Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja se take pridavam k vernym a stastnym
s manzelem se neskutecne milujeme uz skoro osm let. z nasi ciste lasky vzesla nase nejmilovanejsi dceruska a chteli by jsme jeste jednou poupatko. v zivote bych ho za nic evymenila.pro me je nejuzasnejsi a presto, ze je sem tam nejaky mracek mezi nami…MILUJEME SE NADEVSE A JSME STASTNIIIII ![]()
ANO a ANO…ave JA za mou trpelivost s tim chlapem
a mozna i jemu za jeho trpelivost se mnou ![]()
@little things píše:
Ja se take pridavam k vernym a stastnyms manzelem se neskutecne milujeme uz skoro osm let. z nasi ciste lasky vzesla nase nejmilovanejsi dceruska a chteli by jsme jeste jednou poupatko. v zivote bych ho za nic evymenila.pro me je nejuzasnejsi a presto, ze je sem tam nejaky mracek mezi nami…MILUJEME SE NADEVSE A JSME STASTNIIIII
Takhle podané to zní jak z povinné růžové knihovny…strašné
,a to na věrnost i štěstí věřím, ale tohle fakt bych nechtěla.. ![]()
Jáááá taky
šťastná a věrná. Sice mě před chvilkou chlap nakrknul, protože mě vzbudil a já teď nemůžu usnout, ale to mě přejde, protože je to moje zlatíčko ![]()
Yes yes, sí sí, ja ja- na rodičovské je dobré si opakovat jazyky
Spolu jsme 9 let, z toho 2 manželé, dítě máme 1 rok. A pořád je to krásné ![]()
Jo. Šťastná a věrná.
Velký podíl má izolace na vsi - nevěra s žádným sousedem mě neláká a při pohledu na mnohé z nich mě zaplaví štěstí, jak jsem dopadla skvěle. A mezi normální lidi se nedostanu ![]()
@Nejhodnější píše:
Jaký si to uděláš, takový to mášJá můžu říct ANO ANO
nemusíme hnedkom soudit, ne?!?! ![]()
@peka83 určitě bude! Věřme lepším zítřkům! Taky máme za sebou ztrát miminek dost, byla jsem z toho vždy smutná, pak se zjistilo, že mám genetickou vadu, která mi nedovolí donosit miminko, když už ho vůbec budu čekat… Nechápala jsem, protože jsme jedno dítko po dvou letech snažení měli… Nakonec máme dětí šest - tři jsme si osvojili a tři se nám narodili
Držím palečky!!!
Jinak já jsem šťastná a čím dál šťastnější a samozřejmě věrná. Jsem vdaná šestnáctý rok, máme šest krásných dětí, od 13. let do 11. měsíců, mám super práci, kterou miluji, manžel skvěle zvládá domácnost, prostě optimální situace.
Já
… jsem šťastná a věrná
ikdyz se posledni dobou s pritelem porad hadame, tak urcite by me nenapadlo ho podvest a myslim, že ani jeho ne ![]()
@cher píše:
Takhle podané to zní jak z povinné růžové knihovny…strašné,a to na věrnost i štěstí věřím, ale tohle fakt bych nechtěla..
presne, brrrrr ![]()
Jaký si to uděláš, takový to máš
Já můžu říct ANO ANO