Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
23.12.13 13:31

Také jsem věrná a šťastná ve vztahu - 10 let. Doufám, že můj muž také :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
23.12.13 15:09

Přidávám se do klubu spokojených, děkuji osudu a náhodám že jsem svého muže potkala, byť to trvalo dlouhou dobu než jsem zakotvila. Doufám, že to vydrží jak nejdéle to půjde, netvrdím že mě chlap někdy neštve, ale ani já nejsem dokonalá. Jinak se zakladatelkou souhlasím, v diskuzích tady čtu tolik nešťastných a depresivních příspěvků, hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
23.12.13 15:28

Já jsem na to asi takhle: celý svůj život (asi do 17ti let :mrgreen: ) jsem byla přesvědčená, že si najdu přítele, ten si mě vezme, budeme mít děti a budem šťástní až na věky věků. Z napadu mé nevěry se mi dělala uzko a blivno, o to horší jsem měla pocity když sem pomyslela na nevěru toho druhého. Když jsem četla všechny ty články o nevěře, o zradě milované osoby, když jsem o tom slyšela v okolí, bylo mi na nic, veřila jsem, že mě se to prostě nemůže stát. Bála jsem se tak, až sem se jí zákonitě musela dočkat.. bolest, vztek nevídanej… později jsem měla další vztah, a v tom jsem byla podváděná pořád, věčné rozchody, vracení se k sobě, mě po 3 letech trvání donutili k nevěře taky..vztah pak trval ještě 2 roky… byl o ničem, ale já ho milovala.. (až teď vím že sem přišla o 5let mládí).
Od té doby moje vztahy trvají tak maximálně půl roku..jednou moje vina podruhé obráceně..(nehraje v tom roli nevěra)
Už zkrátka nevěřím, že člověk dokáže žít celý život v páru s jedinou osobou, a když, jen vyjímečně je to spolu a navždy a šťastní(řekla bych, že vyjímka je i moje babička s dědou, maj krásnej vztah - závidím).
Na světě je tolik tolik tolik lidí…
už nevěřím, že jen jediný je ten pravý ;) každý je ten pravý na určitý čas.. :nevim:…Ale uvnitř dušičky stále doufám, že přijede princ na bílém koni a bude milovat mě mojí dceru a budem nejšťastnější až do smrti…

• Citovat
  • Upravit
1504
24.12.13 02:25

@magicalee to vis ze bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.12.13 02:25

Vsechno ma svuj cas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.12.13 03:34
@zagora píše:
Přidávám se do klubu spokojených, děkuji osudu a náhodám že jsem svého muže potkala, byť to trvalo dlouhou dobu než jsem zakotvila. Doufám, že to vydrží jak nejdéle to půjde, netvrdím že mě chlap někdy neštve, ale ani já nejsem dokonalá. Jinak se zakladatelkou souhlasím, v diskuzích tady čtu tolik nešťastných a depresivních příspěvků, hrůza.

tak tak moje rec a i ja jsem stastna a musim rict, ze jsem za cely zivot nikdy zadneho partnera nepodvedla. js bych se pak cloveku uz nemohla podivat do oci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
24.12.13 08:42
  • Citovat
  • Upravit
peka83
26.12.13 11:48

@magicalee ahoj nepochopila jsem přesně co jsi psala :-) tehd asi psala něco o tom že jsme s někým dvacet let nebo tak pod muj text to jsem moc nepochopila.-)

• Citovat
  • Upravit
1685
26.12.13 12:09

Ja jsem s pritelem osmy rok.Mame skoro 4letou dceru.Pred malou to byla zamilovanost a bylo to jine, to priznavam ale ted to taky neni tak strasny :mrgreen: Mam ho rada i kdyz me obcas sere ale to ja ho taky takze :mrgreen: delame spoustu veci spolu mozna proto zatim necitim jen stereotip.Ale nekdy bych ho opravdu ZABILA :x :x a kdyz rikam opravdu tak OPRAVDU. Proste laska az za hrob ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
26.12.13 12:11

Ahoj ANO já muzu říct, že jsem šťastná a věrná… Když jsme z přítelem zacali spolu, tak se okolo něj motalo strašně moc ženskejch ( čerstvé rozvedenej, slušně vydelávajici, hodnej a pěknej chlap ) no měla jsem to těžký v tý konkurenci :mrgreen:, ale uspěla jsem :mrgreen:
Po 5 letech se nám narodilo mimčo a já děkuju bohu za to že ho mám… Je skvělej táta, přítel a milenec… Takže nemám potrebu bejt nešťastná a nevěrná…
A hádky ano občas, kvůli malickostem… ( kdo vynese koš, naplní myčku atd ), ale to ke vztahu patri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
26.12.13 12:14
@zizalkaaa píše:

Mam ho rada i kdyz me obcas sere ale to ja ho taky takze :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
26.12.13 12:18

I já jsem věrná a šťastná ;)

• Citovat
  • Upravit
801
26.12.13 12:21

My jsme spolu skoro 6 let, nemame deti a jsme spolu stastny, milujem se, delame si radost, v posteli to klape..:-) jsem verna a stastna..
Navic diky za meho chlapa, kdyz vidim ty hovada co maji me kamaradky..:-///

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
26.12.13 12:35

Taky to trvalo dlouho nez sem nasla toho praveho, mela sem vztah 7let ktery skoncil kvuli tomu ze chlap nechtel deti a nechtel nic menit, pak byli dalsi vztahy vetsinou tak 3mesicni, pak sem nasla meho nynejsiho manzela, sme spolu pres 4roky a jako manzele 1rok a 8m a mame chlapecka 16m :kytka:,sem stastna a verna, neveru sem zazila jednou a stacilo, pokud chlap podvadi tak nestoji za to.

Příspěvek upraven 26.12.13 v 12:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.12.13 12:35
@peka83 píše:
Ahojte po delší době. Bohužel událo se pár nehezkých osobních krachů. Přišly jsme dvakrát o miminko v začátku těhotenství a našli mi myom, který tomu celému pomáhal, takže v Lednu mě čeká zákrok, abychom s miláčkem měli i to vytoužené miminko, takže částečné dstranění myomu.
Bohužel mi také zemřela na první adventní Neděli kamarádka, takže tak celkově posedávám ještě ve smutku.Ale jinak co se týče mě a manžela je všechno naprosto v pořádku. Ano někdy mě vyčertí, že mám chuť ho prohodit zdí, ale to vyšumí tak strašně rychle, že to nikdy nestojí ani za řeč:-D. A myslím, že tuhle chuť prohození mě zdí má i manžel. Ale taky to asi vždy rychle vyšumí, protože zatím sem žádnou neprolítla. Brzy budou Vánoce a na terase se nám již opírá Vánoční stromeček, který čeká jen na to, až ho zakotvíme do stojanu a nahodíme mu ty Vánoční korálky a naušničky :-D
Tak Vám všem přeji krásné předvánoční dny plné pohody a ne jen předvánoční, ale i ty po tom a i později :-). A přeji Vám stále spoustu lásky a optimistické nálady. Jsem strašně ráda, že nás je tolik šťastných a věrných a věřím, že nás i spousta přibyde. A doufám, že ti co šťastní zrovna nejsou najdou sílu na to chytit ten život za pačesy a změnit to. Tenhle rok 2013 nebyl pro mě moc hezký. Nejkrásnější na něm byla jen naše svatba, ale jinak to vážně stojí za prd. Tak doufám, že rok 2014 bude krásný. Krásný večer :mavam: :mavam: :mavam:

Tak jak vám dopady vánoce? Doufám, že byly naplněny pohodou a smířením v tom dobrém smyslu :hug:
Při čtení tvých smutných řádků se mi odehrálo v paměti pár kapitol z vlastního života, a napadlo mě, že vše, co mě kdy potkalo, mělo svůj smysl. Na těch bolavých zkušenostech jsem „vyrostla“ - poučila se, či něco pochopila a myslím si, že například právě ty trpké zkušenosti a zážitky mě dovedly k mému milovanému muži a k životu, ve kterém jsem po dlouhé době šťastná, milující a milovaná :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí