Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
15.8.12 08:57

AHojky holky, tak ja doma mam uzasnyho manzela, Jsme spolu teda dva roky a 8 mesicu, ale milujeme se stale, mame 16-ti mesicniho syna, je planovany, a ted 11 srpna jsme se brali, jsme rodinka s velkym R …Jsme stastni, spokojeni, nejaky hadky byly ale ke vztahu to patri…Ale ted ta svatba nas spojila vice, a nemuzeme pomali bez sebe byt, vic nez predtim… :srdce: :srdce: :srdce: Styska se nam po sobe. Omlouvam se ale necetla jsem uplne celou diskuzi, nemam na to ted casek, malej mi zde knoura, a musim si s nim i hrat… ;) ;) Jinak verna jsem, manzel mi je snad taky verny, verim mu… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
15.8.12 09:23

@Petrala Děkuji :) Tohle je prostě náš život, my ho takhle žijeme i když je to pro někoho nepochopitelné. Já zase nedokážu pochopit, když jsou manželé a každý chodí SÁM někam do společnosti, na zábavy a tak. Já bych bez manžela prostě nikam nešla, maximálně na návštěvu ke kamarádce (a i od ní si s ním pořád volám :lol: :lol: :lol: ). No je to prostě tak no… Máme mezi sebou volání zdarma, tak proč nebýt pořád v kontaktu s milovanou osobou? Já mu navíc s jeho podnikáním pomáhám z domova, takže musíme být v kontaktu tak i tak, kvůli vyřizování objednávek atp. Budujeme rodinnou firmu, chceme pracovat na společném díle :) Díky za pochopení :D

@Kallkapa No tak je to trochu nadsázka, úplně kvůli každému hovínku mu nevolám, máme děti tři, takže těch hovínek je trochu víc, to bychom nedělali nic jiného než telefonovali a telefonovali :lol: Ale jo, volám mu hned jak se stane něco neobvyklého, dítě spadne, nebo se naučí něco nového, nebo se mi něco nepodaří… Nebo když nevím co vařit, to mu taky volám :D On zase podniká a potřebuje být se mnou v kontaktu protože mu pomáhám, pomáháme si navzájem, takhle my prostě žijeme, není to vtip, je to náš styl života. Něco spolu budujeme, nedokážu si představit že bych jednou opustila rodinné hnízdečko a šla někam do práce a on aby dělal jinou práci než já. Příští měsíc už bude manžel chodit do práce jen přes dvůr a to už si nebudeme muset pořád volat, bude stačit zamávat z okna :D A nejlepší bude až děti povyrostou a já budu chodit do práce s ním :) Mě to nepřijde divné, mě to takhle vyhovuje :kytka:

• Citovat
  • Upravit
69235
15.8.12 09:30

Šáruš, my to takhle máme, do práce to má 5 kroků ze vchodu do vchodu, taky má dílnu doma. jee to paráda, a bude se ti to líbit, po obědě dáme spolu kávu pod altánem, naše malá furt běhá za tatínkem do práce, když něco potřebuje, vlastně je doma, ikdyž pracuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky nám to vyhovuje, nechápu třeba, jak může jezdit někdo zvlášť na dovolenou. Já byla loni sama bez manžela jen s mamkou, nemohl, měl strašlivě práce a naše malá je atopik, prostě potřebovala už k moři, a byl to děs běs, tedy dovolená luxus, byli jsme na Korfu a nádhera, malá s babi si to užily, já byla na nervy a počátala každý den, kdy už pojedeme domů, každý večer jsme si telefonovali alespoň hodinu, bylo mi tak smutno, když jsem tam na pláži viděla ty tatínky a já opuštěná. Jsme spolu od mých 15-ti let, jsme prostě spolu, a mně to tak náramně vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3586
15.8.12 09:37
@terinka4444 píše: Šáruš, my to takhle máme, do práce to má 5 kroků ze vchodu do vchodu, taky má dílnu doma. jee to paráda, a bude se ti to líbit, po obědě dáme spolu kávu pod altánem, naše malá furt běhá za tatínkem do práce, když něco potřebuje, vlastně je doma, ikdyž pracuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky nám to vyhovuje, nechápu třeba, jak může jezdit někdo zvlášť na dovolenou. Já byla loni sama bez manžela jen s mamkou, nemohl, měl strašlivě práce a naše malá je atopik, prostě potřebovala už k moři, a byl to děs běs, tedy dovolená luxus, byli jsme na Korfu a nádhera, malá s babi si to užily, já byla na nervy a počátala každý den, kdy už pojedeme domů, každý večer jsme si telefonovali alespoň hodinu, bylo mi tak smutno, když jsem tam na pláži viděla ty tatínky a já opuštěná. Jsme spolu od mých 15-ti let, jsme prostě spolu, a mně to tak náramně vyhovuje.

Ahojky, náhodou jsem viděla tuto diskuzi a rozhodla jsem se, že taky napíšu a koho tu nevidím :) O svém vztahu píšeš moc krásné a jsem ráda, že si po všech negativech, co okolo mne létají můžu přečíst, že to někde taky funguje :palec: Já jsem s mým partnerem taky už 15 let šťastná a spokojená a i když nám někdy osud nachystá zajímavá překvapeni, zabojujeme a jdeme dál. A teď s maličkou se každý den utvrzují, že se mi vyplatilo tak dlouho s tímhle „pravým“ počkat a teď si to vychutnávat. A každý den, když je spolu vidím, tak si to opakuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.8.12 09:41
@ŠáruušN píše:@Kallkapa No tak je to trochu nadsázka, úplně kvůli každému hovínku mu nevolám, máme děti tři, takže těch hovínek je trochu víc, to bychom nedělali nic jiného než telefonovali a telefonovali :lol: Ale jo, volám mu hned jak se stane něco neobvyklého, dítě spadne, nebo se naučí něco nového, nebo se mi něco nepodaří… Nebo když nevím co vařit, to mu taky volám :D On zase podniká a potřebuje být se mnou v kontaktu protože mu pomáhám, pomáháme si navzájem, takhle my prostě žijeme, není to vtip, je to náš styl života. Něco spolu budujeme, nedokážu si představit že bych jednou opustila rodinné hnízdečko a šla někam do práce a on aby dělal jinou práci než já. Příští měsíc už bude manžel chodit do práce jen přes dvůr a to už si nebudeme muset pořád volat, bude stačit zamávat z okna :D A nejlepší bude až děti povyrostou a já budu chodit do práce s ním :) Mě to nepřijde divné, mě to takhle vyhovuje :kytka:

Sáruš, mě není divné, že si pořád voláte ( i když já na toto nejsem, a dokonce mám občas i svou vlastní zábavu :) ). Mě jen pobavila ta představa - dítě se pokadí, já začmuchám a OKAMŽITĚ letím pro telefon abych mohla sdělit manželovi, že se Mates zase posral :mrgreen: :lol: :lol: :lol:.

Každý ať to samozřejmě doma praktikuje jak mu to vyhovuje, já bych z takového vztahu měla nejspíš ponorku, kdybychom byli pořád spolu, plus když bychom pár hodin spolu nebyli tak bychom si vyměnili aspoň deset telefonátů..-ne, nic pro mě, ale pokud to někomu vyhovuje, proč né? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
15.8.12 11:06

@terinka4444 To je super :palec: Já se zase hrozně těším na to, že uvařím, manžel si zaběhne z práce domů aby se najedl, a pak zase kdykoliv do práce, žádné dojíždění, a hlavně bude pořád v kontaktu s dětmi. Nejstarší(4 roky) už mu pomáhá na dílně a je skvělé vidět, když si tatínek nestěžuje že ho dítě zdržuje, ale naopak si pochvaluje, že s ním to jde rychleji. Budeme na všechno dva, už nebudu muset pořád řešit situace, kdy se něco podělá a já budu sama doma se třema dětma a co teď… A pak budu dělat s ním a těším se, že nebudu muset, jako mnohé ženy, po příchodu z práce ještě honem uvařit a vyprat atd. Prostě si z práce odběhnu domů, uvařím, šoupnu prádlo do pračky a pak zase přes dvůr zpátky do práce… Takhle přesně jsme si to představovali a budeme to tak mít :) Odjet bez něho na dovolenou, cítila bych se přesně tak jak popisuješ! Opuštěná a nešťastná. Nikdy bych to neudělala! Je pravda že manžel jednou za čas naloží výrobky a jede třeba přes celou ČR do nějaké firmy, ale na to už jsem si musela zvyknout, i když jsem vždycky strachem bez sebe a pořád si voláme, musí to být. Ale jinak bych bez něho delší dobu být nedokázala. On je moje součást a nechápu jak někdo může toužit po manželství, kde si každý dělá co chce a není na tom druhém závislý. Ano, jsem na manželovi závislá, ale věřím mu, spoléhám na něho a nemám důvod se od něho jakkoliv oddělovat, jsme jedno tělo a chceme budovat něco společného, ne každý na svém písečku. To by mi tedy nevyhovovalo…

@Kallkapa Ne, tak já neletím okamžitě pro telefon, ale prostě jak mám chvíli čas, žhavím telefon a hned si s manželem musíme povědět, co se za tu dobu, co jsme spolu nemluvili, přihodilo :mrgreen: My tedy ponorku nemáme, a když už se třeba pohádáme, tak si prostě nějakou dobu nevoláme :mrgreen: a jdeme si každý po svém… I při bydlení spojeném s podnikáním to jde - manžel se zavře do dílny a já do kuchyně, nebo si půjdu provětrat hlavu někam do lesa, a až se uklidním tak zase zpátky k manželovi. :) Ponorka by byla, když bychom na sebe čuměli od rána do večera, ale to my neděláme. Máme potřebu si volat a komunikovat spolu, tak to prostě děláme. Když bych toho druhého nechtěla slyšet, chtěla bych od něj mít chvíli klid, tak bych mu přece nevolala, dělám to dobrovolně protože chci. Nedokážu si představit, že bych byla na svoje zážitky a problémy sama. Vyhovuje mi spolupracovat se svým manželem :)

• Citovat
  • Upravit
3586
15.8.12 11:20

@ŠáruušN
Máte to hezký, mi to máme podobně. Prostě máme poťrebu si volat a sdělovat a konkrétně „hovínka“ náhodou partnera zajímají :mrgreen: Jinak jsme spolu taky pracovali - někdy to klapalo, jindy ne takže konrétně do toho už po mateřské asi nepůjdu, pokud to nebude bezpodmínečně nutné. Ale to bylo dáno prudkými povahami nás obou. Dovolenou si bez partnera nějak nedovedu představit a když jsem byla u rodičů přes celou republiku, dé ode ně jsme si něklokrát volali a posílali videa na youtube aby viděl pokroky maličké. Před těhotenstvím jsem občas vijela s kolkama na báňský víkend, ale teď to stejně nejde a zatím nějak nemám potřebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.12 11:35

Pardon za OT, Zdeni ahoj, jak se daří? Co malá? Ráda čtu, že se máte fajn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.8.12 11:44

Ahoj, tak já se hlásím.
S manželem jsme spolu 12 let a máme naprostý pohodový vztah. Už jsme spolu prožili mnoho tragédií a špatných situací-ztratili jsme miminko, rakovina v rodině atd.Jsme si věrní, jsme tolerantní jeden ke druhému a vše podstatné řešíme jenom spolu.To je u nás úspěch k dlouholetému štastnému manželství. Bohužel se našlo už i pár jedinců, kteří nám dali najevo, jak nám to závidi, že nám to klape už tolik let bez jediného mráčku na obloze :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
29350
15.8.12 12:00

@ŠáruušN Je moc fajn, že vám to tak klape, ale napadlo tě někdy, co bys dělala, kdyby se něco stalo a tys zůstala sama s dětmi? Ta závislost mě trochu náhání hrůzu…
Jinak i ve fungujícím vztahu můžou být lidi více samostatní, a neznamená to, že nekopou spolu jako tým a neprožívají společně dobré i zlé a nesdělují si zážitky a prožitky…
Leč beru to i z praktického hlediska… jestli to třeba máš nějak vyřešené, co se týká třeba odpracovaných let, až jednou budeš třeba chtít brát důchod (aspoň nějaký, co bude)… takhle doma byla babička a ta závislost na dědovi byla někdy až svazující…
Ale nic proti vašemu systému, když vám to vyhovuje, tak je to v pořádku, jen mi to přijde až trochu extrémní… tak nic ve zlém, to jsem se jen tak zamyslela nahlas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
15.8.12 12:51

@ŠáruušN Máš to nádherné a já mohu jen podporovat, protože takhle přesně to cítím i já. A přesně tak si to představuju. My to tak vlastně máme také, ale my jsme spolu jen něco přes rok.-) Takže bychom to mohly považovat jako za běžnou věc, když je to v těch začátcích. Ale mi příjde že jsme spolu snad sto let. Žijeme spolu od mesícního chození, takže hnedka jedeme na plné obrátky ve všem spolu. Ale není to vlastně pravda, že je to běžné pro každého již od začátku. Nejdříve se musí najít dva lidé, kteří mají stejný pohled do předu a na společnou budoucnost a po tom to tak může fungovat. Ono kolikrát vztahy nevydrží ani ten rok. A přesně jak to máš ty a tvůj partner po tolika letech si to přeji i já mít. Tohle je taková moje představa ideálního šťastného života. Moc Vám to přeji a závidím.

• Citovat
  • Upravit
10007
15.8.12 13:16
@Jančakecalka píše:
Ahoj, tak já se hlásím.
S manželem jsme spolu 12 let a máme naprostý pohodový vztah. Už jsme spolu prožili mnoho tragédií a špatných situací-ztratili jsme miminko, rakovina v rodině atd.Jsme si věrní, jsme tolerantní jeden ke druhému a vše podstatné řešíme jenom spolu.To je u nás úspěch k dlouholetému štastnému manželství. Bohužel se našlo už i pár jedinců, kteří nám dali najevo, jak nám to závidi, že nám to klape už tolik let bez jediného mráčku na obloze :srdce: :hug:
:potlesk: :palec: (A navíc ta krásná kuchyň, co jste spolu přetvořili… ;)) Držím palce do dalších let, ať už nemáte žádná trápení :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
15.8.12 13:23
@Jančakecalka píše:
Ahoj, tak já se hlásím.
S manželem jsme spolu 12 let a máme naprostý pohodový vztah. Už jsme spolu prožili mnoho tragédií a špatných situací-ztratili jsme miminko, rakovina v rodině atd.Jsme si věrní, jsme tolerantní jeden ke druhému a vše podstatné řešíme jenom spolu.To je u nás úspěch k dlouholetému štastnému manželství. Bohužel se našlo už i pár jedinců, kteří nám dali najevo, jak nám to závidi, že nám to klape už tolik let bez jediného mráčku na obloze :srdce: :hug:

překonat tolik věcí to dokáže buď dva lidi stmelit, nebo rozdělit. Takže gratuluji a přeji spoustu krásných a bezstarostných let do budoucna.

• Citovat
  • Upravit
Silverien

Hlásím se do kloubu šťastných a spokojených. S manželem jsme si věrní, máme se rádi, máme stejný pohled na život atd. Jsme spolu již 10 let, z toho 7 let manželé :). A i když mě někdy pěkně namíchne, nevyměnila bych ho :hug:. Společně se synem jsou to moje lásky největší :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
peka83
@Jančakecalka píše:
Ahoj, tak já se hlásím.

překonat tolik věcí to dokáže buď dva lidi stmelit, nebo rozdělit. Takže gratuluji a přeji spoustu krásných a bezstarostných let do budoucna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky