Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa myslim,ze ja jsem k tomu mela nakrocino uz v den velkeho „ANO“ ![]()
@Larr píše:
Uff, aspoň něco.
blondýna ale chytrá ![]()
@svycarka píše:
@Jasněnkaa myslim,ze ja jsem k tomu mela nakrocino uz v den velkeho „ANO“
vo tom mi vypravuj
jak dlouho jsi s chlapem?
Ahojik holky
ja si dovoluji rict, ze jsem verna a stastna a stastna a verna ![]()
Pokud se nemylim, je tomu tak i meho muze, snazime si plnit prani a milovat se presne tak, jako kdyz jsme se potkali, vychovavame spolu dve uzasne a krasne a skvele deti, z jeho puvodniho vztahu, a ted konecne cekame miminko… Pomalicku, po lehoucku se nam dari vse, co si predevzeme a snazime se si proste vyjit vstric. Nema smysl popisovat minulost a co vse mame, ci nemame za sebou, myslim si, ze kazda z nas by mela co napsat a povykldat, ale ja muzu odpoved na tema slovickem ANO ![]()
Pekny den
![]()
@Jasněnkaa pouhe 3 roky, ale nekdy mi to prijde jako vecnost ![]()
@peka83 Ahojjj,krásné témá…musela jsem raágovat…vše co jsem si vždy vysnila se mi splnilo…mám skvělého manžela, dobrou práci, vlastní dům, přátele na které je spolech a i přesto, že nám k úplnému štěstí chybí miminko a nevím, jestli někdy příjde…můžu říct, že díky mému MANŽELOVI jsem i přesto ŠŤASTNÁ!!!
A mé dvě nejlepší kamarádky, taky mají spokojené a věrné vztahy…takže si myslím, že náš šťastných a věrných je většina!!!
@Jasněnkaa vsak rikam, ze mam teprve nakrocino. A kdyz se o to nepostara chlap, bezpecne budu svata diky synackovi, co ma momentalne kasi vsude tam, kde ji mit nema ![]()
My jsme s manželem 13 let svoji, 16 let od začátku chození. Máme 4 děti. Už slyším, jak ti tu budou psát, že za věrnost druhýho ručit nemůžeš, ale my to tak máme od začátku, že nás by ani jednoho to nenapadlo, my jsme spolu tak šťastný, že si vždycky říkáme, jak si lidi komplikují život, jak je to jednoduchý, když máš toho druhýho, co mu můžeš absolutně důvěřovat, jsme si vším. Mám to tak v obraze rodičů a prarodičů, vždy ta rodina byl pevný přístav, nevěra neexistovala. Je fakt, že hodně se říká, že jsou rodiny, kde to takhle je po generace, a jsou naopak rodiny tzv. „proutníků“, že to, že je někdo „chytlavej“ a neschopen trvalejší věrnosti se taky dědí. A když tak přemýšlím o lidech, co znám - těch věrných i těch, co se rozvedli, odešli za jinou, tak to sedí. ![]()
Také jsem nečetla celou diskuzi, ale když to vidím všude kolem sebe. Nevidím to moc růžově. Rozpadá se kdejaký vztah, kde jsme si dlouhou dobu mysleli, že je to pár na život a na smrt. Nepřipadá Vám?
@Marketinka25 připadá. Manželství už nemá žádnou váhu, něco se „rozbije“ a lidi se to nesnaží ani opravit, hned se mění za nový kus. Když se nad tím zamyslím, tak z naší „party“ jsme s mužem asi jediní co to táhnem dál. Všichni už jsou rozvedení, někteří i 2×.
@Marketinka25 myslim, ze hlavni problem spociva v pocatcich vzajemne „neuprimnosti“ jaci vlastne jsme a co opravdu chceme. Naockovala bych vsem jit do vztahu s celym svym neprikraslenym ja ![]()
Věrná jsem..A štastná??Jsem každý den, někdy ráno, někdy večer..Jak kdy..Většinou večer když malej usne.Jsem po večeři a mám klid
@svycarka píše:
@Marketinka25 myslim, ze hlavni problem spociva v pocatcich vzajemne „neuprimnosti“ jaci vlastne jsme a co opravdu chceme. Naockovala bych vsem jit do vztahu s celym svym neprikraslenym ja
to asi nejde, málokdo je tak otevřený aby před tím druhým nic „nehrál“ myslím že vztah je spíš o trpělivosti, úctě, přijmout i chyby ![]()
@Jasněnkaa tak to urcite, Ja spis myslela neco ve stylu, ze kdyz on miluje „vystajlovane blondynky“ a ja jsem cernovlaska majici rada pohodu a pohodli, nebudu se kvuli nemu menit v co nejsem a byt nechci. I za cenu toho, ze spolu tedy vztah budovat nebudeme.(mysleno pro vztahy v zacatcich manzelstvi je uz jina liga
)
@svycarka už chápu a souhlasím ![]()
Můj muž si bral prsatou blondýnu
z té se stala plochá bruneta, a teď má plochou, skoro holohlavou(dobrovolně) blondýnu
a pořád se mě drží
![]()