Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
26.5.12 19:51

Taky se hlasim do klubu stastnych. S manzelem jsme 9 let, s toho 6 let svoji. Byl to muj prvni kluk. Jsme spolu moc stastni a zname se uz tak dobre, ze presne vime co ten druhy odpovi ne jakou otazku ;0) Neda se rict, ze by jsme se hadapli, protoze jsme schopni se vklidu na vsem donluvit nebo si navzajem vysvetlit jak ten druhy tu ci onu vec vidi nebi citi.
Na neveru mame stejny nazor, nikdy by jsme to neudelali. Mame mezi sebou absolutni duveru a neomezujeme se navzajem.
Vetsina nasich znamych si nas bere za vzor, coz nam samozrejme lichoti ;0))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
26.5.12 20:34

Jsem stastna ale muj pocit stesti je nekdy dost dany autosugesci, kdy si rikam, ze se vlastne mam bajecne a ze jini se maji daleko hur. Clovek ma sklony to dobre ve svem zivote brat jako samozrejmost a tak si furt stezovat.
Ruzove bryle rozhodne nenosim (teda vlastne nosim, mam je na kolo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
26.5.12 20:44

Já taky. 9 let jsme spolu. Letos v září budeme mít výročí 5 let od svatby. Díky za takovou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
26.5.12 22:18

super moc VÁM TO VŠEM PŘEJI :-)
Jsem moc ráda, že přibývá stránek :-D

• Citovat
  • Upravit
218
26.5.12 22:33

JÁÁÁ.
On můj první, já jeho první, 8 let spolu, 3 roky manželé, jedno dítě :D Nevěrná mu nejsem a nebudu, protože bych o něho přišla, což bych si nikdy neudělala, protože kdo jiný by to se mnou vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.5.12 22:51

já taky:-) 11 let spolu, 3r manželé, jedno dítě, jeden pes, jeden kůň…všichni zmínění jsou nejlepší na světě a jsem nesmírně vděčná, že jsem to zrovna já, kdo má to štěstí být ženou mého muže…je to téměř anděl…a jak bylo napsáno výše…nikdo jiný bvy to se mnou asi nevydržel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
27.5.12 13:16

Já - už 6 let, někdy mě vytáčí do vrtule, ale to k životu patří ;-)) je to chlap jako každej jinej, i když si myslím, že i on má někdy mě a mých výlevů plný zuby, ale ustáli jsme to vždycky a že to bylo jednou pěkně těžký, ale o tom ta láska je, né ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
27.5.12 13:33

Já se taky cítím šťastná :) i když se právě rozvádím :D a stejně věřím na věrnost, lásku a šťastný život ve dvou ;) a tahle diskuze je naprosto báječná, hodně mi pomáhá vidět, že to jinde klape a že to prostě „jde“ :srdce: jen tak dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
27.5.12 14:08

My jsme spolu 9 let,4 roky manželé i přes kapku :mrgreen: Itálii jsem věrná a nevěru odsuzuju,hrozně mi vadí, že je to v týhle době ,,normální,, :roll: :roll: …v podtstatě jsem šťastná a vím, že přes všechny neschody se stále milujeme :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
27.5.12 18:49

:pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11670
27.5.12 21:28

Já se taky hlásím k těm šťastným a spokojeným. S manželem jsme 6 let, 3 roky svoji a máme 2 malé děti. Nevěra se mi upřímně hnusí a mojemu taky. Tak u nás by asi připadala v úvahu snad jedině ta vražda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My bychom to spolu rádi vydrželi až do krematoria. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65501
27.5.12 21:34

Taky se hlásím do klubu :lol:
letos v lednu jsme se po 7mi letech brali…
někdy je na zabití,někdy jsme na zabití zase já :mrgreen: ale jde nám to spolu a o tom to je :lol:
Ještě jednoho prcka a jsem naprosto spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
27.5.12 21:41

Já se taky hlásím…letos jsme oslavili spolu 10let a svoji jsme dva roky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
27.5.12 21:54

Já jsem šťastná, mám bezva manžela do nepohody, krásnou holčičku, žijeme si klidným životem na vesnici a v podstatě mám vše, co od života čekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
27.5.12 22:14

@cizova teda! Jako by jsi vyprávěla náš příběh. My jsme se taky seznámili na netu, od prvního rande což bylo 28. září (kdy se nám i v ten den narodil synovec) začali chodit za dva roky jsme se vzali a teď jsem 4 roky manželé a máme půlroční dcerku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí