Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
@pavlasu no tak pracovitá jsem, skromná taky, umím vařit jen ten sex už mě tolik neberepořádně to matko promysli
počkej, počkej:-) pětiletý nepotřebuje sexík:-) tomu stačí, že uvaříš a pohraješ si s ním, jo a před spaním přečíst aspoň pět pohádek, jinak neusne ![]()
@jurášek 07.07.09 píše:
@Jasněnkaa A když už budeš zobat pilulky, tak se ti ta jedno dvě děti ztratí
myslíš, že bych ji měla poslat oba kluky najednou?
jsem myslela, aby toho neměla hodně.. ale takhle by to bylo nejlepší, že?
tak dobrá, první cena se zdvojnásobuje:-) začínám balit oba kluky ![]()
@Jasněnkaa U nás to máš jednoduší dáš do pelechu a chrní hned. Přes den je sice k nezastavení a vyžaduje pozornost pořád a navíc mu huba mele celý den, jinak je hodný ![]()
@pavlasu píše:
no, právě a jestli má doma dva puberťáky, tak nějaký pětiletý ji nemůže vytočit:-) a pak mám teda ještě skoro dvouleté mrně, které nechce v noci spátdneska už se probudil, tak jdu rychle do hajan.. dobrou noc
a čekám instrukce, co mám tomu staršímu všechno nabalit a v kolik ho zítra dovézt
jo to jsou miláčci mrňousci, tak to je pošli oba dva
malý děti miluju, a spaní není problém, u mě spí všechny děti.
@jurášek 07.07.09 píše:
@Jasněnkaa A když už budeš zobat pilulky, tak se ti ta jedno dvě děti ztratí
tady ne, to jsou miláčci, pilulky se zobou od věku 12+ ![]()
@jurášek 07.07.09 píše:
@Jasněnkaa U nás to máš jednoduší dáš do pelechu a chrní hned. Přes den je sice k nezastavení a vyžaduje pozornost pořád a navíc mu huba mele celý den, jinak je hodný
to nevadí, v Makru měli ve slevě izolepy
![]()
@Jasněnkaa píše:
to nevadí, v Makru měli ve slevě izolepy![]()
Ty jo máš to koukám v merku
Tak ráno je tam jako na koni ![]()
@Jasněnkaa original verze:potkali jsme se v baru kde jsem byla se segrou, pozval me na rande, sli jsme na disku a ja se zlila jako prase
Rano jsem se probudila v jeho posteli
Pro syna: Bylo takove prijemne slunne odpoledne a sla ze svym cirkevnim krouzkem pomahat skautum, no a mezi nimi byl tvuj tatinek ![]()
@denisa 76 nic jineho mi nezbyva..myslim, ze zpusob naseho seznameni muze synek rozdychat tak v jeho 30 ![]()
@svycarka máme to podobně, jen s tím rozdílem, že my se potkali na Václaváku a skončili v mojí posteli a to zcela za střízliva
Verzi pro děti máme: dali jsme si první rande a od té doby jsme spolu
![]()
A k tématu. Jsme spolu rádi, máme se rádi a plánujeme jak si užijeme jeden druhého, až nám děti odrostou. Jsme spolu 7let, od svatby 6. Občas se zableskne, ale není se co divit s třema dětma a dlouhým rodičákem, ale o to lepší je potom usmiřování
Navíc jsme to tak chtěli oba, tak si nemáme co vyčítat ![]()
@svycarka myslím,že už v 15 bude moc dobře vědět jak se věci mají ![]()
Jinak k tématu..jsme spolu už 17let..od svatby uběhlo 5 let a máme se pořád rádi tak jako za mlada
![]()
Potkali jsme se na diskošce kde jsem brigádničila jako servírka. Po zavíračce jsme si to rozdali na stole a pak pokračovali v hotelu až do rána
![]()
Verzi pro dítko nemám, protože pokud bude po mě tak mě historku o modlení stejnak neuvěří
![]()
@svycarka píše:
@denisa 76 to urcite, ale nemusi si to myslet o mame
@svycarka píše:
@denisa 76 to urcite, ale nemusi si to myslet o mame