Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10007
25.5.12 22:12

Jsem šťastná, zamilovaná a věrná a můj manžel by to napsal určitě stejně. Život letí jako vítr. Už je to víc než 20 let, co jsme se poznali. Když nám kdysi všichni říkali, že ta velká láska přejde, skoro jsem jim věřila. Není to tak, ani náhodou. Pokud na vztahu pracujete oba, pokud oba věříte na lásku, může být celý život jak pohádka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
25.5.12 22:14

Také jsme spolu štatní, spokojení a jsme si věrní :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
25.5.12 22:16

Ahoj, taky jsme si s partnerem věrni a jsme šťastni, jsme spolu 6 let a budeme se za měsíc brát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.12 22:19

:pankac: , teda my :mrgreen: . Prošli jsme si spolu tak strašnýma věcma, co jiní by třeba neustáli (vazba, smrt nenarozeného dítěte..... :( ) a stejně se pořád milujeme a píšeme si zaláskovaný smsky, v noci usínáme a držíme se za ruce.......občas jak dva puberťáci :mrgreen: . Chce to věřit, mluvit spolu a světe div se, ale my jsme se za dva roky, co jsme svoji, ani jednou pořádně nerafli. Jsem zastáncem toho, že být na někoho naštvaný je ztráta času, stejně se spolu za nějakou dobu začneme zase normálně bavit, tak tu nafoukanost a uraženost vždycky přeskočíme a raději si v klidu promluvíme. A když už ho mám někdy fakt plný kecky, stačí se jít na půl hodky projít se psem a zase jsme v poho. Možná je to taky tím, že jsme oba flegmatici :lol: .

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
25.5.12 22:20

Holky

To je krása.. :) To se tak super čte… :pankac: Jsem ráda,že je nás tady tolik šťastných a spokojených.. :potlesk: Ale mohlo by nás být ještě mnohem mnohem víc..To bych si mooc přála… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
648
25.5.12 22:20

Také se hlásím do klubu štastných věrných a spokojených.Sice jsem si na svou životní lásku musela počkat ,ale stálo to zato ,letos budeme mít desáté výročí,sice to není nic proti manželovým rodičum (ti jsou spolu 50 let) ale začátek je to dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.5.12 22:22

Zde. :srdce:
Nad nevěrou jsem nikdy nepřemýšlela, nemám důvod, ani bych to neudělala, je to hnus, odsuzuji to. To samé partner - a ano, na 100% vím, že mě nikdy nepodvedl. :)
Jsme spolu 3 roky, někomu se to možná zdá málo, ale pro mě je to dost. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
25.5.12 22:24

ja ;-). sme spolu 12 rokov, 3 roky manzelia, 1 mame dcerku. za cely cas co sme spolu sme mali jednu hadku, teda ono to nebola ani hadka ako hadka, skor sme sa spolu chvilku nerozpravali. sedime si spolu po vsetkych strankach. verim, ze to tak bude aj nadalej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.5.12 22:28

jistě, já :lol:

s manželem jsem od svých 16 let.

celkem 15 let - letos slavíme 5. výročí svatby ( jééé to ale utíká) a dětičky 3 kousky :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.5.12 22:28
@tessy píše:
Ona se dosti plete romantická zamilovanost a dlouhodobá láska, jsou to dvě hodně jiné věci. Většinu baví právě ta romantika a zamilovanost a přes nepříznivé období se nepřeklene, nezapracuje, alebrž zdrhne :twisted:

Zlatá slova, tesat do kamene! :potlesk: :palec:

Jinak se přidávám do klubu šťastných a spokojených. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
25.5.12 22:29

Jsem 10 let ve vztahu, 2 roky vdaná, celou dobu věrná a věřím, že můj muž taky. A jsme moc šťastní.
Ale nejkrásnější vztah, jaký mám tu čest sledovat, mají moji tcháni. Jsou spolu 35 let a nevydrží jeden bez druhého. Když k nám tchýně přijede na týden, tak si denně volají, píšou si SMS na dobrou noc a nakonec tchán nevydrží a přijede si pro svoji ženu o dva dny dřív, objímají se a líbají, prostě paráda :palec: .
Jenže to aby se člověk pak modlil, aby ti dva zemřeli zároveň, protože jeden bez druhého prostě nedokáže žít :,( .

• Citovat
  • Upravit
čekámenaštěstí
25.5.12 22:31

Taky se hrdě přidávám. Sice s manželem oslavíme teprve tři roky a známe se jen o tři měsíce déle, ale vím,že je to napořád. Zachránil mi život, který jsem chtěla zahodit a já už vím, že jediné, za co stojí být na světě je on a má rodina. A naše setkání byl osud navíc předpovězený (doslova a do písmene jsem měla potkat muže svého života) a hned když jsem ho potkala jsem si byla jistá, že je to on, tak jsem ho „rafla“ a už ho nikdy nepustím 8)A všem přeji, ať jim to ještě dlouho vydrží!!!

• Citovat
  • Upravit
6169
25.5.12 22:32

Já jsem taky šťastná, věrná a zamilovaná už 8let.....nevěru a rozvod mám za sebou…bylo to dost zlé…ale všechno zlé je k něčemu dobré,aspoň v mém případě to platí na 100% :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 25.05.12 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
25.5.12 22:36
@leana píše:
je lahké byť verný, keď veci klapú, a sme všetci šťastní, začína to byŤ menej jednoduché , ked sa cítime nespokojní/nepochopení/ že nemáme nič spoločné a podobne. manželstvo nie je len o šťastí, je aj o vytrvalosti a ochote na na vzťahu pracovať.

Toto je velká pravda :palec:

• Citovat
  • Upravit
46867
25.5.12 22:36

Jaaaaaaaaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie