Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
12.12.13 13:26

Tak já se hlásím taky mezi ty štastné a věrné, ted už novomanželky :D Mám užasného chlapa, pohodový a milující. :srdce: Jsme spolu 3 roky, manželé od podzimu, osvojil si mého syna a je mu skvělým tatínkem :hug: Kdysi když jsem byla mladá a blbá, skákala z jednoho povrchního vztahu s krasavci do druhého, tak mi bylo šumafuk, že jsem podváděla na levo na pravo, prostě láska to nebyla ani omylem :zed: Od té doby co mám dítě (ve 29 letech) jsem život přestala brát na lehkou váhu a toužila jsem po normálním trvalém vztahu, po partákovi na cestě životem a po tatkovi mému chlapečkovi. Sekala jsem dobrotu a věnovala se malému a po 2 letech svobodného rodičovství jsem přes seznamku našla pana pravého :srdce: :srdce: A kdyby mi někdo kdysi řekl, že si v roce 2013 vezmu prvního chlapa, který se mi ozve na inzerát, tak se mu vysměju :lol: a přeci se stalo! A nevěru neberu jako součást života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
12.12.13 14:42

Název téhle diskuse mě vždy (v dobrém!!!) rozesměje :-) protože občas mě napadlo totéž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.12.13 15:08

@Maria37 No, já někdy čtu ty názvy diskuzí a nedá mi to nečíst. Slečna/paní napíše srdceryvný výčet chyb a omylů a jak jim to ve vztahu neklape. Někdy to je fakt na zamáčknutí slzy, když třeba těhotnou opustí kvůli prsaté sousedce :poblion: apod. To si kolikrát říkám, jsme my tři (ja, manžel, syn) vůbec normální rodinka anebo je spíš normální mít problémy a pořád něco „řešit“ :nevim: My se s manželem ani nehádáme a to jsme spolu 3 roky (2.5 roku ve spol. domacnosti) Prostě oba nesnášíme hádky, jsme klidné nehádavé povahy, stejná znamení. Normálně spolu konverzujeme a diskutujeme bez zvýšení hlasu, Já jsem někdy nervák, když mne nekdo vytočí, naštěstí nikdy můj miláček, zato tchán je expert :cert: na vytáčení, když se montuje do věcí, které jdou mimo něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.13 21:18

Jsem zatím (21 roků) věrná, ale šťastná nejsem. Zrovna dneska jsem si řekla, že jsem si sňatkem zkazila život. Mám si ho ještě dál kazit? Nejsem masochistka, že jsem se ještě nerozvedla? :cert: :cert: :cert: :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
956
15.12.13 23:59
@Anonymní píše:
Jsem zatím (21 roků) věrná, ale šťastná nejsem. Zrovna dneska jsem si řekla, že jsem si sňatkem zkazila život. Mám si ho ještě dál kazit? Nejsem masochistka, že jsem se ještě nerozvedla? :cert: :cert: :cert: :,( :,( :,(

Tak to asi záleží na okolnostech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.13 00:13

Já věrná jsem. S partnerem jsem 4 roky a až na jednu líbačku, kdy jsem byla totálně na mol a byla jsem v oficiálním vztahu teprve týden, tak jsem byla hodná.
Ale přiznám se, že v okolí neznám nikoho, kdo by věrný byl - a ani svého otce bohužel :nevim:
Pravda, že já jsem taky zakoukaná do veterináře našeho kocoura, ale to jen platonicky a hlavně všechny představy zůstanou na vždy představami. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
16.12.13 00:16

Jo. ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
16.12.13 00:16

A tak platonicky predstavy to vubec nepocitam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
16.12.13 09:53
@Anonymní píše:
Jsem zatím (21 roků) věrná, ale šťastná nejsem. Zrovna dneska jsem si řekla, že jsem si sňatkem zkazila život. Mám si ho ještě dál kazit? Nejsem masochistka, že jsem se ještě nerozvedla? :cert: :cert: :cert: :,( :,( :,(

to mě moc mrzí. A jak psala @Maden záleží na okolnostech. Já taky byla jednou vdaná a rozvedla jsem se. A nepřipadám si nijak méně cenná. Jako nejsme ten typ co se prostě probere a řekne si. AJOO NEJSEM ŠTASTNÁ ROZVEDU SE. To vůbec. I já se snažila své manželství zachránit. Věděla jsem že se rozvedu s mužem co mě nikdy neuhodil, nechlastá a má nas rád.(mě a syna) Ale bohužel měli sme o životě jiné představy. On miloval a miluje kamiony. Prosila jsem ho ať je více doma, že tolik peněz nepotřebujeme, ale vidina velkého kamionu s užasnýma ozdobama měla nad ním velkou moc.
A já miluji rodinu a rodinný život. Usinat večer sama a probouzet se sama to nešlo. Já na to nemám. Viděla jsem jak dítě roste a čas utíká. Rozvedla jsem se nějak ve 25 letech. Brala jsem to jako takovou prohru. Nikdo se nevdává, aby se rozvedl, ale když to jinak nejde, tak nebudu přece v ve vztahu nebo manželství, kde nejsem šťastná. Ukončila jsem to dřív, než by se mi můj ex manžel zhnusil. Protože tohle by určitě časem nastalo. I když to byl bolestivý rozchod, tak vím, že teď jsme oba šťastní že to tak bylo. Můžeme být rádi, že nepatříme mezí páry co si nepůjčí ani děti a jen se hádají. Naše dítě má má své rodiče a o nic nepřichází. Nikdo mu nic neupírá a tak vím, že naše dítě vyroste šťastně se vším všudy. Nevím jaké okolnosti tebe dělají nešťastnou.

• Citovat
  • Upravit
peka83
16.12.13 09:54

@Maculinka já mám naštěstí kolem sebe hrstičku těch věrných. S těmi nevěrnými se ani nestýkám. Příjde mi to děsně hnusné. Vědět že si zahýbají a sedět snima jakoby nic. Já bych to nedokázala. Neměla bych na ně žaludek.

• Citovat
  • Upravit
peka83
16.12.13 10:03

@Bolivie200 @Maria37 já jsem nevěděla jaký název napsat. Chtěla jsem ať to nevyzní nějak hrozně. Ale když jsem ten den seděla na emiminu a četla jak jedna miluje svého prodavače, druhá svého tchána a podobně. Další jak je šťastná a přesto má milence. Tak jsem si říkala, že číst to ještě chvíli tady tak brzy hledam lano a učím se nějaké pevné smyčky. Říkala jsem si, že snad se tady najde někdo kdo to cítí stejně jako já. A myslím si, že ta věrnost souvisí i se štěstím. Protože tam kde někdo zahýbá nemůžou být přece ti lidé šťastní. Jsou to spíše zoufalci. Ono není frajeřina přece někoho sbalit. Ale udržet si ho, probouzet stále tu vášeň a snažit se prostě stále si připomínat proč sme jeden s druhým. Ano né vždy to výjde, ale pokud to nevýjde i přes všechnu tuhle snahu pak si člověk může říct( MY DVA SME SPOLU NEMĚLI BÝT) Ale ne že člověk hned vlítne na prvního pošťáka u branky :-D Vživotě jsem nevěrná nebyla a byla jsem a jsem na to hrdá.

• Citovat
  • Upravit
peka83
16.12.13 10:05

@Bolivie200 Přeji hodně štěstí, trpělivosti, rolerance a bez výčitek. My se letos také vzali. 21.9 takže také novomanželata:-) A i muži na inzerátech jsou přece muži:-) Moderní doba :-)

• Citovat
  • Upravit
78
23.12.13 12:20

@peka83 My se brali 7.9 :D Moc velký rozdíl v tom soužití před a po svatbě nevidím, už jsme spolu bydleli déle „nanečisto“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
23.12.13 13:04
@peka83 píše:
@Bolivie200 @Maria37 já jsem nevěděla jaký název napsat. Chtěla jsem ať to nevyzní nějak hrozně. Ale když jsem ten den seděla na emiminu a četla jak jedna miluje svého prodavače, druhá svého tchána a podobně. Další jak je šťastná a přesto má milence. Tak jsem si říkala, že číst to ještě chvíli tady tak brzy hledam lano a učím se nějaké pevné smyčky. Říkala jsem si, že snad se tady najde někdo kdo to cítí stejně jako já. A myslím si, že ta věrnost souvisí i se štěstím. Protože tam kde někdo zahýbá nemůžou být přece ti lidé šťastní. Jsou to spíše zoufalci. Ono není frajeřina přece někoho sbalit. Ale udržet si ho, probouzet stále tu vášeň a snažit se prostě stále si připomínat proč sme jeden s druhým. Ano né vždy to výjde, ale pokud to nevýjde i přes všechnu tuhle snahu pak si člověk může říct( MY DVA SME SPOLU NEMĚLI BÝT) Ale ne že člověk hned vlítne na prvního pošťáka u branky :-D Vživotě jsem nevěrná nebyla a byla jsem a jsem na to hrdá.

Napíšeš toto, predstavuji si nekoho kdo je s muzem 20let, pak napíšeš pod tim, zdm jsi novomanželka a nezbývá mi než ti popřát ať ti to teda vydrží, tohle přesvědčení :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6230
23.12.13 13:08

Já jsem věrná a šťastná :pankac: svoji jsme něco přes rok, chodíme spolu asi 5 let nebo tak nějak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí