Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem věrná a štastná už 11 let, máme 4 kluka a další nebude, protože už to že mám jedno je zázrak ale já se nehroutím třeba to přijde stejně nečekaně jako to první. ![]()
@Jasněnkaa píše:
@svycarka co se týče snach a zeťáka, mám naprosto jasno. Všechno je naučím, všechno jim vysvětlím, všechno si pohlídám, ti říkám budou šlapat jak hodinky
No představa je jedna věc, jsem zvědavá na realitu, mé dítě mě má na háku už ted, tak si moc šancí nedělám ![]()
Věrná jsem, šťastná ne. Šťastné manželství není jen o věrnosti. A i člověk v nešťastném manželství může být věrný.
@Prcek88 třeba budeš mít pak větší prsa někdo to má naopak. Já měla velké hezké prsa krásně tvarované. Teď mám po jendom dítěti prsa ala vyfouklej balonek
Čekám kdy se dofouknou, ale to nehrozí. A chi i druhé dítě tak nachvíli s epak dofouknou ale pak zas vyfouknou haha:-DD
@svycarka píše:
@jurášek 07.07.09 to chce bic a maly dvorek![]()
Tady nepomůže nic
![]()
@peka83
U mě to nehrozí
Ale, taky chceme druhý tak se aspon na tu chvilku zase nafouknou ![]()
Já jsem věrná i šťastná. 19 roků.
.
Jako bonus si dokonce uvědomuji, že to ani zdaleka není samozřejmé.
Neházejte flintu do žita
.
@svycarka píše:
@jurášek 07.07.09 co vymitac?
To jsem ještě nezkoušela dík za tip
![]()
@jurášek 07.07.09 zlehcuju to…neboj taky me to ceka a ty zu to budes mit za sebou ![]()
@svycarka píše:
@jurášek 07.07.09 zlehcuju to…neboj taky me to ceka a ty zu to budes mit za sebou
Já chápu, a třeba jeho puberty se děsím, to bude něco a jestli to přežijeme ve zdravý tak už nás nic neporazí ![]()
@svycarka tak povídej, nejdřív originál a pak verzi pro syna, vyberu co je lepší ![]()
@jurášek 07.07.09 důležitý je, se z ničeho neposrat, všechno ostatní se poddá
a aspoň dáte klukovi všechno, nemyslím jen peníze ale lásku a péči.