Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
26.5.13 16:51

@Jasněnkaa já jsem na vesnici ja si socku nevyberu :-D nám tu jezdi jen žluté. A sousedka má červené auto a bydlí u zastávky:-D tak doufám, že mě někdy sveze :-DD
A naštěstí nekouřím.
Hele a tak si zakuř marihuanu třeba ti pak bude barva ukradená, když ty elektronické dělají tak nechutné :-DDD ještě že jsem nekuřačka :-D :dance:

• Citovat
  • Upravit
94
26.5.13 16:52

@peka83 jo diky, je to velka laska, uz mame i miminko, ale byly horsi casy, skoro devet let ve vztahu s nekym kdo mi za to nestal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.5.13 16:53

Já se taky přidávám :kytka: jsem mooc šťastná :srdce: a být nevěrná bych nikdy nedokázala a ani bych nevěru neodpustila.

„Nejlepší cesta, jak vychovat muže k věrnosti, je dát mu jasně najevo, že se v jeho věrnost věří. Jakmile muž cítí, že je podezírán z nevěry, domnívá se, že má k nevěře právo.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
26.5.13 16:56

@svycarka ja sem tak hodná až blbá, že já bych se proflákla. přiznala bych se. I když bych věděla že příjdu o vše. Takže jak říkám svým způsobem jsme v tomhle i blbá:-DD
To říkám furt že ty srazy jsou strašná věc:-D lidi jsou starší vnímají vše jinak není už nikdo jako kdysi na školách. Jsou to prostě noví lidí podle mě s jinýma choutkama, než na základkách a středních:-DD. Já když byla na sraze tak jen na hodinku všechyn ty lidičky pozdravit. Pokecat hlavně s nej kámoškou. A budu za stíhačku, ale svému miláčkovi jsme sraz jednou z gymplu předem zakázala. Měl třídu plnou holek a byli tam jen tři kluci. Řekla jsem že jestli chce at si s klukama udělá sraz, ale že třída plná bab a ještě v podnapilém stavu. To bych asi seděla někde na houpacím křesle a pomalu a jistě bych šílela.

• Citovat
  • Upravit
20385
26.5.13 17:02
@Jasněnkaa píše:
Věrná jsem, ale šťastná ne! manžel mi dneska řekl, že moc kouřím a nechce mi koupit červený auto, to že v modrém a bílém vypadám jak trubka mu je uplně jedno :zed: :zed: :zed:

ty me jednou zabijes… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
26.5.13 17:08
@Lucys19 píše:
Já se taky přidávám :kytka: jsem mooc šťastná :srdce: a být nevěrná bych nikdy nedokázala a ani bych nevěru neodpustila.„Nejlepší cesta, jak vychovat muže k věrnosti, je dát mu jasně najevo, že se v jeho věrnost věří. Jakmile muž cítí, že je podezírán z nevěry, domnívá se, že má k nevěře právo.“

To je hezky napsané. Hůž se to ale dodržuje:-D naštěstí mylsíme s mojim stejně blbě :-D a řídíme se
NEDĚLEJ NIKOMU NIC CO TOBĚ SAMOTNÉMU BY VADILO.

Kdykoliv padne nějaká situace tak řeknu KLIDNĚ, ALE VCIŤ SE DO MÉHO CÍTĚNÍ A PŘEDSTAV SI TO OBRÁCENĚ.
Tím myslím třeba situaci co s eu nás jednou stala:
JEHO kamarádka z místa kde bydlel kdysi ještě než jsme spolu začali žít se rozešla s přítelem.
A najednou mu napsala zprávu na facebook co dělá a tak jak se má a jestli by se někdy nesešli pokud to jeho přítelkyni nebude ovšem vadit. Kdžy měla přítele tak o sobě nedala ani vědět to je jasné :-)

Tak mi to přítel řekl, že mu napsala a že o co jde. Vím že jemu se nelíbí a příjd emu spíše jako muž než žena. Ale podle mě at vypada třeba sebevíc jako chlap je stále ženou s ženským myšlením. NEMUSEL MI TO ANI ŘÍKAT A MOHL SE SNÍ SEJÍT. aLE ZJISTIT TO NĚKD YNÁHODOU ASI BY MĚL MALÉR:-P

zeptala jsem se proč když jej chce vidět a ví že má přítelkyni proč třeba nechce poznat i mě? že to jako se tak i dělává že se přátelům partner představí a podobně. A tak jsem mu řekla. Jo běž si, ale ne že mi pak řekneš že jsem měla pravdu, že si na tebe vzpomenula zrovna po rozchodu kdy asi hledá utěšovatele. A at si tak ypředstaví jak by bylo jemu kdybych šla s kamarádem který se zrovna rozešel s holkou a je sám a zdrcený na schuzku jen tak pokecat. :-DD

Náhodou se asi 14 dnů před tím ozval můj spolužák a ptal se jak se mám já a kdy mě může vidět. Tehda jsem mu slušně napsala že kdykoliv, že ho ráda uvidím a že mu velmi ráda představím svého partnera. Kamarád souhlasil a řekl že ho rád pozná a že vezme i svou partnerku :-)

Partner te holce odepsal, že sejít se můžou kdykoliv že spolu jezdíme do toho města často a že mužeme sednou všichni a že se alespoň poznáme:-D No najendou byla dlouhatánská odmlka a ona už se neozvala:-DD čím to asi bylo??

Takže bych chtěla říct že na jendu stranu jsme žárlivá na druhou stranu jsem žena a tím pádem mám i jiné cítetní než muži v takových situacíh a to je dobře. Každé pohlaví by se mělo právě doplnovat. Jen muži kolikrát ani nevicítí o co ženským opravdu jde, ale my ty ženské tahy dobře známe:-)

• Citovat
  • Upravit
152
26.5.13 17:23
@peka83 píše:
To je hezky napsané. Hůž se to ale dodržuje:-D naštěstí mylsíme s mojim stejně blbě :-D a řídíme se
NEDĚLEJ NIKOMU NIC CO TOBĚ SAMOTNÉMU BY VADILO.

Kdykoliv padne nějaká situace tak řeknu KLIDNĚ, ALE VCIŤ SE DO MÉHO CÍTĚNÍ A PŘEDSTAV SI TO OBRÁCENĚ.
Tím myslím třeba situaci co s eu nás jednou stala:
JEHO kamarádka z místa kde bydlel kdysi ještě než jsme spolu začali žít se rozešla s přítelem.
A najednou mu napsala zprávu na facebook co dělá a tak jak se má a jestli by se někdy nesešli pokud to jeho přítelkyni nebude ovšem vadit. Kdžy měla přítele tak o sobě nedala ani vědět to je jasné :-)

Tak mi to přítel řekl, že mu napsala a že o co jde. Vím že jemu se nelíbí a příjd emu spíše jako muž než žena. Ale podle mě at vypada třeba sebevíc jako chlap je stále ženou s ženským myšlením. NEMUSEL MI TO ANI ŘÍKAT A MOHL SE SNÍ SEJÍT. aLE ZJISTIT TO NĚKD YNÁHODOU ASI BY MĚL MALÉR:-P

zeptala jsem se proč když jej chce vidět a ví že má přítelkyni proč třeba nechce poznat i mě? že to jako se tak i dělává že se přátelům partner představí a podobně. A tak jsem mu řekla. Jo běž si, ale ne že mi pak řekneš že jsem měla pravdu, že si na tebe vzpomenula zrovna po rozchodu kdy asi hledá utěšovatele. A at si tak ypředstaví jak by bylo jemu kdybych šla s kamarádem který se zrovna rozešel s holkou a je sám a zdrcený na schuzku jen tak pokecat. :-DD

Náhodou se asi 14 dnů před tím ozval můj spolužák a ptal se jak se mám já a kdy mě může vidět. Tehda jsem mu slušně napsala že kdykoliv, že ho ráda uvidím a že mu velmi ráda představím svého partnera. Kamarád souhlasil a řekl že ho rád pozná a že vezme i svou partnerku :-)

Partner te holce odepsal, že sejít se můžou kdykoliv že spolu jezdíme do toho města často a že mužeme sednou všichni a že se alespoň poznáme:-D No najendou byla dlouhatánská odmlka a ona už se neozvala:-DD čím to asi bylo??

Takže bych chtěla říct že na jendu stranu jsme žárlivá na druhou stranu jsem žena a tím pádem mám i jiné cítetní než muži v takových situacíh a to je dobře. Každé pohlaví by se mělo právě doplnovat. Jen muži kolikrát ani nevicítí o co ženským opravdu jde, ale my ty ženské tahy dobře známe:-)

Tak to je dobré no :lol: :lol: Já jsem nejspíš taky trochu žárlivá - ale přesně, když mi něco vadí nebo něco chci, tak si o to řeknu, protože jinak bych se toho nedočkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.5.13 17:25

@peka83 mařenku ne, to radši přestanu kouřit. Jéžiši ty moje stavy po ní :roll: to bych fakt skončila na uzavřeným :mrgreen:

@svycarka já bych to kámošce taky rozmluvila. Pokud vztah funguje a jsou spokojený tak škoda pro jeden šuk všechno pokazit. A nezastávám se nevěrníků, jen si myslím že uklouznout může každý, proto nikdy neříkám nikdy ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.5.13 17:25
@pelikan21 píše:
ty me jednou zabijes… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no tak když mi nesluší tak co mám dělat? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.13 17:33

Ahoj také se přidám já jsem již 26 let šťasně vdaná a milujem se jako před lety, Julča

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.5.13 17:41
@Anonymní píše:
Ahoj také se přidám já jsem již 26 let šťasně vdaná a milujem se jako před lety, Julča

tak to gratuluju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
peka83
26.5.13 17:51
@Anonymní píše:
Ahoj také se přidám já jsem již 26 let šťasně vdaná a milujem se jako před lety, Julča

nádhera gratuluji. :hug: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20385
26.5.13 17:58
@Jasněnkaa píše:
no tak když mi nesluší tak co mám dělat? :roll:

slusiiiiiiiiiiiiiiiii… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
26.5.13 18:16

Ahojky, mám o 20 let staršího přitele a jsem věrná a štastná :-)sme spolu přes 3 roky, a je užasný ve všem :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
26.5.13 18:23

@Daja.pribram och láska roste v každém věku. 20 let je opravdu rozdíl ve věku, ale tak jako někdo je na zajíčky někdo je na starší a duležité je že si dva lidé rozumí. To že je někomu třeba dvacet let neznamená, že musí mít myšlení dvacetiletých a těm co je 50 nemusí mít myšlení jako 50 letí:-)
kamarádka má 25 a její partner 43 a čekají ted miminko a jsou spolu taky moc štastní a někdy nevím kdo s těch dvou je mladší když dělají blbiny. Tak hodně štěstíčka a přeji hlavně dlouhověkost a zdraví a věčnou lásku i s tou věrností :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky