic, úřady oddávají i některé dny zdarma, prstýnky můžou být z oceli do tisícovky za oba, hostina může být taky jen takový oběd někde v restauraci, takže taky třeba za tisícovku, stačí dva svědci a ne lidí jak na plese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18128
28.5.12 18:52

Přechozenej vztah je taková zas vymyšlená škatulka, blbost, znám hodně párů, včetně nás, který spolu chodily víc než těch 5 let. Jde asi spíš fakt o to, aby se ten vztah někam posunul, třeba sestěhováním, ale když začnou spolu hodně mladí - my jsme spolu od mých 16, je logické, že po pěti letech se brát nebudou, pokud studujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
OOlula
29.5.12 16:01

Tak my jsme se brali po 8 letech a manželé jsme 5 let.A musím říct, že bych jiného chlapa nechtěla a jsem šťastná, že ho mám.
Samozřejmě jsou dny kdy bych ho něčím praštila, ale to je všude :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2464
30.5.12 23:49

Tak my jsme spolu s mužem 18 let a brali jsem se po 11 letech. Jsem s ním spokojená a štastná. Samozřejmě i u nás platí to, že někdy je líp a jindy je hůř a občas je na zabití. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.5.12 09:36

Tak my se známe 12 let (první věc, co jsem mu kdy řekla, bylo Dobrý den :lol: - kolega od taťky z práce, o 7 let starší, mi bylo 14 :lol: ), pak z toho bylo všelijaké jiskření, ale on měl přítelkyni, já pak taky jeden delší vztah plus pár jednorázovek…
Myslela jsem, že on bude další jednorázovka :oops: , no zatím je to mnohorázovka už 7 let :lol: , ale svoji nejsme… Pořád nějak nejsou finance :roll: a když jsou, tak jsme si radši koupili novou postel a matrace :dance: a podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.5.12 09:57

Ja jsem po dlouhem hledani nasla fakt chlapa,ktereho miluju a mame spolu syna 9 mesicu a v cervenci se budem brat.Myslim,si,ze nam to snad vydrzi.Kazdy jsme se v mladi naradil dle sveho a ted uz oba vime co od vztahu chcem.Nebo alespon tak to vidim ja a myslim si,ze muzu mluvit i za pritele. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.5.12 09:59
@Regina Hero píše:
No jako přechozenej vztah se bere, když spolu chodí tak dlouho a nikam se to neposune, čili nemají děti a někdy ani nebydlí spolu… prý nejméně po dvou letech by se z toho „chození“ stát něco víc, svatba, dítě, sestěhování, prostě cokoliv, co je víc než jen to chození… jinak svatba může být jen malá a nemusí stát skoro nic, úřady oddávají i některé dny zdarma, prstýnky můžou být z oceli do tisícovky za oba, hostina může být taky jen takový oběd někde v restauraci, takže taky třeba za tisícovku, stačí dva svědci a ne lidí jak na plese…

Tak presne takovou svatbu jak pises budeme mit my :lol: vzdyt svatba nemusi byt nutne za tisice.Staci za par mala,ale hezka.A i tak bude pro nas krasna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
31.5.12 11:04

Ahoj zakladatelko, tak tě mohu uklidnit a napsat že i já jsem opravdu šťastná. S manželem jsem se seznámila před pěti lety. Kvůli němu jsem se rozvedla a i on při našem seznámení byl v rozvodovém řízení. Náš vztah celou dobu bojoval s obrovskými problémy - já jsme spálila mosty a byl klid, ale manžel, vzhledem k tomu, že má z předchozího manželství 12ti letého syna, tak on ty mosty prostě spálit nemůže. Seznámila jsem se s ním a netušila do čeho jdu. Můj muž je voják z povolání a při rozvodu se dozvěděl, že druhé dítě (3 leté), které má se svou ex není jeho, manžel si přinesl 1 igelitku věcí, všechno jí nechal - byt, auto, vybavení a navíc si do našeho vztahu přinesl 600 000 dluh - splácel po celou dobu přes 19 000 a to jsme ještě nesnědly ani rohlík. Dluhy se doplatí až letos v říjnu…Do toho jsem před třemi roky otěhotněla, takže jsem na mateřské,peněz máme málo, pořád něco řešíme, ale vždy když nastane nějaká další jobovka, sedneme si, dáme si pusu, koukneme na naí nádhernou dcerku a řekneme si, že to spolu zase zvládneme. Já jsem rozhodně nebyla anděl a můj muž má za sebou také spousty milenek (jeho žena měla z 10ti letého manželství 6ti letý milenecký vztah, ale mohu říct, že jsme se hledali až jsme se našli - už věřím na pravou lásku, protože my si naprosto věříme, jsme si věrní a hlavně jsme šťastní. Vztah není o penězích, ale o zdraví a štěstí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
31.5.12 20:25
@Simkaa píše:
Já jsem taky věrná 5 let a velmi štastná. Nikdy bych nepodvedla pro mě je nevěra veliká potupa osobnosti.

Simkaa, nevím, jestli jsem Tě správně pochopila, ale já bych se přidala s tím, že jsem vždy nevěru vnímala spíše jako něco, čím budu akorát ponižovat sama sebe, rozhodně se tím nikomu nepomstím, ani mi to nezvýší sebevědomí, naopak bych ze sebe měla pocit, že jsem už klesla na úplně dno své vlastní sebeúcty…pokud jsi to tak myslela, tak se s Tvým názorem ztotožňuju na 100 %. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14
1.6.12 08:34

Taky se přidávám. Jsme spolu 20 let, 19 let manželé. Prožili jsme spolu hodně krizí, od vážné nemoci, nedostatkem financí, časové náročnou prací, kdy jsem byla na všechno sama. Dnes když se na tyto krize dívám zpětně mi to tak strašné nepřipadá a lituji, že před léty jsem neměla ty zkušenosti co mám dnes, ušetřili by jsme si v manželství spoustu zbytečných nedorozumění. :hug: Na druhou stranu, bez těchto krizí by jsme se nedostali k takovému vztahu, který dnes máme, kdy vím,že bych svého muže za jiného vyměnit nechtěla.
Myslím, že podobné se přitahuje, protože ani v mém okolí z našich přátel a rodiny není nikdo, kdo by se rozváděl kvůli nevěry. Znám víc lidí, kterým to ve vztahu klape, než naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
1.6.12 12:50
@Verča1985 píše:
Ahoj zakladatelko, tak tě mohu uklidnit a napsat že i já jsem opravdu šťastná. S manželem jsem se seznámila před pěti lety. Kvůli němu jsem se rozvedla a i on při našem seznámení byl v rozvodovém řízení. Náš vztah celou dobu bojoval s obrovskými problémy - já jsme spálila mosty a byl klid, ale manžel, vzhledem k tomu, že má z předchozího manželství 12ti letého syna, tak on ty mosty prostě spálit nemůže. Seznámila jsem se s ním a netušila do čeho jdu. Můj muž je voják z povolání a při rozvodu se dozvěděl, že druhé dítě (3 leté), které má se svou ex není jeho, manžel si přinesl 1 igelitku věcí, všechno jí nechal - byt, auto, vybavení a navíc si do našeho vztahu přinesl 600 000 dluh - splácel po celou dobu přes 19 000 a to jsme ještě nesnědly ani rohlík. Dluhy se doplatí až letos v říjnu…Do toho jsem před třemi roky otěhotněla, takže jsem na mateřské,peněz máme málo, pořád něco řešíme, ale vždy když nastane nějaká další jobovka, sedneme si, dáme si pusu, koukneme na naí nádhernou dcerku a řekneme si, že to spolu zase zvládneme. Já jsem rozhodně nebyla anděl a můj muž má za sebou také spousty milenek (jeho žena měla z 10ti letého manželství 6ti letý milenecký vztah, ale mohu říct, že jsme se hledali až jsme se našli - už věřím na pravou lásku, protože my si naprosto věříme, jsme si věrní a hlavně jsme šťastní. Vztah není o penězích, ale o zdraví a štěstí. :srdce:

Tohle byl opravdu drsnej příběh, ale pohádkovej tak přeji hodně štěstí a spoustu síly k tomu, aby ten vztah nadále byl takhle silnej i tím, že se musel posílit tím zlem, které bylo.

• Citovat
  • Upravit
peka83
1.6.12 12:54
@Verča1985 píše:
Ahoj zakladatelko, tak tě mohu uklidnit a napsat že i já jsem opravdu šťastná. S manželem jsem se seznámila před pěti lety. Kvůli němu jsem se rozvedla a i on při našem seznámení byl v rozvodovém řízení. Náš vztah celou dobu bojoval s obrovskými problémy - já jsme spálila mosty a byl klid, ale manžel, vzhledem k tomu, že má z předchozího manželství 12ti letého syna, tak on ty mosty prostě spálit nemůže. Seznámila jsem se s ním a netušila do čeho jdu. Můj muž je voják z povolání a při rozvodu se dozvěděl, že druhé dítě (3 leté), které má se svou ex není jeho, manžel si přinesl 1 igelitku věcí, všechno jí nechal - byt, auto, vybavení a navíc si do našeho vztahu přinesl 600 000 dluh - splácel po celou dobu přes 19 000 a to jsme ještě nesnědly ani rohlík. Dluhy se doplatí až letos v říjnu…Do toho jsem před třemi roky otěhotněla, takže jsem na mateřské,peněz máme málo, pořád něco řešíme, ale vždy když nastane nějaká další jobovka, sedneme si, dáme si pusu, koukneme na naí nádhernou dcerku a řekneme si, že to spolu zase zvládneme. Já jsem rozhodně nebyla anděl a můj muž má za sebou také spousty milenek (jeho žena měla z 10ti letého manželství 6ti letý milenecký vztah, ale mohu říct, že jsme se hledali až jsme se našli - už věřím na pravou lásku, protože my si naprosto věříme, jsme si věrní a hlavně jsme šťastní. Vztah není o penězích, ale o zdraví a štěstí. :srdce:
:-) já jsem klidná já si myslím, že koneřně mám báječného chlapa.:-) Taky krásnej příbeh napinavej. A ano ty krize bud vztah zničí, nebo posunou ještě dál a posílí. Pokud v tom není nevěra tak vztah stojí za to , aby člověk s tím druhým byl v dobrém i ve zlém. A to je ta pravá láska. Ne jen, že někdo je s někým dokud všechno vychází a všechno klape. Ale přesně jak píšeš, nemoc, peníze a to vše je zkouška, která vztah řádně prověří a pak teprve lidi mohou mluvit o tom, že je to ten opravdovej vztah. :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
1709
2.6.12 13:43

Teda vůbec si neumím představit s někým chodit několik let a bydlet každý zvlášt. My spolu začli bydlet po 2 týdnech :pankac: . už jsme spolu 10 let :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí