Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@little things to je nádhera a ikdyž tady někdo píše, že je to jak z ružove knihovny. Tak je to přece nádhera. Někteří musí na takové chvíle koukat v televizi. Není nad to si to prožít.
@Knihomyš joo tak to jsem rada, že bydlím na vesnici
recept na věrné a spokojené manželství ![]()
I já se přidávám k věrným a šťastným. A kdyby mi někdo před 8 lety řekl, že potkám chlapa, za necelý rok si ho vezmu, budu s ním žít v hl. městě a během 4 let se nám narodí 3 děti…považovala bych ho za blázna. Ale je to tak a neměnila bych ![]()
@MisaHanuska no to je vážně pecka
ALENÁDHERNÁ a hned tři děti. No paráda. Hodně štěstíčka a dej už pokoj s těma dětma je nás v řadě čekání na miminka víc
dej si pár let pohov:-D.
@peka83 Děvče, už máme definitivně hotovo
Na prvním rande padlo číslo tři, doma jsou tři, takže hotové vybavené ![]()
@MisaHanuska
dobře.. to víš, aby se někdy dostalo i na mě
a ostatní snažilky
Tak super.
Jááá:-) jsme s polu 10,5 let. Nikdy jsem manzela nepodvedla, verim a doufam, ze on me take ne. Nekdy bych mu sice omotala lano kolem krku ale nemenila bych
![]()
@kve-tinka píše:
nemusíme hnedkom soudit, ne?!?!
Vzpamatuj se prosímtě
kdo tady koho soudí? ![]()
Ano, protože jsem. ![]()
Mám chlapa, kterej bez problémů vymění pokaděnou plínku, kterej mě podporuje v mých koníčcích a práci a na kterýho se venku usmívaj cizí ženský, protože je prostě strašně hezkej. Musela bych být úplně blbá, abych nebyla šťastná a proto věrná.
Jsme spolu šest let, ale známe se od prvního stupně základky. Přitažlivost tam byla vždycky, ale museli jsme k tomu dospět, jinak by to takhle asi nedopadlo. Asi osud nebo co. ![]()
@drobececek to je hezký příběh
Asi osud nebo co.-D
s tím usmíváním cizých ženských bych v klidu nebyla:-) ted aspíš by mi to bylo nepříjemné, ale taky to tak mám, že jdeme s manželem a nějaká holka žena s eprostě zaním otočí a doufá jestli si ji všimne. A vždycky mi přijde vtipné, že si toho všimnu já a že ta ženská mě snad ani nevnímá, nebo co. A já pak řeknu Dívej miláčku tam ta žena tě hypnotizuje. A on vždycky.
no asi to je ještě ve mě řekne.
trdlo:-DD Ale taky vím, že je to člověk, který by nezahnul, Teda alespon mu to věřím:-) Tak jako on mi.
@Nejhodnější pššššttttt tady si to pročítám, když chci nahonit skvělou naladu ne depresi ![]()
@Lucaluc1 ano taky to okolí kolem sebe míváme. Kdy se lidi snaží nahodit ten šťastný výraz ve tváři a skutečnost je někde jinde.