Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:
Vy jste si všechny tak jisté![]()
.
já ne, ale mám plán jak manžela zničit kdyby něco ![]()
No ty v.le 26 roku a stastne zamilovana.Pani kluci a damy,,to je kloukouk dolu.
26 let s mojim chlapem a jsem prohlasena za svatou ![]()
@svycarka píše:
No ty v.le 26 roku a stastne zamilovana.Pani kluci a damy,,to je kloukouk dolu.26 let s mojim chlapem a jsem prohlasena za svatou
já mám příslib svátosti už po roce ![]()
Uff, aspoň něco
.
@Jasněnkaa píše:
já ne, ale mám plán jak manžela zničit kdyby něco
Ano, já..troufám si říct, že jsem šťastná..
Příspěvek upraven 26.05.13 v 18:50
Tak já sem věrná a v manželství šťastná! Máme 4 kluky(19,16,12 a 21 měsíců. a když to tu jeden čte tak je rád, že je rád!!!
@Jasněnkaa myslim,ze ja jsem k tomu mela nakrocino uz v den velkeho „ANO“ ![]()
@Larr píše:
Uff, aspoň něco.
blondýna ale chytrá ![]()
@svycarka píše:
@Jasněnkaa myslim,ze ja jsem k tomu mela nakrocino uz v den velkeho „ANO“
vo tom mi vypravuj
jak dlouho jsi s chlapem?
Ahojik holky
ja si dovoluji rict, ze jsem verna a stastna a stastna a verna ![]()
Pokud se nemylim, je tomu tak i meho muze, snazime si plnit prani a milovat se presne tak, jako kdyz jsme se potkali, vychovavame spolu dve uzasne a krasne a skvele deti, z jeho puvodniho vztahu, a ted konecne cekame miminko… Pomalicku, po lehoucku se nam dari vse, co si predevzeme a snazime se si proste vyjit vstric. Nema smysl popisovat minulost a co vse mame, ci nemame za sebou, myslim si, ze kazda z nas by mela co napsat a povykldat, ale ja muzu odpoved na tema slovickem ANO ![]()
Pekny den
![]()
@Jasněnkaa pouhe 3 roky, ale nekdy mi to prijde jako vecnost ![]()
@peka83 Ahojjj,krásné témá…musela jsem raágovat…vše co jsem si vždy vysnila se mi splnilo…mám skvělého manžela, dobrou práci, vlastní dům, přátele na které je spolech a i přesto, že nám k úplnému štěstí chybí miminko a nevím, jestli někdy příjde…můžu říct, že díky mému MANŽELOVI jsem i přesto ŠŤASTNÁ!!!
A mé dvě nejlepší kamarádky, taky mají spokojené a věrné vztahy…takže si myslím, že náš šťastných a věrných je většina!!!