Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem věrná a šťastná 10 let, co jsme spolu, manželé 6 let, a čím jsme spolu dýl, tím více se máme rádi a at si kdo chce co chce říká, věřím, že tomu tak bude do konce života ![]()
Já jsem šla do tohoto vztahu vyloženě z rozumu, protože jsem se rozešla s prvním klukem a nechtěla chlapy vidět ani z rychlíku, ale můj nyní už muž byl vytrvalý, netlačil na pilu, jen mě pomalinku zpracovával - dlouho jsem odolávala a nakonec podlehla jen proto, že jsem si řekla, ale tak jo, asi by to byl fajn chlap pro život… V tu chvíli jsem nebyla vůbec zamilovaná, jen mi s ním bylo dobře, zamilovanost přicházelo postupně, nebyla taková ta slepá a šílená, ale přerůstala pomalinku ve velikou lásku. A ta trvá doted a stále roste - troufám si říct, že je to oboustranné ![]()
Jsme spolu už 14 let, manželé skoro 11 a stále se milujeme. ![]()
Byla to láska na první pohled a i dnes se mi z jeho pohledu rozbuší
.
Jsem věrná. A souzním s některými zdejšími poznámkami, které mi připomínají jednu babičku a její interview na zlaté svatbě:
Normálně do diskuzí moc nepřispívám ale tady se hlásím s velkým JÁ patřím k těm šťastným a věrným. Jsme spolu pět let, adoptoval mého staršího syna a zatím jsme prožili každý den s úsměvem bez jediné hádky. Je to určitě tím, že jsme si oba zažili svoje a strašně si vážíme toho co máme a prostě jsme si tak nějak sedli.
@Michaella69 píše:
@ppperla Fakt dobrá diskuze![]()
Měla jsem zrovna takovu náladu na nic… Jsem doma sama
Ale tohle mě úplně zvedlo
![]()
děkuji
já ji jen založila. To hezké tady ženušky s partnerama nahodily
taky jsem za to ráda:-) nestíham už ani všem psát jak jsem za to ráda
prostě to tu jen hltám:-)
@ppperla píše:
děkujijá ji jen založila. To hezké tady ženušky s partnerama nahodily
taky jsem za to ráda:-) nestíham už ani všem psát jak jsem za to ráda
prostě to tu jen hltám:-)
Já taky, ale nevěřím na romantické pohádkové představy o tom pravém princi
nikdy jsem na to nevěřila ![]()
Někdy nahoře, někdy dole, ale blbosti nevymýšlím, protože tráva není jinde zelenější
![]()
A nepotřebuju na to papír ![]()
@Knihomyš píše:
Jsem věrná. A souzním s některými zdejšími poznámkami, které mi připomínají jednu babičku a její interview na zlaté svatbě:
- Přemýšlela jste někdy o rozvodu?
- Nene, kdepak, to nikdy, v žádném případě!
- Skutečně jste za těch padesát let nikdy nepomyslela na rozvod?
- Ne. Ale na vraždu často…
Já taky..
Milujeme se..A doufám,že budeme pořád..I když se někdy chytneme,ale spíš kvůli kravinám… ![]()
@tessy a tojá chci na pohádky věřit dál a jak koukám tak ono jde pohádek dosáhnout:-) Čemu by člověk měl věřít, když by přestal věřit na lásku??
Já jsem taky věrná 5 let a velmi štastná. Nikdy bych nepodvedla pro mě je nevěra veliká potupa osobnosti.
@Simkaa ano a neucta.Když je někdo nešťastnej má to ukončit a ne s toho druhýho dělat blba.