Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
25.5.12 21:16

Já jsem věrná a šťastná 10 let, co jsme spolu, manželé 6 let, a čím jsme spolu dýl, tím více se máme rádi a at si kdo chce co chce říká, věřím, že tomu tak bude do konce života :-)
Já jsem šla do tohoto vztahu vyloženě z rozumu, protože jsem se rozešla s prvním klukem a nechtěla chlapy vidět ani z rychlíku, ale můj nyní už muž byl vytrvalý, netlačil na pilu, jen mě pomalinku zpracovával - dlouho jsem odolávala a nakonec podlehla jen proto, že jsem si řekla, ale tak jo, asi by to byl fajn chlap pro život… V tu chvíli jsem nebyla vůbec zamilovaná, jen mi s ním bylo dobře, zamilovanost přicházelo postupně, nebyla taková ta slepá a šílená, ale přerůstala pomalinku ve velikou lásku. A ta trvá doted a stále roste - troufám si říct, že je to oboustranné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
25.5.12 21:17

Jsme spolu už 14 let, manželé skoro 11 a stále se milujeme. :dance:
Byla to láska na první pohled a i dnes se mi z jeho pohledu rozbuší :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905

Jsem věrná. A souzním s některými zdejšími poznámkami, které mi připomínají jednu babičku a její interview na zlaté svatbě:

• Přemýšlela jste někdy o rozvodu?
  • Nene, kdepak, to nikdy, v žádném případě!
  • Skutečně jste za těch padesát let nikdy nepomyslela na rozvod?
  • Ne. Ale na vraždu často…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185

Normálně do diskuzí moc nepřispívám ale tady se hlásím s velkým JÁ patřím k těm šťastným a věrným. Jsme spolu pět let, adoptoval mého staršího syna a zatím jsme prožili každý den s úsměvem bez jediné hádky. Je to určitě tím, že jsme si oba zažili svoje a strašně si vážíme toho co máme a prostě jsme si tak nějak sedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.5.12 21:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 21:18
@Michaella69 píše:
@ppperla Fakt dobrá diskuze :palec: ;) Měla jsem zrovna takovu náladu na nic… Jsem doma sama :( Ale tohle mě úplně zvedlo :palec: :palec:

děkuji :-) já ji jen založila. To hezké tady ženušky s partnerama nahodily :-D taky jsem za to ráda:-) nestíham už ani všem psát jak jsem za to ráda :-D prostě to tu jen hltám:-)

• Citovat
  • Upravit
3003
25.5.12 21:20
:palec: :kytka:
@ppperla píše:
děkuji :-) já ji jen založila. To hezké tady ženušky s partnerama nahodily :-D taky jsem za to ráda:-) nestíham už ani všem psát jak jsem za to ráda :-D prostě to tu jen hltám:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
25.5.12 21:21

Já taky, ale nevěřím na romantické pohádkové představy o tom pravém princi :nevim: nikdy jsem na to nevěřila ;)
Někdy nahoře, někdy dole, ale blbosti nevymýšlím, protože tráva není jinde zelenější :twisted: :mrgreen:
A nepotřebuju na to papír :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.5.12 21:21
To je fakt vtipny- a vystizny! :mrgreen:
@Knihomyš píše:
Jsem věrná. A souzním s některými zdejšími poznámkami, které mi připomínají jednu babičku a její interview na zlaté svatbě:
  • Přemýšlela jste někdy o rozvodu?
  • Nene, kdepak, to nikdy, v žádném případě!
  • Skutečně jste za těch padesát let nikdy nepomyslela na rozvod?
  • Ne. Ale na vraždu často…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.5.12 21:22

Já taky.. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Milujeme se..A doufám,že budeme pořád..I když se někdy chytneme,ale spíš kvůli kravinám… :D

• Citovat
  • Upravit
peka83
25.5.12 21:23

@tessy a tojá chci na pohádky věřit dál a jak koukám tak ono jde pohádek dosáhnout:-) Čemu by člověk měl věřít, když by přestal věřit na lásku??

• Citovat
  • Upravit
peka83
25.5.12 21:24

@Silwinka87 ja myslím, že každej se háda kvuli pitomostem :-)

• Citovat
  • Upravit
1405

Já jsem taky věrná 5 let a velmi štastná. Nikdy bych nepodvedla pro mě je nevěra veliká potupa osobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83

@Knihomyš luxusní haha :potlesk: :jazyk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
peka83
25.5.12 21:25

@Simkaa ano a neucta.Když je někdo nešťastnej má to ukončit a ne s toho druhýho dělat blba.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky