Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denisa 76 osviceny tatik
tak ja si nedelam iluze, ze muj synator bude nevinny jak Lilie kdo vi do kdy a ani bych to nechtela a je mi jasne, ze mi i spoustu veci nenapadne zataji
Hlavne at ma zdrave sebevedomi a sebeuctu a je rad na svete a pak i ja budu stastna matka.ted aby se mi to podarilo vychovat ![]()
@svycarka píše:
@Jasněnkaa original verze:potkali jsme se v baru kde jsem byla se segrou, pozval me na rande, sli jsme na disku a ja se zlila jako praseRano jsem se probudila v jeho posteli
Pro syna: Bylo takove prijemne slunne odpoledne a sla ze svym cirkevnim krouzkem pomahat skautum, no a mezi nimi byl tvuj tatinek
verze pro syna je lepší ![]()
@svycarka Verze pro syna je super, jen nevím jestli ti na to skočí ![]()
Já tady s vás padám do mdlob
ty verze pro děti jsou prostě uchvatné. Teda naše setkání bylo uplně normální. Žadné takové vzrůšo, takže já bych spíš řekla nějakou stěchto vašich drsných verzí ať se dětíi jednou zasmějí a pochopí že i rodiče nejsou žadne ušlápnute bambule.
@svycarka píše:
@jurášek 07.07.09v 7 letech treba jooooo
V sedmy ano, ale v 15
![]()
@jurášek 07.07.09 tak jestli bude v 15 hulit, chodit za skolu a prijde o panictvi tak se mu priznam, jelikoz bude zjevne po matince
![]()
Taky se hlasim do klubu…
S Pardalkou prdime spolu pod perinou uz 32 let, z toho 27 jako manzele. A i kdyz ji s oblibou rikam, ze kdybych ji tenkrat zastrelil, tak uz jsem davno na svobode a mam klid, situace speje k tomu, ze casem si na noc budeme davat zuby do spolecne sklenice…
![]()
@Starej Pardal píše:
Taky se hlasim do klubu…S Pardalkou prdime spolu pod perinou uz 32 let, z toho 27 jako manzele. A i kdyz ji s oblibou rikam, ze kdybych ji tenkrat zastrelil, tak uz jsem davno na svobode a mam klid, situace speje k tomu, ze casem si na noc budeme davat zuby do spolecne sklenice…![]()
![]()
@Starej Pardal píše:
Taky se hlasim do klubu…S Pardalkou prdime spolu pod perinou uz 32 let, z toho 27 jako manzele. A i kdyz ji s oblibou rikam, ze kdybych ji tenkrat zastrelil, tak uz jsem davno na svobode a mam klid, situace speje k tomu, ze casem si na noc budeme davat zuby do spolecne sklenice…![]()
![]()
to se čte úplně samo a konečně příspěvek co stojí za to
![]()
@svycarka Já rozumím jenom v životě vždycky bývá všechno opačně od toho co jsme si naplánovali
Ale určitě bych se verze pro synáčka držela co nejdéle ![]()
@svycarka píše:
@jurášek 07.07.09 tak jestli bude v 15 hulit, chodit za skolu a prijde o panictvi tak se mu priznam, jelikoz bude zjevne po matince![]()
Tak jestli bude dělat vše co píšeš, tak se teda máš na co těšit ![]()
@Starej Pardal
bejt tam jiný čísla tak si řeknu:do pr..le muj starej je na emiminu
![]()
@peka83 Dá se v dnešní době věřit v opravdovou lásku, která opravdu vydrží??
Věřit můžeš v co chceš. O víře ale vztahy opravdu nejsou. Samozřejmě můžeš najít chlapa na celý život, ale on ten problém nebývá jen u chlapů, ale také u zestárlých dívek, které jsou zblblé z romancí, telenovel, seriálů atp. ale hlavně ze svých rodičů. Když se chlapům snaživka promění po čase nebo po svatbě v kombinaci domácí buchtu s 2 základními polohami v sexu a ukřičené fretky, co jen šmejdí po domě se smetákem a pro děti nemá na nic jiného čas a chuť, dopadne to vždy stejně… výhodu mají ty, co mají línejší nebo chlapy, co si nemají jak sehnat někoho lepšího.