Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9577
26.5.13 23:28
@Jasněnkaa píše:
@pavlasu no tak pracovitá jsem, skromná taky, umím vařit jen ten sex už mě tolik nebere :think: pořádně to matko promysli :mrgreen:

počkej, počkej:-) pětiletý nepotřebuje sexík:-) tomu stačí, že uvaříš a pohraješ si s ním, jo a před spaním přečíst aspoň pět pohádek, jinak neusne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
26.5.13 23:29
@jurášek 07.07.09 píše:
@Jasněnkaa A když už budeš zobat pilulky, tak se ti ta jedno dvě děti ztratí :mrgreen:

myslíš, že bych ji měla poslat oba kluky najednou? :nevim: jsem myslela, aby toho neměla hodně.. ale takhle by to bylo nejlepší, že? :potlesk: tak dobrá, první cena se zdvojnásobuje:-) začínám balit oba kluky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.13 23:30

@Jasněnkaa U nás to máš jednoduší dáš do pelechu a chrní hned. Přes den je sice k nezastavení a vyžaduje pozornost pořád a navíc mu huba mele celý den, jinak je hodný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.5.13 23:30
@pavlasu píše:
no, právě a jestli má doma dva puberťáky, tak nějaký pětiletý ji nemůže vytočit:-) a pak mám teda ještě skoro dvouleté mrně, které nechce v noci spát :kytka: dneska už se probudil, tak jdu rychle do hajan.. dobrou noc :P a čekám instrukce, co mám tomu staršímu všechno nabalit a v kolik ho zítra dovézt :palec:

jo to jsou miláčci mrňousci, tak to je pošli oba dva :hug: malý děti miluju, a spaní není problém, u mě spí všechny děti.

@jurášek 07.07.09 píše:
@Jasněnkaa A když už budeš zobat pilulky, tak se ti ta jedno dvě děti ztratí :mrgreen:

tady ne, to jsou miláčci, pilulky se zobou od věku 12+ ;)

• Citovat
  • Upravit
26.5.13 23:33

@Jasněnkaa Já mám taky prcka, tak budeš mít partu hic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.5.13 23:36
@jurášek 07.07.09 píše:
@Jasněnkaa U nás to máš jednoduší dáš do pelechu a chrní hned. Přes den je sice k nezastavení a vyžaduje pozornost pořád a navíc mu huba mele celý den, jinak je hodný :mrgreen:

to nevadí, v Makru měli ve slevě izolepy ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26.5.13 23:40
@Jasněnkaa píše:
to nevadí, v Makru měli ve slevě izolepy ;) :mrgreen:

Ty jo máš to koukám v merku :* Tak ráno je tam jako na koni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.5.13 08:39

@Jasněnkaa original verze:potkali jsme se v baru kde jsem byla se segrou, pozval me na rande, sli jsme na disku a ja se zlila jako prase :oops: Rano jsem se probudila v jeho posteli :mrgreen: Pro syna: Bylo takove prijemne slunne odpoledne a sla ze svym cirkevnim krouzkem pomahat skautum, no a mezi nimi byl tvuj tatinek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.13 08:50

@svycarka verze pro syna dost dobrá :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.5.13 09:04

@denisa 76 nic jineho mi nezbyva..myslim, ze zpusob naseho seznameni muze synek rozdychat tak v jeho 30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
27.5.13 09:15

@svycarka máme to podobně, jen s tím rozdílem, že my se potkali na Václaváku a skončili v mojí posteli a to zcela za střízliva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Verzi pro děti máme: dali jsme si první rande a od té doby jsme spolu :mrgreen: :mrgreen:

A k tématu. Jsme spolu rádi, máme se rádi a plánujeme jak si užijeme jeden druhého, až nám děti odrostou. Jsme spolu 7let, od svatby 6. Občas se zableskne, ale není se co divit s třema dětma a dlouhým rodičákem, ale o to lepší je potom usmiřování :mrgreen: Navíc jsme to tak chtěli oba, tak si nemáme co vyčítat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.13 09:23

@svycarka myslím,že už v 15 bude moc dobře vědět jak se věci mají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.5.13 09:26

@denisa 76 to urcite, ale nemusi si to myslet o mame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.13 09:29

Jinak k tématu..jsme spolu už 17let..od svatby uběhlo 5 let a máme se pořád rádi tak jako za mlada :mrgreen: :mrgreen:
Potkali jsme se na diskošce kde jsem brigádničila jako servírka. Po zavíračce jsme si to rozdali na stole a pak pokračovali v hotelu až do rána :oops: :oops:
Verzi pro dítko nemám, protože pokud bude po mě tak mě historku o modlení stejnak neuvěří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.13 09:34
@svycarka píše:
@denisa 76 to urcite, ale nemusi si to myslet o mame :mrgreen:
@svycarka píše:
@denisa 76 to urcite, ale nemusi si to myslet o mame :mrgreen:
:lol: :lol: pamatuju si jak mě táta v 15 dal do ruky kondomy s tím at neudělám stejnou chybu jako on :mrgreen: Dodones jsem ráda, když si táta semnou povídá jako kamarád, ale je fakt, že naše seznámení jsem moc před ním neventilovala :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí