Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
já sem věrná, dokonale štastná v manželství které trvá už pět let, chození devět let a je mi 25 let. Sem každý den stastnější a stastnější a snad se brzo rozrosteme.. Manža říká že kdyby byly děti z jen z lásky máme 101 dalmatinu ![]()
Já jsem taky šťasná, až s tím ostatním lezu na nervy. Nikdo mi to moc nevěří a když se rozpovídám, tak si většina lidí myslí, že si vymýšlím. Tak to říkám jen kamoškám, které mě opravdu znají.
Jsem také věrná a štastná a mám toho nejlepšího chlapa
i když se sem tam pohádáme manžela bych neměnila
No ja stastna moc nejsem, rozchazim se s muzem po 10ti letem vztahu plnem jeho never. Ale nestezuju si, mam svoje deti, ktere jsou pro me vsim, dobiji me energii. Zadneho muze nehledam a hlavne se jich tak trochu bojim. Ale jsem hrozne rada, kdyz vidim, ze hodni a verni chlapi porad existuji a nejsou to jen pohadky ![]()
@kalinichta tak to nebyl ten pravý. To že s ním máš děti neznamená, že to byl ten pravý muž pro život. Někdo je najde prostě později. JÁ taky nežiji s otcem syna. Člověk nikdy neví jak to bude za deset let, ale musíme věřit. Co jíneho by nám potom zustalo:-)
@Markytka01 @SonaBN @dreana tak to je super ![]()
@Markytka01 jj to znám. Ale já zatím jen slyším že jsme spolu krátce (dva roky teměř) no pro někoho krátce mi to příjde jako desetiletí:-)
Taky mi někdy připadá, že fukční vztah je vyjímka ![]()
já jsem s mužem šťastná, jsme spolu pět let, občas samozřejmě nějaká krizovka proběhne, ale chceme být spolu, milujeme se, máme úžasnou dceru a když jsem si ho brala, myslela jsem to opravdu do konce života, protože tomu opravdu věřím, ač si možná kdekdo myslíá, že jsem naivní..moji rodiče jsou spolu 33 let, takže mám vzor v nich, taky to neměli vždy jednoduché a růžové, ale dnes mají tři(každým dnem čtyři
)vnoučata a myslím, že jsou spolu opravdu šťastní ![]()
Jsme spolu třináct let, jsem věrná, jestli on ne, tak to neuvěřitelně maskuje, a šťastná? Dnes bych ho nejradši zabila, ale to om mě určitě nekdy taky, takže když to zprůměruju, tak ano, jsem šťastná ![]()
@peka83 sice uz neverim (vypraveni by bylo na dlouho) ale dekuju
A preju ti moc moc lasky a stesti s pritelem a koukam ze dokonce nastavajicim manzelem
![]()
@Markytka01 píše:
Já jsem taky šťasná, až s tím ostatním lezu na nervy. Nikdo mi to moc nevěří a když se rozpovídám, tak si většina lidí myslí, že si vymýšlím. Tak to říkám jen kamoškám, které mě opravdu znají.
To je ono, o tom se nedá s nikým bavit, každej si myslí, že si to cucáš z prstu, nebo je chceš naštvat, ve chvíli kdy jde řeč o tom, jak jedný chlap je takovej, druhej je makovej a ty přijdeš s tím pohádkovým příběhem o připravené snídani, nebo odpolední kávě, donesený kytce, něžných slovech, přivrtané poličce či vykopaném stromu kvůli novému záhonu na bylinky, tak vypadá člověk jak tlučhuba.
Zrovna me to nevadi. Mam rada kolem sebe stastne lidi. Nejsem masochistka abych se utapela v depresich. Naopak. Kdyz vidim jak jsou kamaradky stastne, mam z nich radost. Nikdy me tim neotravuji
A proto jsem se zacetla i do tehle diskuze ![]()
JÁ, JÁ, JÁ ![]()
Jsme spolu 9 let, společná domácnost asi 8 a půl, společná hypotéka 7 let, dcera 2 a půl
Žádné krize nepěstujeme, milujeme se ![]()
Je to nejlepší chlap na světě a nejlepší táta na světě ![]()
@kalinichta Mě také někdy spíše zhorší náladu, když čtu diskuze jak muži zahýbají, ženy zahýbají, jak se perou o děti, jak je manžel mlátí. Taky jsem ráda, že tady napsalo tolik lidí už
To je důkaz o tom, že štěstí čeká na každého. Na někoho dříve a na někoho později. Já svého partnera miluji strašně moc. Jsou dny kdy mě taky strašně štve a je to i obráceně, ale to bude tím, že oni jsou muži a my ženy
Člověk si nesmí partnery představovat jako prince z pohádky. Jsou to normální lidé jako my.