Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
26.5.13 20:56

@peka83 Taky se pridavam k tem co jsou se svymi manzeli ci priteli stastny, jsme s manzelem skoro 10 let, nikdy zadna nevera, jak z me strany tak z jeho, zadne ani pochybeni skrz smsky apod. :) Laska je mezi nama stejne velka jako na zacatku vztahu, mame ted spolu rok a pul stareho chlapecka, v smskach mi porad jeste pise, ze jsem jeho pusinka, zlaticko, beruska :-D apod., a ze nas oba moc miluje, ze jsme jeho vsechno :) Vic pracujiciho, milujiciho a uprimnyho chlapa jsme nemohla najit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
26.5.13 20:57

@Jasněnkaa :mrgreen: prosim te, jak se z prsate stane plocha? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.5.13 21:03

@svycarka asi děti :nevim: kdybych to bývala věděla tak bych do toho nešla :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7626
26.5.13 21:14

@Jasněnkaa ikdyz nad tim tak premyslim, taky me poznal jako kratkovlasou blondynu a ted ma dlouhovlasou cernovlasku…joo prsa po kojeni darmo mluvit. Gravitace je svina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.5.13 21:16

Já mám z toho strach, jak budou moje lentilky pod kobercem vypadat po kojení :(Asi jako rozdupaný lentilky pod kobercem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.5.13 21:22

@svycarka život nám ničí manželé a figuru děti, to je život tohle :cert: :mrgreen:

@Prcek88 ne každému se prsa změní, na někom se neprojeví nic, nestresuj :hug:

• Citovat
  • Upravit
12505
26.5.13 21:24

@Jasněnkaa No myslím si, že to tak bude..To nevadí..No..Trochu jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.5.13 21:25

@Prcek88 hele, ono je to svým způsobem jedno. Protože chlapům to většinou nevadí, to jen my ženský z toho děláme kovbojku ;)

• Citovat
  • Upravit
12505
26.5.13 21:27

@Jasněnkaa Mě jde o to abych se JÁ cítila dobře. Chlap mě miluje ten to přejde..Znám ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
26.5.13 21:30

JÁ JÁ JÁ JÁ JÁ JÁ JÁ :dance: :dance: :dance:

teď jdu číst diskusi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.5.13 21:32
@Prcek88 píše:
@Jasněnkaa Mě jde o to abych se JÁ cítila dobře. Chlap mě miluje ten to přejde..Znám ho.

já chápu jak to myslíš. Ale víš co, jsi hezká, mladá ženská, takže tyhle stavy nech mě jo? děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7626
26.5.13 21:33

@Jasněnkaa …a pak nam pribude jeste snacha, co bude podle nas pro synacka naprosto neschopna a bude s.rat na nase dobre minene rady a v tu chvili pujde do haje i ten zbytek optimismu co nam zustal z manzelstvi a rodicovstvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.5.13 21:38
@Jasněnkaa píše:
já chápu jak to myslíš. Ale víš co, jsi hezká, mladá ženská, takže tyhle stavy nech mě jo? děkuju :kytka:

Jééé děkuju :kytka: :oops: :oops: :oops: :oops:
Proč tobě??Kočko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.5.13 21:39

@svycarka co se týče snach a zeťáka, mám naprosto jasno. Všechno je naučím, všechno jim vysvětlím, všechno si pohlídám, ti říkám budou šlapat jak hodinky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7626
26.5.13 21:44

@Jasněnkaa :think: mam naprosto stejnou predstavu o chodu synovi budouci domacnosti.jen se desim okamziku az se zepta jak mama potkala tatu. Musim vymyslet neco vice obvykleho nez bylo nase seznameni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí