Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3987
25.5.12 21:49

já, ač rozvedená, tak už 5 let šťastně spokojená, ikdyž chvílema bych ho … :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.5.12 21:51

Já zbožňuju své dva chlapy, přítele a syna, i když mě ten větší dokáže dost štvát, tak bych ho nevyměnila za nic na světě. To že tady nevídáš žádné pozitivní diskuse je tím že když je někdo šťastný tak nepotřebuje zakládat diskuse a radit ve vztahu :)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
25.5.12 21:51
@Zuzza0 píše:
já, ač rozvedená, tak už 5 let šťastně spokojená, ikdyž chvílema bych ho … :zed: :mrgreen:

Jo jo,chvílema jsou na 3 štychy..Ale stejně..Ta láska to všechno převyšuje… :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
14598
25.5.12 21:52
@radúna píše: :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
:mavam: :mavam: :hug: :hug: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.5.12 21:52

Já jsem moc šťastná a nedokážu si představit, že by nás něco rozdělilo. Moc si přítele vážím, moc ho miluju, a vše o to víc, že už mi život nadělil, jsem rozvedená a dnes jsem za to velmi ráda, protože se mám úplně nejlépe se současným chlapem, nikoho lepšího jsem v životě neměla. Doufám, že nám to vydrží :andel:

• Citovat
  • Upravit
5313
25.5.12 21:53

hlásím se do klubu šťastných a věrných už 6 rokem. A doufám že oboustranně ještě dalších 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
25.5.12 21:53

Já taky :) Je nás spousta, jen se víc mluví a píše o tom negativním… :nevim:
Ale potěšilo mě, kolik lidí se sem přihlásilo během takové chvíle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leana
25.5.12 21:54

som verná a muž mi je verný, máme 2 deti, sme spolu od VŠ.
kríza bola, ale obidvaja sme vedeli že ju chceme riešiť, a nie utekať do inej chápavej náruče.

je lahké byť verný, keď veci klapú, a sme všetci šťastní, začína to byŤ menej jednoduché , ked sa cítime nespokojní/nepochopení/ že nemáme nič spoločné a podobne. manželstvo nie je len o šťastí, je aj o vytrvalosti a ochote na na vzťahu pracovať.

• Citovat
  • Upravit
443
25.5.12 21:55

Já!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
25.5.12 21:55

taky jsem šťastná a věrná :-) a moc a můj chlap taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
25.5.12 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
25.5.12 21:57

já jsem taky ohromně šťastná, věrná a mám nejlepšího chlapa na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
25.5.12 21:59

jááááá :srdce: milujeme se a nemáme potřebu si zahýbat. Proč taky kvůli tomu ničit to krásný co spolu máme, co budujeme, co chceme, naše sny, naší lásku, naší rodinu???

Byla jsem kdysi moc smutná, pak přijel princ na bílém koni co tasil svůj meč, aby zachránil smutnou princeznu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
25.5.12 22:09

@Zuzka2012 :přeně tak jsem to chtěla napsat :-) :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
25.5.12 22:09

:) taky jsem maximálně spokojená, s přítelem 11 let :pankac: navíc byl to můj první a jediný chlap, hned jsem věděla, že je to ten pravý… a že nám nestálo na začátku málo překážet v cestě :roll:

Nikdy mě nevěra ani nenapadla, i když neříkám, že se ráda nelíbím i jinde :) Ale toť vše :)

Máme dcerku 16měsíců, plánujeme druhé a za měsíc svatba :palec: Všechno se zdá být tak ideální, až se tomu kolikrát sama divím :roll: a že mě sem tam nasere? Nj, tak to patří ke vztahu, je to důkaz, že člověk ve vztahu komunikuje a řeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí