Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
14.8.12 21:48

S mym manzelem jsem pet let a jsem fakt stastna… Za tri mesice cekame prvni miminko, postavili jsme dum, hodne jsme cestovali, hodne oba pracujeme.
To vis, ze se take vyskytne vymena nazoru, ale to se vyresi hned a na miste, aby pak pozdeji nebyly nedorozumeni, to same, kdyz se mi neco nelibi (napr. o tchyni jako skoro kazdy zensky.. :) ) Ale vse resime vzdy co nejdrive a otevrene. O vsem mluvime otevrene a je treba velka tolerance, nesledovani a nezarleni jeden na druheho, ale to je asi u inteligentnich lidi samozrejmosti.
Velkou vahu k tomu, ze se nehadame prikladam uplne financni nezavislosti… Je to hodne dulezite!
K manzelovi mam uctu a on ke mne a chtela bych s nim zestarnout… Ver tomu, ze existuje laska a ze na Tebe nekde ceka!!! Pro kazdeho sviti na obloze jedna hvezda a ta je ta prava!!! Neni to pohadka, vim o cem mluvim, prozila jsem si do svych 28 let toho dost a proto si toho ted tak nesmirne vazim. Preju Ti hodne stesti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
14.8.12 22:03
@jizvíková píše:
Mě by zajímalo, kde berete jistotu, že jste v páru oba věrní :mrgreen:

Tak já to prostě vím, protože vím co můj manžel celé dny dělá - podniká ve vedlejší vesnici, kam za ním s dětma denně chodíme a příští měsíc tam budeme i bydlet, takže bude chodit do práce jenom přes dvůr a z kuchyně mu uvidím až pod ruce :mrgreen: Jinak sám nikam nechodí ani nejezdí, pouze pracovně, nebo nakoupit, nebo někam jedeme všichni. 20× denně si voláme, ne abychom se kontrolovali, ale prostě všechno musíme vždycky hned prodiskutovat spolu, jakmile se mi dítě pokadí, okamžitě mu volám a když mu se v práci něco nedaří, taky mi hned volá, víme prostě o každém pohybu toho druhého :D NIKDY by nešel sám třeba do hospody nebo na zábavu, tohle u nás prostě neexistuje, on o takové věci absolutně nestojí. Nemá ani žádné svoje koníčky, zájmy máme společné. Kamarády a kamarádky máme taky většinou společné. No prostě svého manžela znám a vím že on není ani ta povaha aby se zajímal o jinou ženskou, spíš mám někdy pocit že mi zahýbá se svou prací, tou on prostě žije a věnuje jí nejvíc své energie, takže energie na nějaké randění už mu stejně nezbývá :)

• Citovat
  • Upravit
16906
14.8.12 22:05

My ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.8.12 22:06
@ŠáruušN píše:
Tak já to prostě vím, protože vím co můj manžel celé dny dělá - podniká ve vedlejší vesnici, kam za ním s dětma denně chodíme a příští měsíc tam budeme i bydlet, takže bude chodit do práce jenom přes dvůr a z kuchyně mu uvidím až pod ruce :mrgreen: Jinak sám nikam nechodí ani nejezdí, pouze pracovně, nebo nakoupit, nebo někam jedeme všichni. 20× denně si voláme, ne abychom se kontrolovali, ale prostě všechno musíme vždycky hned prodiskutovat spolu, jakmile se mi dítě pokadí, okamžitě mu volám a když mu se v práci něco nedaří, taky mi hned volá, víme prostě o každém pohybu toho druhého :D NIKDY by nešel sám třeba do hospody nebo na zábavu, tohle u nás prostě neexistuje, on o takové věci absolutně nestojí. Nemá ani žádné svoje koníčky, zájmy máme společné. Kamarády a kamarádky máme taky většinou společné. No prostě svého manžela znám a vím že on není ani ta povaha aby se zajímal o jinou ženskou, spíš mám někdy pocit že mi zahýbá se svou prací, tou on prostě žije a věnuje jí nejvíc své energie, takže energie na nějaké randění už mu stejně nezbývá :)

To je vtip? Že pokaždé když se Ti dítě pokadí okamžitě voláš manželovi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.8.12 22:07

Jsem věrná a šťastná a manžel taky (věrný určitě a šťastný snad taky :mrgreen: ). Jistá si jsem. Je v práci - kam chodím dost nepravidelně a často a kde jsou všichni v neoddělných kancelářích. Na skype se taky přes den bavíme pořád. Nebo je s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
14.8.12 22:11

My jsme s manželem 15 let a ano jsme si věrní, spokojení a zamilovaní. Zrovna dneska jsem dostala kytku a když se dcerka ptala za co ji maminka dostala, tak jí tatka řekl, že má maminku rád. :srdce: a že mi je věrný vím na 100% pracuje i z domu, kdzž je v práci zavolá jak se máme nebo jestli nepotřebuju něco koupit.Doma pracuje kolem baráku, věnuje se dětem, hraje fotbal… každej den děkuju za to že ho mám- hlavně když vidím jak ho děti milujou a že mu není nic zatěžko, i je všechny pohlídá a obstará když jdu třeba s holkama na kafe, do kina :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
14.8.12 22:14
Nenech se nikym vytocit, pokud Vam to obema vyhovuje a je to tak hezky pro oba, tak si volejte opravdu i kvuli tomu hovinku! Rozhodne to je lepci, nez kdybyste litali kazdej jindy a jinde! Docela Vam fandim! Je to zivot fakt pro rodinu a jeden pro druhyho a to nikdo, kdo to nezazil nedovede pochopit! :hug: :kytka:
@ŠáruušN píše:
Tak já to prostě vím, protože vím co můj manžel celé dny dělá - podniká ve vedlejší vesnici, kam za ním s dětma denně chodíme a příští měsíc tam budeme i bydlet, takže bude chodit do práce jenom přes dvůr a z kuchyně mu uvidím až pod ruce :mrgreen: Jinak sám nikam nechodí ani nejezdí, pouze pracovně, nebo nakoupit, nebo někam jedeme všichni. 20× denně si voláme, ne abychom se kontrolovali, ale prostě všechno musíme vždycky hned prodiskutovat spolu, jakmile se mi dítě pokadí, okamžitě mu volám a když mu se v práci něco nedaří, taky mi hned volá, víme prostě o každém pohybu toho druhého :D NIKDY by nešel sám třeba do hospody nebo na zábavu, tohle u nás prostě neexistuje, on o takové věci absolutně nestojí. Nemá ani žádné svoje koníčky, zájmy máme společné. Kamarády a kamarádky máme taky většinou společné. No prostě svého manžela znám a vím že on není ani ta povaha aby se zajímal o jinou ženskou, spíš mám někdy pocit že mi zahýbá se svou prací, tou on prostě žije a věnuje jí nejvíc své energie, takže energie na nějaké randění už mu stejně nezbývá :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
14.8.12 22:21

S bývalým partnerem jsem byla 9 let a 9 let mě podváděl…o všech jsem věděla a tolerovala! :nevim: :zed: ale taky jsem občas zahnula - spíš jakože za trest a moje nevěra mě bolela víc, jak ta jeho!! :oops:

s nynějším partnerem jsem 5,5 roku - je jinej! :roll: oba se milujeme a já bych na nevěru ani nepomyslela! a jestli on někdy zahne, tak vím, že ne proto, že by chtěl a vyhledával to! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.8.12 23:20

Ano, momentálně obojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.8.12 07:24

Ano, taky se milujeme a jsme si věrní a jsme šťastní, pro jizvikovou, je to divné, ale fakt jsou páry, kteří to o sobě prohlásit mohou :* A v tom je to kouzlo lásky, důvěry a věrnosti víš :pankac: Máme 14tiletou holku a malého kluka a věřím, že spolu zůstaneme. Takže věrnost a štěstí jsou, ale je to tak, jaké si to kdo udělá, takové to má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
15.8.12 07:36
Jinak sám nikam nechodí ani nejezdí, pouze pracovně, nebo nakoupit, nebo někam jedeme všichni. 20× denně si voláme, ne abychom se kontrolovali, ale prostě všechno musíme vždycky hned prodiskutovat spolu, jakmile se mi dítě pokadí, okamžitě mu volám a když mu se v práci něco nedaří, taky mi hned volá, víme prostě o každém pohybu toho druhého :D NIKDY by nešel sám třeba do hospody nebo na zábavu, tohle u nás prostě neexistuje, on o takové věci absolutně nestojí. Nemá ani žádné svoje koníčky, zájmy máme společné

hmmm, tak tohle bych doma opravdu mit nechtela :roll:

• Citovat
  • Upravit
11
15.8.12 07:37

Neznám slovo nevěra… jsme spolu tak šťastní a spokojení, že si víc ani přát nemůžu. Jsem šťastná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.12 08:10
Když pominu telefonát o hovínkách, byla určitě nadsázka, tak je to skvělýb život, rodinný život, šťastný život, máme to stejně, vyjma toho telefonování, pracujeme spolu z domu, máme spoustu zájmů, ani kolikrát nestíháme, co bychom chtěli, spolu a teď s dětmi, jsme spolu. Společné dovolené, společné výlety, společní přátelé. Když byl tchán nemocný 400km od nás, já doma novorozeně a manžel se starší byl u nich a staral se, bylo to nekonečné, večery jsme spolu protelefonovali, bylo mi tak smutno a jim taky. Jsme spolu 22let přesně. A neměnila bych jediný den z těch 22let.
@LouLou píše:
hmmm, tak tohle bych doma opravdu mit nechtela :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.8.12 08:37
@terinka4444 píše:
Když pominu telefonát o hovínkách, byla určitě nadsázka, tak je to skvělýb život, rodinný život, šťastný život, máme to stejně, vyjma toho telefonování, pracujeme spolu z domu, máme spoustu zájmů, ani kolikrát nestíháme, co bychom chtěli, spolu a teď s dětmi, jsme spolu. Společné dovolené, společné výlety, společní přátelé. Když byl tchán nemocný 400km od nás, já doma novorozeně a manžel se starší byl u nich a staral se, bylo to nekonečné, večery jsme spolu protelefonovali, bylo mi tak smutno a jim taky. Jsme spolu 22let přesně. A neměnila bych jediný den z těch 22let.

Přesně tak, já s tebou naprosto souhlasím :palec: Máme to naprosto stejné a myslím si, že tak to prostě je, když se najdou dva lidi, kteří k sobě prostě patří :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
15.8.12 08:52

@monika32 ja jsem taky verna a dovolim si rict ze stastna, ale to je asi o povaze tech dvou. samozrejme kdyz vam to takhle vyhovuje, dobry, ale ja bych si pripadala jak ve vezeni, nemit prostor a cas pro sebe sama a delat ale uplne vsechno spolecne…patrit k sobe pro nas neznamena byt porad spolu.Ale to neni kritika vas, kterym to tak vyhovuje, jen komentar ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky