Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ppperla píše:
Já se MOC omlouvám, že zakládám tuhle diskuzi, ale mám pocit, že pokud nezačnu číst i nějake pozitivní životní příběhy, tak že brzo přestanu věřit, že v dnešní době může být člověk i šťastný.
Vím, že né vždycky se vydaří v životě natrefit hned na poprvé na tu pravou lásku. I já jsem již rozvedená a zažila jsem kde co. Ale přesto vše zlé co je za mnou tak jsem šťastná se svým partnerem, mám zdravé dítě a dokáži se radovat s maličkostí.
Poslední dobou tady vídám samé negativní diskuze.
Dá se v dnešní době věřit v opravdovou lásku, která opravdu vydrží??
Musí pořád nějaké ženy, nebo nějací muži zahýbat svým polovičkám? Nejde to i bez toho? Já jsem nebyla nevěrná v životě a nevěru odsuzuji a chci dál věřit tomu, že to funguje i JINDE TAKHLE JAKO U MĚ.PROSÍÍMM JESTLI NĚKDO takovej tady je prosím pišteeeee
nechci už číst jak milujete své prodavače, doktory a kolegy v práci.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj tak mě napadlo, že se sem zase podívám jestli něco nepřibylo, ale koukám, že zatím nic ale nevadí počtu zase pár hezkých příspěvků zpětně. A doufám že všem to klape stále stejně hezky.
@ppperla Ahoj, my jsme s manželem minulý měsíc oslavili 6 let manželství, jsme si věrní a je to pořád hezké
Jsou období, kdy je hůř, pak je zase líp, ale my chceme všechno špatné spolu překonávat, protože věříme na lásku na celý život. A láska není nějaký pocit, láska je rozhodnutí. Takže my jsme se takhle prostě rozhodli. Krize nekrize. Momentálně jsme zase zamilovaní, i když jsme se dnes trochu chytli, mám manžela většinou ráda
Jsem šťastná že mám takhle hodného manžela, otázka jestli je šťastný i on, ale co si vybral to má, takže smůla
![]()
@ŠáruušN
to je hezký a gratuluji a přeji spoustu dalších krásných let společně a stále plno lásky k sobě.
Ahoj, tak my s manželem 1.6. oslavili 11let manželství, a zrovna dneska máme výročí seznámení a to je už 22let. Jsme si věrni, jsme šťastni, máme dvě skvělé malé holky, prostě paráda.
@ppperla Děkuji, doufám že i u vás je vše ok a jste šťastní a máte se rádi ![]()
Mě by zajímalo, kde berete jistotu, že jste v páru oba věrní ![]()
@jizvíková to člověk cítí a ví. Myslím, ež po letech se lidé ak znají, že jakoukoliv odchylku by zaznamenal. Pka už je jen na lidech jestli si to připusti, nebo ne. Moji rodiče spolu byly 27 let a byly si verní celou dobu a byly na to hrdi oba dva.
My jsme s manželem nedávno oslavili 10. výročí svatby. Jsme si věrní a máme se moc rádi. V listopadu to bude už 15 let od seznámení.
![]()
@jizvíková píše:
Mě by zajímalo, kde berete jistotu, že jste v páru oba věrní
My třeba spolu trávíme hodně času takže by jsme na nevěru ani neměli kdy.
Sice spolu nejsme dlouho, jen pár měsíců, ale bez nevěry, ŠTASTNÍ, za 2týdny budeme mít syna, sice není krevním potomkem přítele, ale miluje ho ![]()
@jizvíková píše:
Mě by zajímalo, kde berete jistotu, že jste v páru oba věrní
Nečetla jsem celou diskusi, jenom název a jsem ráda, že můžu napsat že JÁ JSEM
a děkuju zakladatelce, protože jsem se nad tím fakt zamyslela…
![]()
já jsem taky šťastná opravdu se nad tím člověk tak nějak zamyslí kolikrát mám chuť od všeho utéct ale neudělám to protože ty moje chlapy tam moc miluji
![]()