Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se hlasim do klubu stastnych. S manzelem jsme 9 let, s toho 6 let svoji. Byl to muj prvni kluk. Jsme spolu moc stastni a zname se uz tak dobre, ze presne vime co ten druhy odpovi ne jakou otazku ;0) Neda se rict, ze by jsme se hadapli, protoze jsme schopni se vklidu na vsem donluvit nebo si navzajem vysvetlit jak ten druhy tu ci onu vec vidi nebi citi.
Na neveru mame stejny nazor, nikdy by jsme to neudelali. Mame mezi sebou absolutni duveru a neomezujeme se navzajem.
Vetsina nasich znamych si nas bere za vzor, coz nam samozrejme lichoti ;0))
Jsem stastna ale muj pocit stesti je nekdy dost dany autosugesci, kdy si rikam, ze se vlastne mam bajecne a ze jini se maji daleko hur. Clovek ma sklony to dobre ve svem zivote brat jako samozrejmost a tak si furt stezovat.
Ruzove bryle rozhodne nenosim (teda vlastne nosim, mam je na kolo)
Já taky. 9 let jsme spolu. Letos v září budeme mít výročí 5 let od svatby. Díky za takovou diskuzi.
super moc VÁM TO VŠEM PŘEJI ![]()
Jsem moc ráda, že přibývá stránek ![]()
JÁÁÁ.
On můj první, já jeho první, 8 let spolu, 3 roky manželé, jedno dítě
Nevěrná mu nejsem a nebudu, protože bych o něho přišla, což bych si nikdy neudělala, protože kdo jiný by to se mnou vydržel.
já taky:-) 11 let spolu, 3r manželé, jedno dítě, jeden pes, jeden kůň…všichni zmínění jsou nejlepší na světě a jsem nesmírně vděčná, že jsem to zrovna já, kdo má to štěstí být ženou mého muže…je to téměř anděl…a jak bylo napsáno výše…nikdo jiný bvy to se mnou asi nevydržel ![]()
Já - už 6 let, někdy mě vytáčí do vrtule, ale to k životu patří
je to chlap jako každej jinej, i když si myslím, že i on má někdy mě a mých výlevů plný zuby, ale ustáli jsme to vždycky a že to bylo jednou pěkně těžký, ale o tom ta láska je, né ![]()
Já se taky cítím šťastná
i když se právě rozvádím
a stejně věřím na věrnost, lásku a šťastný život ve dvou
a tahle diskuze je naprosto báječná, hodně mi pomáhá vidět, že to jinde klape a že to prostě „jde“
jen tak dál ![]()
My jsme spolu 9 let,4 roky manželé i přes kapku
Itálii jsem věrná a nevěru odsuzuju,hrozně mi vadí, že je to v týhle době ,,normální,,
…v podtstatě jsem šťastná a vím, že přes všechny neschody se stále milujeme
![]()
Já se taky hlásím k těm šťastným a spokojeným. S manželem jsme 6 let, 3 roky svoji a máme 2 malé děti. Nevěra se mi upřímně hnusí a mojemu taky. Tak u nás by asi připadala v úvahu snad jedině ta vražda.
![]()
My bychom to spolu rádi vydrželi až do krematoria. ![]()
Taky se hlásím do klubu ![]()
letos v lednu jsme se po 7mi letech brali…
někdy je na zabití,někdy jsme na zabití zase já
ale jde nám to spolu a o tom to je ![]()
Ještě jednoho prcka a jsem naprosto spokojená
Já se taky hlásím…letos jsme oslavili spolu 10let a svoji jsme dva roky ![]()
Já jsem šťastná, mám bezva manžela do nepohody, krásnou holčičku, žijeme si klidným životem na vesnici a v podstatě mám vše, co od života čekám
@cizova teda! Jako by jsi vyprávěla náš příběh. My jsme se taky seznámili na netu, od prvního rande což bylo 28. září (kdy se nám i v ten den narodil synovec) začali chodit za dva roky jsme se vzali a teď jsem 4 roky manželé a máme půlroční dcerku ![]()